Mamici ce asteapta al doilea copil (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Dany, bine ai revenit! Mai, ce sa zic despre socrii, si pe mine ma seaca ai mei dar trebuie sa-i ignoram, sa incercam sa luam ce au ei mai bun (orice om are ceva bun) si sa-i lasam sa piara pe limba lor cum se zice. De schimbat nu-i putem schimba asa ca cea mai buna solutie pentru linistea noastra sufleteasca e sa incercam sa-i acceptam. Soacra-mea e acum la mine si am inceput deja sa ma simt prizionier in propria-mi casa, ma ucide cu sfaturile, cu criticile da' o las asa ca nu vreau sa ma cert, oricum e o fire care se supara din inchipuiri. In fiecare moment in care ma enerveaza ma gandesc ca daca n-ar fi ea eu n-as avea acum asa un sot minunat si ca macar pentru asta am datoria macar s-o ignor, s-o las in legea ei. In ceea ce priveste ajutorul de la parinti cred ca noi copiii nu suntem niciodata multumiti. Pe mine m-a enervat tot timpul dorinta lor de a ne da, de a ne ajuta. Prefer sa mananc o ceapa cu un cartof decat o friptura pe care sa le-o datorez unuia sau altuia si mai ales de la socrii nu vreau nimic pentru ca apoi sa-mi poata spune ca mi-au dat si mi-au facut. Deci e mai bine ca nu v-au dat pentru ca nici n-o sa va poata cere la schimb nimic; mai ales ca nu va intelegeti bine e bine sa nu le datorati nimic. Dar... poate gresesc eu, poate sunt prea pacifista si de fapt uneori e bine sa-i mai si scarmeni. Un lucru stiu sigur ca e bine si anume acela ca nu merita sa te necajesti din cauza lor.
Crengu, sorry pentru indigestie si refacere rapida!!!!
Cami, merci pentru link si pentru complimente!
Rromanitza, imi pare rau ca te simti asa printre chinezi. NU stiu ce sa-ti spun, n-am experienyte chinezesti prea multe. POt sa-ti spun ca am fost la un restaurant chinezesc aici cu colegii de la firma de la sotul meu pentru a lua o cina de bun venit cu noii colegi chinezi ai sotului meu. S-a servit o chestie, care s-ar traduce "oala fierbinte". Probabil stii despre ce e vorba: o oala care fierbe pe masa cu niste zamuri si tu iti iei de la un bufet tot felul de chestii si ti le fierbi singur la masa. A fost un total fiasco pentru noi, europenii, caci daca nu stii sa le combini... am avut senzatia ca am mancat cauciuc; noroc de cele cateva legume pe care le cunosteam si de carnea de pui care a fost ok da' restu'... Iar servirea... desi suntem in Germania, o tara cu pretentii, a fost cu adevarat proasta desi preturile nu erau prea mici. Deci prin prisma acestei experiente pot empatiza cu tine.

Hai ca vad ca m-am intins la povesti; ma duc la culcare ca dimineata ma scol devreme, am control la pediatru cu mica Lucia. Va pup si revin cu vesti. Paaaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Hai ca zi dau si eu cafea,ceai sau laptic,dupa preferinte.Acum uploadez cateva poze si revin cu linkul.Astept sa vd ce zice dr.azi la controlIulia 35+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna fetelor
julax mersi de cafea- ma alatur si eu
si bafta la medic, sa vii cu vesti bune

9+ si de Daniel(05.03.2006)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor!

Azi citind la odiseea de iulie-august mi-am dat seama ca si noi cumva va trebui sa ajunge la "scutece" dar cum sa facem asta? Cine vine cu propuneri?
Ca doar no sa ramanem la odisee cu bebei deja maricei, unele dintre noi, nu stiu, cine vine cu propuneri??

Iulia, multumim de ceai, noi asa ceva servim dimineatza Acum ma uit la pozele cu Alex de ziua lui, este un dulce, iar voi toti 3 sunteti frumosi si fericiti Oh...si am vazut si burtica ta draguta si mi-am adus aminte de burtica mea...parca a trecut muuult timp de atunci, am dat si toate hainele de graviduta la cumnata mea gravida si ea.

