Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 12
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 'neatza! clau-geo: m-am gandit la tine aseara si te-am visat! Ma bucur ca esti tot 2 in 1! muuh: cum esti? tot burta sus? nu de alta, dar imi amintesc ca spuneai ca pe Alexei tot la 37+ l-ai nascut, nu? andy.p: bine ca ai dormit mai bine1 si la Buc mi se pare mai racoare, am iesit cu Fox afara si parca nu trantit caldura asa tare!Parca am inteles ca azi este ultima zi de canicula si ma gandeam ca daca nasc la mijlocul lui octombrie, voi avea nevoie de alte haine de In afara de jeansii de gravida de la HM care ies la spalat, nu am nimic iris04: o fi si asta simptom de nashtere? eu bag la cap tot Eu ma confrunt cu o foame uriasa, as manca si pietre, aseara nu puteam adormi de foame, m-am sculat din pat si m-am linistit dupa ce am mancat 5 sandwichuri cu paine prajita, era 12,30 noaptea, ia dimineatza primul lucru pe care l-am facut a fost sa deschid frigiderul 31+ Vlad falcone bibinika D'ale gravideniei |
sper ca nu este simptom de nastere,ca tr sa astept pana pe 8 sept cand ma programeaza la cezariana
oricum eu am avut probl cu toata sarcina
37+andrei sebastian
AMR 3 saptamani
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 'neatza! clau-geo: m-am gandit la tine aseara si te-am visat! Ma bucur ca esti tot 2 in 1! muuh: cum esti? tot burta sus? nu de alta, dar imi amintesc ca spuneai ca pe Alexei tot la 37+ l-ai nascut, nu? andy.p: bine ca ai dormit mai bine1 si la Buc mi se pare mai racoare, am iesit cu Fox afara si parca nu trantit caldura asa tare!Parca am inteles ca azi este ultima zi de canicula si ma gandeam ca daca nasc la mijlocul lui octombrie, voi avea nevoie de alte haine de In afara de jeansii de gravida de la HM care ies la spalat, nu am nimic iris04: o fi si asta simptom de nashtere? eu bag la cap tot Eu ma confrunt cu o foame uriasa, as manca si pietre, aseara nu puteam adormi de foame, m-am sculat din pat si m-am linistit dupa ce am mancat 5 sandwichuri cu paine prajita, era 12,30 noaptea, ia dimineatza primul lucru pe care l-am facut a fost sa deschid frigiderul 31+ Vlad falcone bibinika D'ale gravideniei |
ce frumos deci din cauza ta nu am dormit eu bine, hammm?? iti mai aduci aminte cum eram in vis?
cat despre foame eu sunt ceva de speriat de vreo saptamana, mananc in continuu si nu ma pot abtine de la paine prajita cu unt si dulceata. cred ca in scurt timp ma fac rotunda ca o bila
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 8 zile
felicic76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss_04
sper ca nu este simptom de nastere,ca tr sa astept pana pe 8 sept cand ma programeaza la cezariana oricum eu am avut probl cu toata sarcina 37+andrei sebastian AMR 3 saptamani |
poate ajuta nishte paine prajita cu branza de vaci si lapte batut.
31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
300 spune:
Voi ziceti de pofta de mancare iar eu am senzatia ca nu mai mmananc mai nimic de vreo doua zile. Da cred ca ma insel, daca gst dintr-o ciocolata mananc 3 sferturi, ieri am avut piure si carnati roaspeti (d-aia de carne), am mancat doua farfurii si un castron de salata)... Vreau sa beau si eu o gura de lapte, golesc juma de cutie, etc...
33+ Anda Teodora
alexa si mami spune:
neata! vai ce rau e sa papi pepene seara
alexa asteptam vesti bune!
kid, ce frumos vb tu acolo de nasi:) noi nici macar nu stim pe cine sa alegem pt bb2, ca cei care ne-au cununat si au botezat-o pe alexa sunt varza rau de tot dar nu disper ca oricum nu o sa ramina copilu' nebotezat.
laura, multumim pt mesajele de la laureta ce ati cumparat ieri?
andreea, multa sanatate. deci pe 1 sept e zi mare?
nausica superbe lucrusoarele, sa le poarte sanatoasa bblusha!
clau, ai ajuns la spital ieri, dar bine ca te-ai linistit. tinem pumnii!
andy_g , va steptam cu bine acasa.
feli, si la noi s-a mai racorit:). eu in ziua cind am nascut-o pe alexa am facut o mie de lucruri, seara la culcare chiar i-am zis soatei, ca a fost o zi perfecta...numai buna de nascut si noaptea la 12,40 m-am trezit "uda":)
fug sa pum masa, ca daca tot ati vb de mincare.
alexa simami
clau_geo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss_04
sper ca nu este simptom de nastere,ca tr sa astept pana pe 8 sept cand ma programeaza la cezariana oricum eu am avut probl cu toata sarcina 37+andrei sebastian AMR 3 saptamani |
Iriss iti tin pumnii si ma rog sa fii bine si sa treaca repede 2 saptamani pana esti programata la consult
AMR 8 zile
andy.p spune:
300 sa stii ca si noi am pierdut un credit asa,ne-au sunat si nu ne-au gasit..adio credit,oricum tin pumnii sa iasa asa cum iti doresti.
Alina mi-am luat neste chiloti moartea pasiunii ,un sutien de alaptat si normal chestii ptr bb-lina:sosetutze,salopetutze...si Andy a vrut musai sa-i cumparam niste botosei care cred ca sunt buni numa de pus in vitrina.
Voi ce mai faceti?
36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
Pup pup
AMR 8 zile
300 spune:
Joy la ce bazin te duci sa inoti? Toata sarcina am tanjit sa ma balacesc si nici eu n-am prins mare ca nu m-am sincronizat cu sotzul la posibilitate concedii (cititi n-a putut el {:(] si in Bucuresti chiar nu prea ma duce capul pe unde sa merg...
33+ Anda Teodora
felicic76 spune:
300: ai avut ghinion ca ai nimerit si contextul asta tampit de creditare si ai in vedere ca de acum bancile au la dispozitie 45 zile sa se adapteze la noile cerinte BNR, cred ca de fapt au cautat si gasit un motiv sa te amane putin. bafta multa in continuare, rabdare pana se aseaza lucrurile si nu tiutiun!
(mi-ai facut pofta de carnati proaspeti, de unde iau eu acum ca nici nu cunosc zona bine...hmmmmmm cu piure si muraturi....)
clau_geo:: erai tot 2 in 1, imbracata cu rochita aia albastra pe care ai purtat-o la Prevention si aratai ca o ........luna plina!
mami de alexa: a trecut harnicia de aseara, chiar ma gandeam sa ma mai bag o tura in pat langa sot fete cucuiete!
Ce pui pe masa?
31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei