Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

asa da! eu eram cea stresata de apa din bazine si piscine, dar retrag tot cand vine vorba de bazinul de la Dinamo! Un prieten de-al meu a avut in locatie de gestiune terasa de sus, de deasupra bazinului si am petrecut mult timp pe acolo (marturisesc ca ma atrageau antrenamentele poloistilor pe vremea aia)
Apropo, se mai tin lectii de inot pentru copii? Ai vazut ceva de genul asta? Nu am mai trecut de multi ani cu toate ca sotul este dinamovist convins.
31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Ma bucur ca si tie ti se pare un bazin de incredere. Iar poloistii... da... frumoase antrenamente

Cred ca se tin si lectii de inot, mi se pare ca am vazut un anunt, insa nu stiu sigur. Daca vrei ma uit mai atent data viitoare cand merg, poate weekendul viitor daca este frumoasa vremea.

Nu te ispitesc la un inot? Sau ramai cu dusul?

35+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Ieri am finalizat cumparaturile. Am luat aparatorile pt pat si 2 lenjerii. Totul era set - cel de jos doar ca laterala este pe toata lungimea patului si patutul e alb.Sper sa va placa:100% natural

http://www.feretti.pl/RO/index.php?option=com_content&task=view&id=177&Itemid=0

36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

babitza tinem pumnii sa fie alarma falsa si sa mai stea bebe in burtica pana la termen.

Am vazut ca vorbiti despre dopul gelatinos. Noua ne-a spus la curs ca uneori se dizolva si se lichedifiaza inainte sa fie eliminat, asa ca se poate sa ne uitam si sa tot asteptam sa vedem ceva gelatinos, dar cand colo sa fie lichid. Iar daca absorbantele sunt foarte bune, nu mai gasim prea mult lichid in ele si de aceea au probleme si moasele la spital sa distinga daca e dopul gelatinos sau lichid amniotic.

Va mai spun ce-am mai aflat la curs, niste sfaturi practice de la o moasa foarte priceputa. Se zice ca inainte cu cateva saptamani de nastere sa nu ne mai spalam cu sapun sau gel parfumat, macar sanii sa-i spalam doar cu apa pentru ca bebelusul sa simta mirosul natural al mamei si nu alte parfumuri straine.
Si inca un tipp bun: hainutele si paturicile in care vom culca copilul e bine sa le luam cu noi in pat sa dormim cu ele 2-3 zile pentru a imprumuta din mirosul nostru. Se pare ca asta ii linisteste foarte mult pe bebei.

Cursul de joi, a fost impreuna cu partenerul si s-a tinut in sala de nastere. Atat de mult ne-a povestit de nastere, de inainte si dupa caci eu in seara aceea am visat ca am nascut si astfel mi-am vazut si tinut in brate bebelina. M-am trezit cu o imensa caldura si dragoste materna pe care n-am mai simtit-o pana acum.
Dar am intrat si in panica si l-am luat pe tati de mana si am mers sa cumparam hainutze si ce mai e de cumparat.
Doamne, abia astept sa fiu mama, cum zicea Anca, cred ca e o implinire deosebita pentru o femeie.

Na ca m-am luat cu scrisul si m-am lungit. Dar dupa ce mai aflu noutati la curs, vi le impartasesc si voua.

Acum merg sa mai citesc din urma.
Pupici la toate si o duminica minunata.

32+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Multumim fruos pt. sfaturile practice si utile oferite Piersicutza, faza cu dopul cred ca e valabila si la mine, desi au mai curs si cateva bucatele mai gelatinoase, restul a fost preponderent lichid apos si doar o singura data am vazut cateva firicele maronii ca de sange.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Ieri am finalizat cumparaturile. Am luat aparatorile pt pat si 2 lenjerii. Totul era set - cel de jos doar ca laterala este pe toata lungimea patului si patutul e alb.Sper sa va placa:100% natural

http://www.feretti.pl/RO/index.php?option=com_content&task=view&id=177&Itemid=0

36 +

daca arata ca cele din poze sunt super frumoase, sa le stapaneasca sanatos bb

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

hello fetele! pentru cine m-a intrebat ....scuze dar nu mai stiu...
bebe s-a adaptat perfect la san si suge, lapte este destul... in general totul este bine doar ca mi-au zis sa facem un consult la cardiologie ca s-a auzit la respiratie ca si cum ar avea suflu sistolic. stiti ceva despre asta? am inteles ca nu e grav si se poate chiar face sport de performanta si multa lume are asa ceva si poate chiar nedescoperit.
maine dupa consult va zic mai multe.
pupici tuturor si o zi buna!!!

Andreeade Andrei

Mergi la inceput

Andy_garlo - multi pupici pt amandoi si multa sanatate. Va asteptam acasa cat mai curand.

36 +

Mergi la inceput

clau_geo - multumim si multi pupici.
Da, arata ca in poza doar ca are si pilota si 2 fete de pilota, perna si 2 fete de perna, 2 cearceafuri -culoarea si desenele sunt identice.
Patutul o sa ni-l livreze acasa sapt viitoare - cand o sa le aranjez o sa le fac poze.

36 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

hello fetele! pentru cine m-a intrebat ....scuze dar nu mai stiu...
bebe s-a adaptat perfect la san si suge, lapte este destul... in general totul este bine doar ca mi-au zis sa facem un consult la cardiologie ca s-a auzit la respiratie ca si cum ar avea suflu sistolic. stiti ceva despre asta? am inteles ca nu e grav si se poate chiar face sport de performanta si multa lume are asa ceva si poate chiar nedescoperit.
maine dupa consult va zic mai multe.
pupici tuturor si o zi buna!!!

Andreeade Andrei

Andy ma bucur ca esti bine si ca bb suge cu pofta de la san si mai ales ca ai laptic pt el. Nu stiu sa iti spun nimic despre suflu sistolic dar pp ca nu e asa grav, altfel te avertizau dr.
si sa fiti sanatosi.

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Eva acelasi lucru ca si kid stiu si eu - ISOFIX-ul este detasabil si scoica fara ISOFIX se pune cum vrei, desi daca ma uit la poza de pe net nu vad fantele acelea laterale care-ti permit sa fixezi centura, nu stiu ce sa zic. Iar eu una iti spun sincer ca n-am avut niciodata nevoie de caruciorul strans decat cand am mers cu masina. Doar daca n-ai lift la bloc poate sa fie o pb. Noi avem lift mic, de 4 persoane si trio intra cu tot cu landou pe diagonala. Scarile de la iesire le coboram/urcam cu caruciorul in brate si cand eram in 2 ca sa nu trezim gogoasa. In casa in primele luni il luam cu tot cu landou la el in camera, langa geam eventual sa-si continue somnul ca altfel se trezea imediat si se supara mama-mama. In rest m-am uitat pe caracteristicile CT 02 si are cam aceleasi dimensiuni ca si trio - iti garantez ca nu e deloc mic si Serban incape si la 3 ani in el (tocmai l-a testat acum 2 sapt)dar caruciorul de la trio ( fara landou ) e cu 2-3 kg mai usor decat CT02 ceea ce conteaza zic eu. Sistemul de strangere cu 1 buton e un plus, intradevar daca si functioneaza corect si e rezistent, sistemul de la trio e din 3 miscari si ai nevoie de 2 maini. A, si nu am vazut sa aiba sac din acela de iarna impermeabil si matlasat care cred eu ca daca n-ai landou e un must have pe ger macar pana la 5-6 luni. Dar poate nu toate mamicile considera la fel de important... Oricum tre' sa te duci sa vezi neaparat si CT-ul macar la Metro unde ziceau fetele, presupun ca trio l-ai testat la chicco si vanzatoarele acelea chiar cunosc tehnica de manipulare usoara a lor.

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 4 ZILE!!!

Mergi la inceput