Claudia, daca numai se schimba gustul laptelui mi se pare ok sa se mai schimbe....ca asa poate o sa am norocul de un copil fara mofturi la mancare. Probabil daia a fost si este Stefan un mofturici, pt ca in sarcina nu am mancat mai nimic decat am baut lapte, iar cat l-am alaptat cam la fel....poate de data asta am noroc sa nu mai plang langa copil cu legumele in farfurie

dany, imi pare rau de toate problemele voastre! Eu zic sa nu disperi! Iti recomand cu caldura cateva carti scrise de Lazarev, gasesti pe internet, o sa te ajute sa-i intelegi pe socrii tai.Iar filmul "The Secrets" s-ar putea sa te ajute sa depasesti aceste momente mai dificile. Si eu sunt total de acord cu Claudia in privinta ajutorului de la parinti/socrii. Si interesant ca eu niciodata nu am pretins/simtit nevoia sa imi dea ceva/considerat ca au obligatia sa imi dea ceva, orice, si sa stii ca mai mereu primesc de la ei diverse ajutoare, cand nu ma astept si uneori chiar cand am nevoie, desi ei niciodata nu au stiut ca noi am dus-o greu sau am fost bolnavi sau alceva de genul asta....Iti doresc din tot sufletul sa va rezolvati toate problemele si sa va linistiti si in privinta chiriei. Multa sanatate micutilor!!

Noi crestem frumos, Matei as putea zice ca nu mai are colici, ocazional seara ii mai dau Sab simplex dar foarte rar, sa terminat sticluta si mai am o sticluta de Bonisan cu care o sa continui la nevoie.Si vroiam sa va mai spun ca am trecut la masura 3-6 luni nu-mi vine sa cred ca body-urile 0-3 luni nu-i mai sunt bune!! Este un grasunel!

Am sa mai pun si eu ceva poze noi, sa vedem cand o sa am timp sa selectez cateva.

Fetele care au nascut prin cazariana mai simtit disconfort la operatie? Eu ieri si alaltaieri am cam "sarit calul" cu harnicia mea....am facut curat in pivnita de unde am scos o gramada de mizerii, am carat 3 butoiase cu muraturi de anul trecut sa le golesc si sa le spal, plus alte minuni...am cam facut efort cu alte cuvinte.
Ieri am spalat o husa de pat, am avut un pat in sufragerie pe care am vrut sa-l aruncam si l-am scos afara intr-o anexa, insa nu ne permitem inca unul nou asa ca va trebui sa-l aducem din nou in casa si am zis ca nu-l mai bag daca nu-i spal husa....si ieri am bagat-o in vana si am calcat-o cu picioarele am spalat la ea in 3 ape, sa iasa macar praful ca nu era murdara fff tare dar ma terminat fizic....si cand a venit sotul am scos-o amandoi in curte uda si greaaa si am intins-o pe niste scaune. In fine...aseara am tras o mica spaima ca ma durea nitel burta, dar azi mi-a trecut asa ca m-am linitit.

Cam asta despre noi,
Va doresc o zi buna si sa auzim numai de bine!

Ma duc sa intind niste haine.

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Iulia, ca intotdeauna, e o mare placere sa vad pozele voastre. Multi pupici pentru falcutele lui Alex! E un dulce! Sa traiti si sa fiti fericiti in continuare! Abia astept sa vina si cel de-al patrulea membru al familiei!

Ana, ai dreptate, ne-ar trebui si noua un subiect la clubul scutecelor ca sa nu le plictisim pe gravidute cu povestile noastre de alaptat si colici, insa eu nu ma incumet sa deschid ca nu prea ma pricep intr-ale forumurilor. Ma bucur ca voi cresteti frumos, felicitari pentru schimbarea numarului la haine si pentru absenta colicilor!! Bravo voua! Despre operatie, eu deja ma simt ca noua, fac de toate dar trebuie sa recunoasc ca nu prea am chestii grele de facut. Ma mai deranjeaza faptul ca in jurul operatiei inca nu este simtul tactil revenit la normal, dar moasa a zic ca e normal sa dureze putin pana cand se refac terminatiile nervoase care au fost afectate de operatie. Insa kilogramele.... tare ma mai necajesc cand ma uit in oglinda. Nu imi vin inca nici o pereche de pantaloni dinainte de sarcina. Dar... sa fiu eu sanatoasa si sa am lapte pentru fetita ca dupa ce terminam cu alaptatul oi avea eu timp de slabit.

