Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nu stiu mai multe. Am ajuns acasa si am gasit msg pe telefon. Am sunat dar nu raspunde
am trimis un msg in care i-am spus ca suntem alaturi de ea

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Monica, ne pare imens de rau. Suntem alaturi de tine si ne gasesti aici cand o sa ai nevoie de un umar solid pe care sa plangi.
Eu nu mai am cuvinte...

35+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Monica suntem alaturi de tine!!Of, Doamne, nici nu stiu ce sa zic!!Imi plange sufletul de durere!

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nu pot sa cred! Monica ce s-a intamplat cu voi, erati bine! Suntem alaturi de tine scumpa noastra nu stiu ce te poate consola in momentul asta!

Voi fetele stiti de ceva, avea tensiune mare, dureri, orice?

33+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Monica, nu stiu ce sa spun ca sa iti alin durerea! Doar plang alaturi de voi! Si ma rog la Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste aceasta cumplita incercare. Cu orice putem sa te ajutam spune-ne. Dumnezeu sa-l aiba in paza pe ingerasul Andrei!

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Desi am citit si am inteles ce s-a intamplat nu-mi vine sa cred
.

Monica suntem alaturi de tine si sper din tot sufletul ca tu si familia ta sa gasiti puterea sa mergeti inainte.

36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nu se poate asa ceva! Sunt in stare de soc maxim! Nu stim chiar nimic? Monica nu avea probleme! A fost putin monitorizata, atat!
Ce se intampla?

36+ LUCA

AMR 27 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, scuze pentru intarzierea cu care iti raspund. Am pompa manuala de la Avent, uite aici un link http://www.b e b e l u s u l t a u.ro/detalii.php?cod=AV01. Am cumparat-o doar dupa ce am vazut ca micuta mea nu vrea sa pape direct de la san, mi-am instruit sotul inainte si l-am trimis direct la sigur. Cea electrica mi s-a parut cam scumpa la 650 ron. Asta e doar 200 ron si isi face foarte bine treaba. Mi s-a parut indispensabila. Chiar daca bebe suge direct de la san, daca ai foarte mult lapte, sanii trebuie goliti de tot pentru a mentine "productia" cat mai mult timp. Si in acest caz pompita e foarte utila.

Iepurila, patutul cu 210 ron l-am luat. L-au livrat prin curier si l-a montat sotul meu, e foarte simplu de montat - doar cateva suruburi de fixat. Salteluta e cea din cocos simpla, are husa albastra cu ursuleti. Apare pe site poza.

Mami fericita de Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Doamne Monica, eu am ramas blocata si nici acum nu-mi revin. Am citit si recitit mesajul si nu-mi vine sa cred. Dupa atatea saptamani in burtica...nu se poate. Moni, suntem alaturi de tine si ne rugam sa aveti putere si totusi incredere mai departe in Dumnezeu.
Ce nedreapta e viata uneori...

32+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Fetele cu cezariana (acolo ma pricep ), daca va faceti tampoane de vata invelite in tifon sa le faceti luuuuuuuungi si nu va zgarciti la vata. La terapie intensiva se sta fara chilot si va schimba infirmierele. Curge foarte foarte mult sange in primele zile. Stiam si eu ca va fi o cantitate semnificativa insa nu m-am asteptat sa fie chiar atat. Trebuie sa ma schimbe din ora in ora. Scuze pentru detaliile ciudate

Mami fericita de Carla Alexandra

Mergi la inceput