Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 21
ramonzca79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisa.g
eu le-am luat dintr-un magazin din constanta care aduc de la ei, dar nu numai. Setul de aparatoari+pilota+perna+cearceaf+fata de perna+plic pt pilota = 350 ron eu am mai luat o lenjerie identica (sa nu regret mai tarziu ca nu am luat, poate nu mai gasesc culoarea sau cu iepurasi) - fata de perna+cearceaf+plic de pilota = 95 ron In magazin mai aveau doar un set complet + lenjerie de rezerva pe bleu. Am nr de tel de la magazin (pt cand ne livreaza patul) si pot sa sun sa intreb daca te intereseaza unde se pot gasi in bucuresti. 36 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Multam!! pai Bucuresti....poate Oradea...am plecat de 4 ani din Bucuresti
POZE...POZULICI
36+...
Erik
bitza2008 spune:
Salutare tuturor!
Fetelor, eu cred ca am pierdut dopul
cel putin eu asa cred....Sper sa mai stea copilul pana joi sa vina acasa si sotul..daca nu...
Andy_g sa-ti traiasca mandrete de baiat...m-am topit cand l-am vazut zambind...o dulceata; iti doresc si tie multa sanatate!CAnd mergi acasa?
AlexaM felicitari, mamico!Cum vine asta...ai nascut natural in ziua si la ora la care trebuia sa faci cezariana???Asta da sincronizare!!SA fiti mereu sanatosi si voiosi!
38+
LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????
ramonzca79 spune:
acum am vazut ca exista modelul respectiv si la cei de la Buburuza la 100 ron dar deocamdata sunt in concediu...
POZE...POZULICI
36+...
Erik
felicic76 spune:
mesaj de la Monica dicut, primit la 14,24
Bebe Andrei s-a dus direct la ingerasi. Am nevoie de sprijinul vostru

31+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 mesaj de la Monica dicut, primit la 14,24 Bebe Andrei s-a dus direct la ingerasi. Am nevoie de sprijinul vostru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 31+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
Felicic, Am inteles bine? NU POT SA CRED!!! Dumnezeule, dar ce s-a intamplat?
Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+
AMR 4 ZILE!!!
alexa si mami spune:
feli 

nu pot sa cred!!! spune-mi ca nu e adevarat! cum? cind? de ce?
alexa si
mami
Nerantula spune:
Monica 

plang alaturi de tine, de voi, ce teribil!! 

Uoooooooooof, de ce o avea Dumnezeu nevoie de ingerasi atat de mici 

Imi pare rau! Imi pare foarte rau!
Va doresc multa, multa putere sa traiti mai departe si sa va impacati cu viata asta nedreapta!
35+
AMR 34 zile!! 
Peter Pan
alexa si mami spune:
Monica, suntem alaturi de tine si de sotul tau. ma rog ca DD sa va dea putere sa mergeti mai departe 
alexa si
mami
maria2004 spune:

cum e posibil asa ceva?????
Feli ce s-a intamplat?
Monica, draga noastra, suntem aici pentru tine cu tot sufletul!!!
+35
+puiutul Maria (23.12.2004)
EvaF spune:
Buna, fetele!
Mai intai FELICITARI ALEXAM, SA TRAIASCA PUIUL MATEI, CRED CA ESTI IN AL NOUALEA CER IN MOMENTUL ACESTA! DE-ABIA ASTEPT SA FIU SI EU IN LOCUL TAU! PANA ATUNCI TE ASTEPTAM ACASA, SANATOASA SI CU UN PUIUT IN BRATZE! FELICITARI PT NOTA 10!!!!!!!!
In al doilea rand, CE S-A INTAMPLAT??? eu scrisesem un mesaj lung cu shoppingul meu, l-am sters si ma declar in stare de soc!
Monicaaaaaaaaaaaaaaaaa