Mamici ce asteapta al doilea copil (15)
Raspunsuri - Pagina 4
OanaRusu spune:
ma bag si eu cu idei... ce-ar fi sa trecem la "prieteni dintotdeauna...", ca doar e mai mult decat odisee sau scutece
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
danybv spune:
buna fetele
ooo Cami multumim de cafeluta acum ma simt mult mai bine din toate punctele de vedere
Oana multi pupici
Mai eu nu vreau sa ne despartim , nu vreau sa plecati de aici Aici m-am simtit cel mai bine cu voi si nu vreau sa va pierd sa va hotarati unde vreti sa va asezati tabara si vin si eu cu voi
Noi suntem bine acum , Maria este o domnisorica de acum , a inceput sa zica : papa , apa , mama , abuuuu , i-au aparut si cei doi dintisori de jos poate v-am mai spus , m-a lasat neuronul rau de tot
Revin mai tarziu , acum sunt solicitata de cei 2 copii Va pup
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei
zsuzsu spune:
buna dimineata
buna cafeaua , ma alatur voua
si va implor:
NUUUUUUU PLECAAAATI!
ce ne facem noi fara voi?
9+ si de Daniel(05.03.2006)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"
ana_a spune:
Cami, pai nu le lasam singurele, mai venim si le incurajam oricum, vor veni si ele repede la scutece. sau daca vreti putem astepta pana la sf anului si ne mutam la scutece pe 01.01.2009 sa fim mamici cu al doilea bebeu in 2008 si gata. Nu-i nici o graba cu mutatul, doar ma gandeam ca pana la urma va trebui sa ne si mutam...ca unele dintre noi nu mai suntem gravidute de mult.
Asteptam sa vedem ce zic gravidutele
Cat despre efort...ohhh asa sunt eu... ma trezesc ca "zbotalesc" ceva toata ziua. Dar acum m-am linistit. Oricum, husa de la pat este intinsa in curte pe 4 scaune si masa de plastic din curte si ieri seara a plouat, a trebuit bagata in casa, acum am scos-o din nou, da e pe jumatate uscata, sper azi sa fie cald sa se usuce de tot si sa scap de ea
Apoi mai am un covor de spalat da ala il spalam la o spalatorie ca e prea mare si nu mai mai leg la cap cu el.
Apropo de dulciuri! Si eu poftesc dulciuri ffff mult, nu stiu ce sa ma fac....ca nici in sarcina nu am poftit atata dulce! Am gasit la Plus niste arahide invelite in ciocolata si glazura colorata si as manaca numai arahide dastea |Mi-am cumparat 4 pungi si le-am terminat in 4 zile si azi ma batea capul sa-mi mai cumpar....dar vreau sa rezist tentatiei. Am si primit multa ciocolata si eu si Stefan si eu am mancat-o pe toata . Trebuie sa o iau incet si sa nu mai mananc asa prosteste ca pe langa cele 68 de kile mai pun vreo 10 pana ajung sa fac dieta....
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
ana_a spune:
dany draga de tine pai cum ne-am putea muta fara tine de aici? Ca doar tu esti mamica din capul listei cu 2 bebei! Ai fost simpatica!
oare ce mai face mariaanna ? Nu am mai auzit de mult de ea!!!
o gramada de fete nu au mai dat pe aici!
de mess4u2000 mai stie cineva ceva? a nascut? Ca nu apare nimic in listuta!
zsuzsu cum sa va parasim? las ca facem cumva, cum zice Oana e cel mai bine, la prieteni
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
sanziana27 spune:
Buna fetelor!
Eu incep sa ma simt iar rau, ieri cel putin greata, arsuri si somnolenta....intre 2 apelari:mama-mama-maaaaaaaama atipeam pur si simplu!
Si nu am pofta de mancare, doar fructe si cu chiu cu vai o masa mai de doamne ajuta, noroc ca iau vitamine de mult!
Abia astept sa mai treaca 2 saptamani si merg la control sa vad cand programeaza cezariana si sa nasc, ca greu mi se mai par sutele astea de metri!
Cami merci pt complimente!
Ana ai grija cu cezariana si eu sunt foarte incapatanata, cand ma apuca harnicia nu ma opresc! Acei cm de tesut amortit isi vor reveni dupa cateva luni, la prima parca dupa vreo 3-4 luni am avut iar simt tactil pe portiunea cezarienei!
Crengu multa sanatate lui Cristian!
Dany ma bucur tare mult ca v-ati revenit! Ne-ai lipsit!
Claudia felicitari Luciei care a recuperat tot si e in grafic!
Iulia am vazut pozele, cred ca a fost o aniversare tare reusita! Eu numai dupa ce fixam cezariana, voi vedea cand il sarbatorim pe Dragos, s-ar putea sa fiu atunci in spital si vom tine mai repede!
Oana si eu ader la ideea ta "prieteni dintotdeauna" pe noi ne vor lega amintirile de cand eram gravidute si pana vom deveni bunice!
Oriunde se muta subiectul vin si eu
pupici tuturor sa nu va suparati daca am omis pe cineva, dar nu a fost cu intentie
33+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 7 saptamani !!!!
danybv spune:
ooofff mai Sanziana ce ti-e si cu greturile astea , uite aici cu dedicatie pentru ele ( greturi ) cateva daca te mai deranjeaza , un pupic urias ca sa-ti treaca
Ana asa eram si eu la Maria toata ziua numai dulciuri mancam , cel putin ciocolata la greu si acum cine sufera ca are burta ??? EU sufar .... sunt obsedata acum ca nu mai pot da jos grasimea de pe burta si crede-ma ca se da tare greu jos , uite un pupic mare d ela noi spor la treburi
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei
crengu75 spune:
Hei!!!! Ce mai faceti?
Noi ne-am revenit din boala, a trecut diareaa, au mai urmat niste mucisori si gata!!!!!!!!
Azi am fost in parc si am facut si niste poze. Le pun sa vedeti si fetita la o luna. Mai sunt si altele de la iarba verde si de acasa.
Cu mutatul, vin si eu unde va fi. Poate ramanem aici inca o perioada sa nasca si celelte fete care sunt cu noi de mult, dragele noastre prietene si mi se pare buna ideea de la 1 ianuarie sa se mute. Dar cum se va vota asa sa fie.
dany, ma bucur ca ai revenit si sunteti bine. Cu socrii nu te mai supara, lasa-i in plata lor, vorba ta e buna, fiecare cu ograda sa.
Julax, vazut poze, superbe si tu esti super frumoasa mamicuta.
Sanziana, curaj, nu mai este chiar asa de mult, stiu ca iti este greu. Va trece si te rog sa ai grija de tine, sa nu te mai muncesti prea tare.
Zsuzsu, si nu stiu raspunsul la intrebarea ta cu serviciul. Sorry.
Claudia, pup pe micuta Lucia, care acum e mare. Ma bucur ca a recuperat asa de repede. Suneti tare frumosi si voi.Am vazut si pozele voastre.
De fapt am mai vazut poze, dar am mai uitat sa mai scriu ca am avut cu boala lui Cristian , si la CamiM foarte frumoase si la Mada.
Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
crengu75 spune:
pozele
http://s240.photobucket.com/albums/ff172/crengu75/Rianna%20la%201%20lunita/
crengu75 spune:
Nu mi-a raspuns nimeni: papa cineva castraveti murati?
Si voi cum stergeti fetele la putuca, ca mie mi se pare tare greu si mai ales tresare de la servetelele reci. Si ma tem si de infectie urinara si cand vad toata putza plina de caca.......imi vine s-o iau la fuga. La baieti e mai usor............