Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Felicic multumim oricum pentru tot ce ai facut. Am trimis si noi mesaje, atat cat poti sa gasesti cuvinte sa exprimi ceva in acest moment. Pentru ca nici una dintre noi nu cred ca stie ce sa spuna...

eu am tras o serie de boceala, am vorbit cu maica'mea la telefon doar-doar mi-o trece, am mai tras o serie de boceala dupa. Nu cred ca exista explicatie logica pentru ce s-a intamplat, nu cred ca existe cuvinte care sa ii aline durerea in momentele astea, dar oricand va avea nevoie de noi eu zic ca oricare dintre noi e aici cu sufletul alaturi de ea si de cei dragi.

36+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nu pot sa cred asa ceva....Monica mai avea putin si trebuia sa nasca,ce s-a intamplat???.........
Dumnezeu sa-l ierte pe ingeras!
Nu mai sunt in stare sa spun nimic,sunt socata!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!

37+LUCA

AMR 18 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

I-am trimis si eu mesaj Monicai...Dumnezeu sa o ajute acum sa treaca peste durere. E important sa-si revina si sa se gandeasca acum la sanatatea ei.

Incerc sa ma adun si sa fac cap nou.

Mami fericita de Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

i-am trimis si eu sms...unul stupid probabil...ca in astfel de momente efectiv nu stii ce sa zici

doamne ce o fi in sufletul ei??

32+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

I-am trimis si eu sms ,dar chiar nu stiu cat o ajuta.Nu stiu ce s-ar fi putut intampla,chiar nu stiu,nu-mi pot imagina.
Dd sa o ajute sa treaca peste aceasta incercare deosebit de grea.

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput