Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Monica

Doamne, de ce s-a intamplat asa ceva? Nu se poate, trebuie sa fie o greseala.

Felicic, spune-i Monicai ca suntem alaturi de ea, ne gandim si ne rugam pentru sufletelul ei. Nu-mi vine sa cred, plang si sunt in stare de soc.

Mami fericita de Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

D-ne sunt in stare de soc.Ce s-a intamplat?Imi plange sufletul.Moni suntem alaturi de tine.

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

i-am scris msg in care-i spuneam ca suntem alaturi de ea.......acum ,personal, sunt sub stare de soc si nu stiu ce altceva am putea face.... idei?
ma gandeam ca poate este sedata si doarme, oricum sunt sigura ca msg noastre o ajuta, nr ei de telefon este in adresa comuna de mail, asa ca , daca puteti, trimiteti msg de incurajare.....
mai multe nu pot sa discern acum.....

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

stati un pic ca nu-mi vine sa cred ce am citit...sunt in stare de soc ma trec caldurile...cum e posibil??ce s-a intamplat??monica nici nu era de nastere nu??din cate imi aduc aminte nu au fost pb cu bebe, nu???
e din bucuresti???eventual poate va duceti 2-3 fete la ea s--o vedeti , poate putem s-o ajutam macar cu o vb ??

o doamne!!

edit: m-am uitat acum pe listutza la ea era dpn 13.09...cine isi aduce aminte cand a scris ultima data cum era??se intamplase ceva?

32+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Monica, suntem alaturi de tine!

Cuvintele sunt prea sarace... Ma rog la Domane-Doamne sa aiba grija de voi si sa va dea putere sa faceti fata la aceasta mare incercare.

35+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

feli, ai vreo veste?:(
i-am trimis si eu un sms, putine cuvinte...ca nu stiu ce as putea spune in astfel de momente

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

feli, ai vreo veste?:(
i-am trimis si eu un sms, putine cuvinte...ca nu stiu ce as putea spune in astfel de momente

alexa simami

Si eu am trimis SMS, tot sper si eu la un raspuns, desi stiu cat trebuie sa fie de greu, ce trebuie sa fie in inimioara ei, cata jale! dar ce s-a intamplat???????,, Ultimul ei mesaj e pe 22 august, anunta nasterea lui XOR: "Am placerea sa va anunt urmatoarele cuvinte venite de la XOR
SUNT FERICITA MAMICA DE BEBE SANATOS MARK THEODOR de 3350 GR. Alte detalii nu stiu inca.
FELICITARI MAMICO, SA-TI TRAIASCA FLACAUL, sa fie sanatos si papacios
EU sunt pe la mama si n-am timp sa va citesc dar scot un rand de agitate si pt BOO"

Ce s-a intamplat de vineri pana azi?

36+ LUCA

AMR 27 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

poate o sa ziceti ca-s sarita de pe fix dar eu tot nu pot sa cred asa ceva...efectiv nu pot sa trimit measaj...nici nush ce sa-i zic

32+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nici o veste.....mi-e jena sa insist la telefon...poate chiar nu vrea sa vb cu nimeni........ asteptam poate raspunde la msg.

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La un moment dat, pe 20 parca, se ingrijorase un pic pemtru ca nu miscabebe,darzicea ca uincearca sa isimenina oatitudone pozitiva. Dupa aceea amai scris si parea optimista.

I-am scris si eu dar nu stiu cu ce o pot ajuta acum mesajele mele binevoitoare, asvrea sa stiu un mod mai concret de -i fi alaturi, oare e la spitalul cu care e trecuta in lista? Draga de ea...

33+ Anda Teodora

Mergi la inceput