Mamici ce asteapta al doilea copil (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna!

Rromanitza, despre starile proste eu am o vorba: "Totul trece; din pacate si ce-i bun trece asa ca la un moment dat si greul trece oricat de netrecut poate parea. Deci dintii stransi si rabdam ca trece". Fruntea sus!
Ana, varza nu face rau lui bebe doar schimba gustul laptelui dar am citit ca daca ai papat si in sarcina bebe ar trebui sa fie obisnuit deja. Si eu am inceput sa mananc din toate cate ceva si inca e ok. Ceapa, usturoi, mere si citrice inca n-am incercat.
Cami, nu stiu daca am apucat sa zic da' mi-au placut tare pozele de la botez; am admirat rochitele si in special body-ul ala cu cruciulita brodata (poti sa-mi zici unde se gaseste?). Imi pare rau ca ati fost raciti desi ma surprinde la cat de cald e la voi. Si eu ma gandesc cu groaza la raceli mai ales ca la noi a inceput sezonul de 20 de grade maxim. Si nu in ultimul rand, felicitari pentru rostogoliri!

Am pus pe net ceva poze noi cu noi. In unele o sa vedeti ca i-am amprentat pe copii. Am primit pentru Lucia niste chestii de luat amprenta ca amintire intr-un material gipsat dar ca sa nu se simta Stefan exclus, le-am luat mulaj la amandoi. Stefan a fost foarte incantat sa faca ceva impreuna cu sora-sa desi cu greu ne-au incaput labutele lui ca deh, e aproape "barbat" de-acuma. O sa pun poze zilele viitoare si din excursia nostra de o zi la Venlo dar inca nu am facut o selectie. Gata, v-am lasat, va pup, pa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Amalia,multumim
Claudia,ce poze frumoase!Ce s-a conturat Lucia!!!Seamana cu taticul,dar si cu tine,caci si voi 2 seamanti.I-am luat si eu amprente lui Alex la un an,am pus chestia aia in beci si s-a cam incovoiat,nu mai e dreapta.Poate de la racoare ,nu stiu.Iulia 35+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Iulia, La multi ani, sa-ti traiasca Alex si sa va bucure sufletul

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neatza fetelor!

Suntem mai bine acum si ceva mai linistiti....

Cami, multa sanatate va uram in continuare si felicitari pt gogosica Sabina!!!! Eu nici nu mai tin minte toate miscarile facute de Dvd cand era mic, si aici ma refer la tinut cap, stat in fud, rostogolit...dar tin minte prima cazatura din pat ca asa m-am spariat de ma gandeam sa chem salvarea!!!! dar cumnata mea m-a linistit spunandu-mi ca asta este prima din multe care vor urma!!!! Abia astept acum si eu sa vad cum o sa fie Dvd cu bb mic...acum ma mangaie si pupa pe burta si zice ca il mangaie pe bb p cap....dar vedem noi cum o fi la fata locului!!!

Claudia, ma bucur ca ti-a fost de ajutor ideea cu bratara, chiar este utila si mie mi-a placut tare mult!!!! Luptatoarea Lucia s-a schimbat tare mult, nu mai este chiar un bb si trasaturile fetei au inceput sa fie cele ale unui domisoare in devenire!!! Felicitari si multa sanatate!!!

Julax, imi place ideea cu programul redus pt gravide si cred ca o sa o aplic si eu la Cris in "uichend", pai nu?

