Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 18
300 spune:
Laura ce sa zic, ei ies in pierdere, suma pe care o cerusem era astronomica si dupa ce se revizuiesc conditiile de creditare nu mai dau ei asemenea credite pe toate drumurile...acum ce-o fi o fi, daca mi se leaga cu casa aici ma bate gandul serios sa schimb tara ca tare nu-mi mai place aici...
Feli nu m-am gandit ca iti fac pofta
eu i-am luat din carefour orhideea, se gasesc niste compromisuri la carrefour unirea de asemenea.
33+
Anda Teodora
felicic76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Merg la bazinul de la Dinamo, este in aer liber. Este bazin sportiv, unde se antreneaza echipa de polo a clubului, asadar este deschis in timpul saptamanii cam de la 8 seara, sambata de la 13 iar duminica de pe 10 dimineata. Partea buna este ca apa este foarte curata, este filtrata in permanenta si se poate inota f bine in el (este strict pt. inotatori, are adancimea de 2.5m). Vad ca pe alte gravidute nu le tenteaza inotatul, dar eu marturisesc ca ma simt excelent in apa, ca o ratusca. La un strand oarecare n-as fi mers, dar aici merg de mai multi ani si sunt f multumita ![]() 35+ cu Anna SofiaBebelina se face mare Poze cu gagalicea mea Anna Sofia la 20 sapt. Burtica "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
asa da! eu eram cea stresata de apa din bazine si piscine, dar retrag tot cand vine vorba de bazinul de la Dinamo! Un prieten de-al meu a avut in locatie de gestiune terasa de sus, de deasupra bazinului si am petrecut mult timp pe acolo (marturisesc ca ma atrageau antrenamentele poloistilor pe vremea aia
Apropo, se mai tin lectii de inot pentru copii? Ai vazut ceva de genul asta? Nu am mai trecut de multi ani cu toate ca sotul este dinamovist convins.
31+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Helo, eu sunt sotul :D avem baietel de 52 cm si 3.300 kg nascut la 07.45 pe 24.08.2008 la maternitatea giulesti pe cale naturala, are scor 10. asta este tot , va pup.detalii de la mama pe marti seara. 38+ ![]() Matei Gabriel |
FELICITARI PT BAIETEL, SA FIE SANATOS SI SA ITI REVI REPEDE aLEXA CA SA TE POTI BUCURA DE EL CAT MAI RAPID!!!!!!!!!!
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 8 zile
denisa.g spune:

BINE AI VENIT PE LUME MATEI GABRIEL

Alexa – refacere rapida si multa sanatate. Felicitari pt scor 10.
Taticule – felicitari si sa-ti traiasca odorul
Eva, cu intarziere iti raspund dar acum am citit: scaunelul de masina Trio Enjoy Evolution nu are sistem ISOFIX, se prinde in centura masinii cu spatele in directia de mers.
36 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
300 spune:
Alexa_M felicitari pentru bebe sanatos! refacere usoara si vino sa ne spui cum a fost! Tare sunt curioasa sa stiu cum de ai nascut naturall pana la urma :)
Tatic iti multumim pentru vestea buna!
33+
Anda Teodora
simodina spune:
| citat din mesajul lui AlexaM Helo, eu sunt sotul :D avem baietel de 52 cm si 3.300 kg nascut la 07.45 pe 24.08.2008 la maternitatea giulesti pe cale naturala, are scor 10. asta este tot , va pup.detalii de la mama pe marti seara. 38+ ![]() Matei Gabriel |

Sa va traiasca! ALEXAM felicitari mamicule si refacere usoara! Bravo Matei pentru primul 10 din viata ta!
Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+
AMR 4 ZILE!!!
_irina_ spune:
Buna ziua burtici si mamici si bebici.
La noi ploua de azi noapte asa ca nu m-a lasat durerea de cap. Voiam sa ies azi la plimbare dar se pare ca nici asta nu o sa reusesc, tot din cauza ploii.
Stiu ca zicea cineva ca a cumparat suport de plastic pentru cadita, suport care se poate pune si in cada. Mai stiti de unde? 
35+
- Andreea
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui _irina_ Buna ziua burtici si mamici si bebici. La noi ploua de azi noapte asa ca nu m-a lasat durerea de cap. Voiam sa ies azi la plimbare dar se pare ca nici asta nu o sa reusesc, tot din cauza ploii. Stiu ca zicea cineva ca a cumparat suport de plastic pentru cadita, suport care se poate pune si in cada. Mai stiti de unde? ![]() 35+ - Andreea |
depinde de firma si model, noi am luat din cora de la firma Eurokids si e tare dragut, insa nu am gasi tot atunci si cadita potrivita, asa ca o cautam inca.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 8 zile
Piersicutza spune:
Salut burticutzelor si proaspetelor mamici
Of, eu stiam ca nu v-am citit doar de 3 zile dar am atatea capitole de recuperat. Si vreau sa citesc tot, nici nu ma gandesc sa sar peste ele caci e atat de palpitant sa fiu cu voi si cu trairile voastre aici.
Anca, am admirat indelung pozele Carlei, e o fetita superba si cand ma gandesc la prin ce a trebuit sa treci, uite ce rasplata ai primit de la Dumnezeu. Si acum esti atat de harnica si ne povestesti experiente de proaspata mamica, niste sfaturi foarte pretioase pentru noi, multumim mult de tot si mii de pupici
.
Piolica da, cum sa nu, mi-ar placea sa ne vizitam si sa ne plimbam impreuna cu carucioarele povestind din experientele noastre.
Si bineinteles, in lipsa mea s-au mai nascut bobocei si-o sa se mai nasca.
Freshana, Xor, Boo, AlexaM felicitari mamicutelor, refacere rapida, sa aveti laptic mult si bebei mancaciosi dar mai ales sanatosi. Si cand puteti, veniti sa ne povestiti despre nastere caci noi cele inca 2 in 1 abia asteptam.
Gata, merg sa mai citesc din urma.
32+ 
Piersicutza
iepurila spune:
| citat din mesajul lui andy_galro Salutai fetelor!!! ![]() ![]() Noi suntem inca in spital(dar mi-am rugat sotul sa imi aduca laptop-ul ca deja nu mai puteamVreau sa va multumesc din suflet tutror pentru urari!!!!! Imi prind tar bine acum dupa atatea zile de spital...imi mai ridica moralul. Abia astept sa ajung acasa! ![]() ![]() felicitari noilor mamici!!! Sa fiti sanatosi si sa petreceti clipe frumoase alaturi de copilasii vostri! |
pupam si va asteptam acasa mamicooo!!
Eu, iepurica
30+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.