Mamici ce asteapta al doilea copil (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Vreau sa urez si eu La Multi Ani !!! tuturor celor care poarta numele Sf Ierarh Alexandru sa fie sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi lor

Oana ce frumoasa familie sunteti , foarte frumoase pozele sa fiti fericti si sa va bucurati de copii
Ana am vazut pozele cu bebe Matei , este un scump si are niste falcute !!!!! sa va traiasca si sa va bucurati de el
Cami spor la cumparaturi si sa aveti un weekend cat mai placut si sa nu uit ai niste fetite frumoase si scumpe foc sa va bucurati de ele
Amalia pupici de la noi sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el
Noi suntem bine , azi este zi de curatenie la noi in casa , eu deja am spalat doua ture la masina, mai am de intins rufele pe sarma si pe urma voi vedea ce voi face .La noi azi este tare racoare si intunecat afara , s-ar putea sa ploua la ce nori sunt pe cer .
Va doresc la toti un weekend cat mai placut si linistit

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salut fetele!!!!!!!!
Cami, ce frumoase filmulete, ai doua fete superbe, ti-am mai zis deja de mai multe ori. Aia mica e scumpa foc cum musca ea din girafa aia. Si spor si la cumparaturi.

Oana si tu ai doi copii superbi, aia mica este deja mare, ce balerina, ca arata dolofanica si este numai bine. iar baiatul are niste ochi superbi.

Multumesc si eu la toata lumea de aprecieri.

Dany, spor la curatenie si sper ca ti-a mai trecut din supararile cu socrii, cu bolile si cu chiria. Pupic si la copiii superbi.

Amalia, vom merge toate , impreuna, sper sa nu plece nimeni sau sa se retraga, ca tare bine ne simtim aici. Pup si tie.

Ana-a, Matei este superb, are niste boalfeeeeeeeee, si-mi place tare chestia aia de pus la capusor. De unde ai luat-o?

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Raportam si noi, 4550 gr, adica am luat 1 kg intr-o luna , ca am iesit din spital cu 3500.
Revin ca vrea lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

oooo Crengu , felicitari bebelusei Rianna pentru kilogramul luat in legatura cu socrii , stau linistita acum , ei au plecat in concediu si au avut curaj sa treaca si pe la Bv pe la ai mei , si ai mei au avut o discutie cu ei destul de " placuta " si vreau sa va anunt ca eu am terminat-o definitiv cu ei , las loc doar de buna ziua atat fiindca m-am saturat de ei , 5 ani de zile i-am tot respectat si ascultat dar fiecare om are o limita si eu deja am ajuns la capat cu limita eu acum ma simt foarte bine alaturi de sot si copii , nu voi mai lasa pe nimeni sa-mi tulbure linistea din familia mea
Cu chiria inca nu am rezolvat nimic , avem promisiuni dar avem de asteptat , oricum cand voi pleca in chirie va anunt ca sa stiti .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Azi a fost de coma fata, toata ziua s-a agitat si a stat numai in brate. De aceea nu am putut reveni.

Cu putza, si eu o spal, dar in parc sau noaptea nu am cum decat cu servetele. Azi le-am incalzit la microunde, o sa spuneti ca-s ticnita, dar mi se par prea reci si am vrut sa vad daca se pot incalzi.Acum e in brate si scriu cu o mana si e foarte greu. Asa ca va urez noapte buna.

mergem la baita. pa paaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut cu buna seara la toata lumea!

Scriu cu Matei cocotat pe masa in cosul de la masina Imediat ne ducem la baita dar pana atunci am intrat sa vad ce mai faceti

Rasfoind pe la scutece am dat de acesti www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguieti care mi-au placut teribil!! Oare cum o fi facut fetele? Cum se vad si mamicile si taticii cu puii lor! Ce frumos!Plus ca uitandu-ma la ei nu mi-am dat seama care este fetita si care este baiat!

crengu, chestiile alea le-am primit din USA pe cand era Stefan mic, sunt pentru scaunul de masina insa noi le folosim si la carucior pt ca nefiind landou sta tare incomod daca nu este "sprijinit" de ceva Dar nu cred sa fie greu de facut asa ceva, daca vrei sa-ti faci iti fac poza cu ele detailate sa iti faci o idee. Practic sunt niste perinite.

sper sa mai revin pe aici in seara asta dupa ce scald copii si-i pun la nani.

Va multumim de conmplimente tuturor

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

crengu am ras la faza cu microundele! nu zic ca ai fi tzicnita, ce nu facem noi pentru puii nostri??? dar oricum...mi te inchipui alergand cu servetelul la microunde si apoi la pasarica fetii pana nu se raceste! Io zic sa stai linistita si sa nu mai incalzesti servetelele ca se va obijnui cu ele, dar no...le poti si incalzi daca ti la indemana!

expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Multumesc mult , fetelor, de vorba buna
Eu sunt ceva mai bine ca a inceput si Ana sa creasca mai binishor

Matei e un dolofanel, fetele lui Cami, scumpe de tot mai rasfoiesc eu poze si dupa aia plang ca n-am dormit destul
Cred ca Ana va avea ochi caprui - asa a "comandat" mama... sa fie caprui ca ai lui tata Numai sanatoasa sa fie si sa suga cat mai mult

Pupam bebelushii si burticile si mamicile - o noapte cat mai usoara si un weekend cat mai placut

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Salut si buna dimineatza!!! Poftiti la cafeluta!, ceai sau laptic sau ce doriti!!

Noi astazi "hodiniti" pentru ca Matei sa culcat aseara la 22 si sa trezit azi dimineatza la 4 Cand l-am auzit scrancind prin patut si m-am ridicat erau sa-mi plezneasca sanii apoi mi-am dat seama ca a dormit mai mult decat trebuia....dar nici chiar asa! Aseara a papat din ambii sani si sa saturat!Dar foarte rar vrea sa pape din amandoi la o masa! Oricum, trag sperante ca poate se mai repeta din cand in cand sa ma odihnesc si eu!
A papat somnoros si prin somn si sa culcat la loc pana dimineatza la 7 unde au inceput cateva gaze sa-l necajeasca pana pe la 8, acum doarme langa mine ofcourse...in cosulet.L-am scos din dormitor sa poata dormii restul gastii.

Am mai savurat poze cu copilasii nostri si tare draguti sunt fiecare in parte!!!Si mamicile de asemeni!

si sa auzim numai de bine!
Ma intorc la rasfoit poze!

expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Multumesc pentru urarile la adresa lui David!
Ana asa sa-l tina pe Matei! Cred ca te-ai trezit super odihnita. Ma uitam la pozele voastre si mi-a placut mult scaunul de masina din pozele din prima saptamana. Ce tip de scaun este?

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 31+ Luca Gabriel

Mergi la inceput