Am fost azi la medic. Lucia a ajuns la 3400g si 52cm lungime. Totul e absolut in ordine cu micuta mea iar emdicul a incadrat-o la copii normali si a zis ca nu mai trebuie privita de acum ca un prematur deoarece evolutia ei o incadreaza la categoria copiilor normali. Saptamana viitoare e partea a doua a controlului de o luna ceva cu screening, nu stiu exact in ce consta dar o sa va povestesc dupa ce o sa merg. In rest la noi totul e ok. Vremea e naspa, deja incepe sa miroase a toamna pe aici. Insa... are si Germania partile ei proaste.
Va las de acum, ma duc sa-l iau pe Stefan de la gradinita. Pupici si numai bine!!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry da nu mai apuc sa intru peste tot pupici multi eu sunt in febra pregatirilor de botez bucatarie e plina de carnuri legume etc casa e vraiste ca mai avem cate ceva de renovat pana maine dim cand vin rudele.
Iulia cu scuzele de rigoare pt intarziere La Multi Ani lui Alex e cun scump si jumate nu am vazut pozele dar sigur sunt super.
Tre sa va fug va pupic.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Claudia, cred ca de simtul asta tactil ma bat si eu ca de durut nu ma doare, numai ca am asa o senzatie mai aiurea cand pun mana pe dunga de la operatie.Sa uitat si sotul (prima data cand o face ) si mi-a zis ca nu pare ceva in neregula decat o dunga subtire rozalie. Plus ca am o senzatie de mancarime da nu as vrea sa ma scarpin ...oh abia astept sa treaca si sa uit ca o am acolo.Durerea de burta plus spate de ieri a fost datorita oboselii si a efortului dar a trecut si am promis ca nu mai fac pana data viitoare cand ma apuca iara te miri ce....si ma aleg cu mustrari de la sotul si cu dureri de spate.
Lucia a luat foarte bine in greutate! ia ajuns pe toti ceilalti! Bravo ei luptatoare mica!!

Legat de kg... te inteleg perfect! Nici eu nu mai incap in nici o haina, nu mai zic de pantaloni, inafara de cei de trening nimic nu pot lua pe mine! Tricourile imi stau aiurea, nu imi place sa le port, asa ca am 4 perechi de pantaloni de trening pe care le port plus ca imi iau tricourile sotului. Urasc sa mi se vada burta prin tricou. Interesant ca vad pe strada femei mai plinute ca mine dar totusi nu au burtica ca a mea O sa treaca! Eu imediat ce nu mai alaptez o sa ma apuc de o dieta, am 68 de kg si sper sa revin la 55 ca sa ma simt ok si ideal ar fi 50, dar mai este pana atunci.

Pai las ca vine mada si ne ajuta cu mutatul la scutece numa sa ne hotaram cum facem, ca noi aici suntemd e toate neamurile adica de toate lunile si felucrile, si mici si mari si daia ne este mai greu.
Eu zic sa ramana subiectul asta aici la odisee si facem o alta lista la scutece la care se va adauga mereu cate o viitoare mamica. Ce ziceti?

Oh ce bine doarme Matei!Si eu bantui netul ca ciorba am terminat-o si curatenie am facut diz de dimineatza pe la ora 8.30

O zi buna va doresc

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetelor
Asa cum am promis ieri , azi ma voi tine de cuvant si va voi raspunde la fiecare .

