Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

andy sa nu te ingrijorezi, e posibil sa nu fie absolut nimic cu bebe. Ma bucur mult ca ai lapte din belsug si ca micutului ii place. Veniti mai repede acasa ca vreau si eu poze cu voi :) La spital cum e? Cum se poarta lumea?

Denisa frumoase tare aparatorile de pat. Mor dupa verdele ala!

Ce-o mai face babytza? Doamne sper ca e alarma falsa!

Piersicuta utile sfaturi. Cu spalatul fara gel de dus nu stiu cum am rezista in partea de sud a tarii, acum sunt 36 de grade la umbra in bucuresti.

Pot sa reclam undeva niste taranic are isi fac gratare in spatele bloculi?N-am mai pomenit ceva mai animalic si de prost gust. TOTUSI CRED CA SI-AU CUMPARAT CAST CA NU SE AUD MANELELE! Macar atat... :((((

33+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Ieri am finalizat cumparaturile. Am luat aparatorile pt pat si 2 lenjerii. Totul era set - cel de jos doar ca laterala este pe toata lungimea patului si patutul e alb.Sper sa va placa:100% natural

http://www.feretti.pl/RO/index.php?option=com_content&task=view&id=177&Itemid=0

36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Denisamie una imi plac ft mult si culorile si desenul. Iar pe patut alb cred ca sunt de-a dreptul mortale.

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

andy_g, ma bucur ca sunteti bine si mai ales ca bb "presteaza" eu sunt posesoare de suflu' sistolic, cred ca din nastere, dar descoperit prin copilarie. am facut chiar ani buni de sport (gimnastica, atletism) fara sa-mi cauzeze.
denisa, f frumoase asternuturile!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

poze gasiti in linkul de la semnatura....vb mai pe seara...pupici!!!

Andreeade Andrei
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Andreeade Andrei
Poze:

vai cit e de scumpic multa sanatate si sa veniti cit mai repede acasa

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:

hello fetele! pentru cine m-a intrebat ....scuze dar nu mai stiu...
bebe s-a adaptat perfect la san si suge, lapte este destul... in general totul este bine doar ca mi-au zis sa facem un consult la cardiologie ca s-a auzit la respiratie ca si cum ar avea suflu sistolic. stiti ceva despre asta? am inteles ca nu e grav si se poate chiar face sport de performanta si multa lume are asa ceva si poate chiar nedescoperit.
maine dupa consult va zic mai multe.
pupici tuturor si o zi buna!!!

Andreeade Andrei

Edit: Nu a apart raspunsul... Ma bucur ca ai lapte si papa bine Andrei, ai scapat de o mare bataie de cap ( splat, sterilizat, fiert apa etc...) pe langa faptul ca e cea mai buna hrana pt pui. Cu suflul sistolic nu numai ca sunt sportivi care il au bine mersi dar apare destul de frecvent la copiii nascuti inainte de 37 sapt implinite si tot la fel de des poate sa dispara in cateva luni. Lui Serban i-a disparut pe la 4 luni. Deci stai linistita chiar daca se confirma la eco maine.

Intre timp am vazut si pozele, e o dulceata de baietel zambaretz de cum s-a nascut si pare a avea ochii tai mai, mai

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

denisaaaa..super lenjeriile...spune-mi te rog..le-ai comandat?exista magazin???nu am inteles prea multe de pe site....un pret???

andy,....felicitari pt scumpete!!!

POZE...POZULICI

36+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamihaela75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Eu imi fac acum tampoanele invelite in tifon pentru dupa nastere ... oare cam cate ar trebui? Oricum, l-am instruit si pe sot asupra procedurii, daca raman in pana sa execute in lipsa mea. Mi-am luat si chiloti de unica folosinta, vreo 7 perechi, cred ca mai fac curand o comanda, sa fiu sigura ca-s destui ..
Si apropos de spital .. eu o sa-mi iau cearsaf si fata de perna de acasa, o buna prietena a patit-o cu o infectie genitala luata din spital, in zilele cat a stat acolo, de a trebuit sa faca tratament cu antibiotice cateva zile si a pierdut laptele din cauza asta

35+ AMR 35 zile!!

Peter Pan

Scuza-ma ca te intreb,dar nu am mai auzit de asta pana acum.
Pentru ce sunt tampoanele invelite in tifon?

Au mai ramas 19 zile pana vine Isabel Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

denisaaaa..super lenjeriile...spune-mi te rog..le-ai comandat?exista magazin???nu am inteles prea multe de pe site....un pret???

andy,....felicitari pt scumpete!!!

POZE...POZULICI

36+... Erik

eu le-am luat dintr-un magazin din constanta care aduc de la ei, dar nu numai.
Setul de aparatoari+pilota+perna+cearceaf+fata de perna+plic pt pilota = 350 ron
eu am mai luat o lenjerie identica (sa nu regret mai tarziu ca nu am luat, poate nu mai gasesc culoarea sau cu iepurasi) - fata de perna+cearceaf+plic de pilota = 95 ron

In magazin mai aveau doar un set complet + lenjerie de rezerva pe bleu.
Am nr de tel de la magazin (pt cand ne livreaza patul) si pot sa sun sa intreb daca te intereseaza unde se pot gasi in bucuresti.

36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:

Andreeade Andrei
Poze:

m-a topit bobocelul cu ochi albastri ce bine ca vrea laptic si ai! maine faceti o saptamana!

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput