Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 17
felicic76 spune:
babytza: uite ca a confirmat iriss banuiala mea ! fugi la spital, fara telefon inainte!
31+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
AlexaM spune:
Helo, eu sunt sotul :D avem baietel de 52 cm si 3.300 kg nascut la 07.45 pe 24.08.2008 la maternitatea giulesti pe cale naturala, are scor 10. asta este tot , va pup.detalii de la mama pe marti seara.
38+ 
Matei Gabriel
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Helo, eu sunt sotul :D avem baietel de 52 cm si 3.300 kg nascut la 07.45 pe 24.08.2008 la maternitatea giulesti pe cale naturala, are scor 10. asta este tot , va pup.detalii de la mama pe marti seara. 38+ ![]() Matei Gabriel |
Alexa, ne bucuram mult ..si pe mine una m-ai luat prin surprindere ca parca se amanase
. EDIT:cand ai zis de amanat la ora 7 cred ca am incurcat eu zilele Sa fie un bebe sanatos, bucuros, vioi si care sa va bucure muuuulti ani de acum inainte!De-abia asteptam sa ne spui povestea nasterii si sa te refaci rapid si sa ai mult laptic pentru bebe!

34+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
alexa si mami spune:
MATEI GABRIEL
bine ai venit!
mamicutzei
si refacere rapida! natural?! multumim proaspatului tatic pt veste. sa fiti sanatosi!
eva, vreau sa te intreb ceva, dar acum cred ca esti dupa carucior.
alexa si
mami
felicic76 spune:
| citat din mesajul lui AlexaM Helo, eu sunt sotul :D avem baietel de 52 cm si 3.300 kg nascut la 07.45 pe 24.08.2008 la maternitatea giulesti pe cale naturala, are scor 10. asta este tot , va pup.detalii de la mama pe marti seara. 38+ ![]() Matei Gabriel |

Felicitari,taticule! Sa va traiasca voinicul!
Sa fie sanatos si mancacios!

(io ma bucur putin mai mult ca nu a mai fost nevoie de cezariana
31+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui 300 Joy la ce bazin te duci sa inoti? Toata sarcina am tanjit sa ma balacesc si nici eu n-am prins mare ca nu m-am sincronizat cu sotzul la posibilitate concedii (cititi n-a putut el 33+ Anda Teodora |
Merg la bazinul de la Dinamo, este in aer liber. Este bazin sportiv, unde se antreneaza echipa de polo a clubului, asadar este deschis in timpul saptamanii cam de la 8 seara, sambata de la 13 iar duminica de pe 10 dimineata. Partea buna este ca apa este foarte curata, este filtrata in permanenta si se poate inota f bine in el (este strict pt. inotatori, are adancimea de 2.5m).
Vad ca pe alte gravidute nu le tenteaza inotatul, dar eu marturisesc ca ma simt excelent in apa, ca o ratusca. La un strand oarecare n-as fi mers, dar aici merg de mai multi ani si sunt f multumita

35+ cu
Anna SofiaBebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
kid2003 spune:
Babytza, tin pumnii sa fie alarma falsa si sa te intorci acasa! Mai ai ceva de asteptat, nu ne face vreo surpriza!
Am emotii, maine la 8.30 tb sa il sun pe dr sa il intreb cand ma "executa" (pe mine si Simodina). Mi-e numai sa nu zica "Maine, la 7 sa fiti in spital" ca o trimit doar pe Simodina, eu miercuri fac 38 de saptamani si chiar nu vreau inainte de data asta...
Eva, eu nu am auzit de scoica montata cu fata la directia de mers...Si altceva, toate scoicile si scaunele auto compatibile cu sistemul ISOFIX se pot monta si pe o masina fara Isofix, se monteaza cu centurile de siguranta ale masinii (nu e niciuna care sa fie exclusiv Isofix). Asa ca daca vrei sa o faci Isofix si ai sistemul la masina, ii cumperi si baza, daca vrei sa o pui cu centurile nu ii mai cumperi nimic.
Du-te la Metro sa vezi carutul daca tot ajungi la Ikea. _Irina a zis ca acolo este si la un pret f bun... Trebuie sa il incerci tu, sa il strangi si sa il desfaci si sa il compari cu celalalt (nu conteaza ca e stil umbrela, important e cat de greu se face/se desface si daca intra in portbagaj/lift).
Muuh, sper sa nu ne faci vreo surpriza...Ia mai stai cumintica
Par f de treaba nasii vostrii
Aoleu, iar botez, lista de invitati, alergatura...ufff.
Nausica, esti o frumoasa! Imi plac mult lucrusoarele si salteluta de infasat, dar si mai tare imi place de Pucca, e o dulceata de catzel, se vede cat e de inteligenta!
Ahhh, sa nu uit: 
Felicitari ALEXA M, sa va traiasca baietelul, sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatos si norocos si tu sa ai laptic si rabdare!!! 

bb2
andy.p spune:
FELICITARI ALEXA SA VA TRAIASCA BAIETELUL,SA CREASCA MARE SI SANATOS!!!!!
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
Joy21 spune:
AlexaM, felicitari pentru baietel!!!

Dar sunt putin nedumerita, nu era programata cezariana?

35+ cu
Anna SofiaBebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George