Cami, Claudia, multumesc de incurajari si sa stiti ca m-au montat pt o perioada.... dar sa fii in china este destul de dificil....limba, obiceiurile, civilizatia...Toate lasa inca de dorit, si de mirosul "bastinasilor" nu mai vb...pielea si transpiratia lor miros a usturoi si pana si aerul cdt. din taxi are acelasi miros...
Imi amintesc de tarile pe care le-am vizitat si nici una nu se compara cu asta...Cum am mai spus: daca vrei sa vii in china pt o peiorada mai lunga trebuie mai intai sa testezi terenul... Si mai este si Cris, el fiind singurul expat din cadrul hotelului, se loveste foarte mult de incompetenta si incercarea chinezilor de a face asta cat mai evidenta!!!!!! Mai nou, el cand a ajuns aici, proprietarii hotelului au dat pt cei expat si din alte orase din imprejurimi, bani pt mancare, curatenie, la toata familia respectivului angajat!!! Dar avand in vedere ca hotelul nu este inca deschis (asa dupa ce toti au incercat sa le explice lucrul acesta, cum ca nu va fi psibila deschiderea la 1 Aug) s-au gandit ca au dat prea multi bani si ca ar trebui sa mai taie din ratie si sa scoata si familia.... Dar cum asta nu e d ajuns vor banii din urma!!!!! e strigator la cer dar chinezii sunt chinezi si au facut asta fara sa ii anunte, doar printr-un document trimis angajatilor!!!!!
Cris vrea sa isi dea demisia, i-am spus ca o sa il sustin si nu cred ca la capacitatea lui nu isi va gasi ceva care sa il multumeasca...Lucreaza in compania Marriott de 16 ani si este director de camere, o pozitie fff buna!!!! Dar....nu este apreciat la adevarata lui valoare si nu numai el...China este inca o tara comunista si nu mai comentez ca ma dor degetele!!!!! cam astea ar fi problemele mele de pe aici....

Ieri am fost prin magazinele cu produse pt bb si cand mi-am dat seama cate o sa am de cumparat.....Si asa ma mancau palmele sa cumpar cate ceva pt bb dar parca tot nu imi vine!!! App am gasit un set de la Avent la pretul de 25 euro si contine: doua biberoane mari(260 ml), 2 mici (125 ml), doua tetine si o suzeta! Ce spuneti de pret fetelor si mai ales fetele din romania???????? Merita?????
Acum astept curatenia si sa fac ceva mancare....Iar sunt in lipsa de inspiratie dar sper sa imi vina cand intru in bucatarie!!!!
Va pup pe toate, si pe cele carora nu le-am scris, si va doresc o zi buna!!!

Dana, 24, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fetelor si poftiti la .

Ana da e foarte grijulie Sofia si noi astia mari profitam din plin de asta. Acum cand vreau sa plecam din parc si ea (ca de obicei) nu vrea ii spun ca trebuie sa mergem sa vedem ce face "Apina" (asa ii spune acum Sabinei) si e gata: lasa totul si ma ia de mana si porneste spre masina asa hotarata..
Ce zice Stefan de cadou?
Ma bucur ca ai papat de toate si nu ai probleme. Eu asa am facut la ambele fete si nici o problema nu am avut.
ici lui gangurici mic.

Zsuzsu nu ma pricep sa iti raspund dar sper sa se rezolve toate cu bine. Tinem pumnii sa iasa lucrurile la job asa cum iti doresti.

Iulia hai cu poze cu sarbatoritul..

Claudia multumim frumos.. si ca vorbesc de poze am vazut si eu pozele voastre: tare frumoase. Ce dulceata mica e Lucia si fratiorul asa de simpatic si serios.. ce barbatel e deja..- sa va traiasca amandoi.
Si noi ne-am mirat ca am racit asa rau mai ales pe caldurile astea(retractez ca zilele astea a fost mai racoare si a plouat mult ca a trecut prin zona o furtuna)- deci ne minunam pana am ajuns cu Sabina la doctor si am aflat ca umbla prin zona un virusel tare pacatos.
Body-ul de la botez pentru Sabina i l-a luat nasa.
edit: l-am gasit: uite aici

Rromanitza multumim frumos. Nici eu nu mai tin minte la ce varsta facut Sofia diferitele "ispravi", norocul meu ca le-am notat pe unele si pot sa compar. Noi ne faceam probleme mari cum o sa fie Sofia dupa ce vine bebe.. din fericire a reactionat foarte bine. sper ca si la voi sa fie macar la fel de bine.
Imi pare rau ca treceti prin asa neplaceri, sper sa se rezolve curand.Nebuni rau chinezii astia.. auzi sa va ceara din urma

va pe toate fetelor, ma duc sa pun pe Sofia la nani.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna !
Eu is cam pe graba , Cristian a facut o indigestie si acum suntem pe wc de cateva zile, vome si alte frumuseti. Nu am timp sa scriu.
Am citit tot dar nu ma pot urni la scris ca imi trebuie mai mult timp.
Va pup si va doresc sanatate.
Revenim cand ne mai "revenim".
la toata lumea.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna fetelor,
insanatosire grabnica la piul Cristian- sa va reveniti repede si de la noi
camim si eu sper ca va fi ok, o sa vad daca pot sa ascund sarcina pana imi dau sa semnez contractul nou, daca nu asta e, e mai important bb ul decat banii aia in plus
noi suntem destul de bine, starile de greata trec asa ca nu mai am de ce sa ma plang
dar sper ca e totul bine cu bb ca la eco nu merg decat saptam viitoare
toate mamicile si burticile