Mada se pare a tu esti ca o albinuta toata ziua esti in plina activitate , eu iti doresc spor la treburi
Julax sa va bucurati de Alex si sa stii ca foarte repede trece timpul alaturi de copii si acest timp nu-l vom mai avea niciodata asa ca trebuie sa ne bucuram de ei acum foarte mult , pe urma ei vor creste si vor avea multe griji pe capul lor etc adevarat ai grait tu acolo ca ai avut o zi plina de ghinioane , ooofff .
Foarte frumoase pozele de la ziua lui Alex
Dana spor la gatit , eu multe retete le iau de pe internet , sunt unele care au si poze si asta este super , te ajuta foarte mult , eu sunt incepatoare la unele retete dar cu poze si cu explicatii ma descurc
Cami imi pare rau pentru raceala care a pus stapanire peste voi , uite aici o pentru raceala daca mai vine la voi , felicitari pentru mica printesa care a crescut mare la fel face si Maria cand il vede pe Andrei nu mai vrea nimic rade si da sa se ridice in picioare sa mearga la el sa se joace cu el dar mai are de asteptat putin
Ana ce ma bucur ca sunteti bine si ca ai si laptic , sa stapaneasca sanatos si iubit Matei tablita de scris La Multi Ani !!
zsuzsu eu ti-as recomanda sa mai astepti pana la jumatatea lunii Septembrie sa-ti mareasca salariu si pe urma poti sa-i anunti ca esti nu de alta dar si asa patronii fac ce vor cu angajatii sau sefii de la stat asa ca profita si tu putin , asta e parearea mea , acum poate sunt fete care te vor indruma altceva
Claudia foarte frumoasa chestia cu mulajul , vor ramane ca amintire toata viata , sunteti o familie frumoasa sa stii ca mie socrii mi-au scos ochii ca mi-au dat si mi-au facut etc eu oricum am terminat-o cu ei , fiecare sa-si vada de cocioaba lui
OanaRusu
Crengu oooff ce pacat ca uite aveti probleme cu Cristian, va doresc sa va faceti bine cat mai repede
Sanziana felicitari pentru ca ai terminat treaba si pentru ca ai reusit sa pui castravetii sa ai grija de tine si bebe mic
M-am intins la vorba si desi cred ca mai avem cate ceva de zis dar Andrei vrea papa si trebuie sa ma ocup de el .Noi suntem bine cu totii , nu am mai facut nimic deosebit .
Va doresc o zi buna si mai revin eu azi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata fetelor si hai la

Mi se pare buna si mie ideea sa ne facem subiect la clubul scutecelor si sa lasam aici fetele care sunt si dupa ce nasc sa vina si ele la scutece pe de alta parte ce ne facem cu ale noastre - Julax, Amalia, Rromanitza, Zsuzsu si restul le lasam singurele??. Daca ne hotaram sa facem asa pot sa deschid eu subiect la scutece ca Mada are treaba multa zilele astea si Oana e ocupata cu Anuta.

Crengu imi pare rau sa aud de Cristian ca e bolnavior. sanatate multa.

Zsuzsu tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la eco.

Dany ma bucur ca v-ati revenit si voi.. ce neplacut sa fiti toti bolnaviori.. bine ca a trecut. Asa o sa treaca si necazurile cu socrii si celelalte. Mult noroc si incearca sa nu pui prea mult la suflet.

Iulia superbe pozele .. asa o famile frumoasa .. mai mare dragul si tortul ala mi-a lasat gura apa..
mai am si eu zile ca cea de marti la tine si atunci abia astept sa vina seara
Ce vesti ne aduci de la doctor? Speram ca totul e ok.
PS: merci pt cafeaua de ieri..

Ana bataita.. pai nu stii ca vreo 3 luni dupa ceza nu ai voie efort asa mare. Auzi la ea.. da' muntii nu ai vrea sa ii muti?eeeee..... la mine operatia arata bine si nu ma mai doare deloc. .....si sa nu vorbim de kg in plus da.... ca ma apuca nebunia. Acum ca si alaptez parca nu imi vine sa tin dieta (nu ca in mod normal as da fuga) si acum imi si e foame toata ziua..

Claudia am gogoasa mica.. ma bucur tare mult ca ai vesti bune. Mi se parea mie in poze ca arata foarte bine Lucia.

Mada spor la treaba si botez reusit abia astept sa te intorci cu povesti.

Sanziana ce harnicuta esti si tu.. bravo!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput