Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 16
babytza spune:
felicic am simtit contractia aia,doar ca mie nu mi s-a parut asa de puternica cum spunea moasa ca este la intensitate 100. Am vazut si eu pe foaia aia cat de inalta era liniuta de contractie... Ma gandesc cu groaza ca m-am obisnuit cu durerile si nu ma prind....Doar ca acum parca ma ia si cu dureri de spate...asa usor....Incep sa le cronometrez din nou sa vad cat de dese sunt.
Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
andy.p spune:
Felicic

saracu barbatu-tau...eu acuma i-am zis la al meu ca vreau sa merg la cumparaturi sa mai iau ce-mi trebuie..printre astea sigur iau si carnati![]()
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza felicic am simtit contractia aia,doar ca mie nu mi s-a parut asa de puternica cum spunea moasa ca este la intensitate 100. Am vazut si eu pe foaia aia cat de inalta era liniuta de contractie... Ma gandesc cu groaza ca m-am obisnuit cu durerile si nu ma prind....Doar ca acum parca ma ia si cu dureri de spate...asa usor....Incep sa le cronometrez din nou sa vad cat de dese sunt. Valentina 33 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
puiut, iti spun din proprie experienta sa nu stai cu contractii acasa pt ca se poate dilata colul si nu prea mai are ce sa iti faca dupa. Du-te la spital sa monitorizeze contractiile si sa iti faca un consult. E mai bine sa fii sub supraveghere medicala.
la mine in ultimele zile nu am avut contractii asa dese si nici foarte dureroase si totusi au provocat deschiderea colului.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 8 zile
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Felicic ![]() ![]() saracu barbatu-tau...eu acuma i-am zis la al meu ca vreau sa merg la cumparaturi sa mai iau ce-mi trebuie..printre astea sigur iau si carnati 36+ bbelina AMR 4 saptamani ![]() laura si andy (07.04.2002) |
l-am disperat
el: ce ne trebuie pe acasa?
eu: x,y, z, etc
el: tu ce vrei?
eu: nimic(deja am cumparat ce aveam chef
el: ai apa, lapte , suc, fructe blala? ai tot ce-ti trebuie?
eu: da, nu vreau nimic
seara, inainte de culcare aproape......
eu: stii ce as manca?
el: ia telecomanda si musca din ea
eu: cremsnit
el:

31+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui felicic76
l-am disperat el: ce ne trebuie pe acasa? eu: x,y, z, etc el: tu ce vrei? eu: nimic(deja am cumparat ce aveam chef el: ai apa, lapte , suc, fructe blala? ai tot ce-ti trebuie? eu: da, nu vreau nimic seara, inainte de culcare aproape...... eu: stii ce as manca? el: ia telecomanda si musca din ea eu: cremsnit el: ![]() 31+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
al meu sot se poate declara multumit ca nu am pofte aproape deloc
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 8 zile
musettepink spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui felicic76
l-am disperat el: ce ne trebuie pe acasa? eu: x,y, z, etc el: tu ce vrei? eu: nimic(deja am cumparat ce aveam chef el: ai apa, lapte , suc, fructe blala? ai tot ce-ti trebuie? eu: da, nu vreau nimic seara, inainte de culcare aproape...... eu: stii ce as manca? el: ia telecomanda si musca din ea eu: cremsnit el: ![]() 31+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
F tare Felicic!!!!!!
acu chiar plec!asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s
!
37+

LUCA

AMR 18 ZILE 

LUCUTTA spune:
Babytza,i-a no-spa si suna-ti dr.sa-i spui despre contractii si ar trebui sa te duci la spital ca nu e de joaca.
Ti-ai sunat medicul sa-i spui?Daca nu ,nu mai sta pe ganduri.
Andy.p,mersi
.Mai este un magazin am auzit langa sala sporturilor care are de toate pt bb.
Ai fost?
30+
Sergiu
babytza spune:
Ma duc sa fac un dus si ma duc totusi la spital ca sunt cam la 6 minute... poooop si va tin la curent 
Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
iriss_04 spune:
babytza: vezi ca T. e de garda azi,,am o prietena care face azi cezariana
dar poate e doar alarma falsa
37+andrei sebastian
AMR 3 saptamani
andy.p spune:
Felicic fff tare!!
Lucutta n-am fost daca te duci sa-mi zici si mie cum e.
babytza tin pumnii sa fie bine
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)