8+ si de Daniel(05.03.2006)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele

Am revenit si eu pe forum dar nu am starea necesara inca sa scriu foarte multe
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI !!!! pentru Alex si Ari sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familiile voastre si sa cresteti mari si voinici
Noi ne-am revenit din boala , am zacut toti 4 rau de tot , numai cu tratament ne-am pus pe picioare , acum suntem bine .
fetelor nu v-am zis pana acum , eu trec printr-o perioada tare nasoala cu socrii mei , m-am saturat de ei ca de mere padurete , chiar duminica am fost si m-am certat cu ei ca la usa cortului , lucru pe care eu nu l-am facut in viata mea cu cineva , dar nu mai am putere sa lupt , tot timpul se baga in viata noastra , de fapt de 5 ani tot timpul au ceva de spus , vreau sa mentionez ca nu ne-au ajutat cu nimic in casa , nici macar un pahar sa ne fi cumparat, sa-i dea baiatului ei , ai mei au dat tot ce au avut : mobila , frigider , masina auto , TV , astea toate noi .Sunt multe lucruri de spus dar stiti cum rufele se spala in familie , dar eu sunt colpesita de tristete na ca mi-am spus si eu oful .........
O sa incerc cand am timp sa citesc si sa raspund si eu la fiecare .
Cu chiria inca nu am rezolvat nimic se pare ca este o perioada plina de incercari la noi in familie dar sa speram ca va trece cat de curand ca altfel o iau razna o sa mai revin


danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,dany,multumim
Dana,sper sa se rezolve treburile cu sotul,cu chinezii,tu ai grija sa beneficiezi de programul redus de graviduta
Cami,n-am mai reusit sa descarc pozele,dar sper curand...
Crengu,sanatate multa lui Cristian
Dany,neplacuta situatie,bine macar ca acum sunteti sanatosi.Trec ele toate si rasare soarele si pe strada voastra.
Noi suntem bine.Ziua de ieri a fost un ade marti adevarata,desi nu sunt superstitioasa.Mai intai am amestecat cu o lingura intr-un borcan cu iaurt,era putin fisurat cred si s-a spart,am facut de comanda covorul proaspat spalat,pe care sotul meu a trebuit sa-l spele iar(in timpul operatiunii reusind sa-si dea peste cap o unghie si in incercarea de a se feri de Alex care era ocupat s-a lovit si la buza),pe mine m-a cuprins harnicia si lenjeria de corp neparandu-mi suficient de alba am vrut sa o pun in Ace.In timp ce turnam Ace inj lighenul cu apa cateva picaturi mi-au sarit in ochi,m-a usturat putin,am clatit cu aopa,dar am zis sa merg totusi la medic pentru siguranta.M-a dat vit A.Acum sunt bine,nu a fost grav.Ar mai fi cate ceva,dar am vb deja prea mult.
Azi am fost la epilat,caci nu stiu daca mai ajung pana nasc,apoi i-am luat lui Alex o pereche de sandale si pantofi(mai maricei),caci erau la reducere.Maine merg la control sa vedem cum e colul ,ce mai zice dr cam atat.
pe toateIulia 35+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Salutare fetelor!
Azi am avut ajutor la curatenia generala si casa e "luna si bec" cum spun copii! Sunt tare mandra ca am reusit sa terminam asa de repede!
Am pus si castravetii ...
Astept controlul din septembrie, dulapiorul pt haine si sa termine mesterii garajul inceput in iulie si apoi pot naste linistita!
Revin maine cu raspunsuri pt fiecare!

33+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 7 saptamani !!!!

Mergi la inceput