Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

v-am intrebat fiindca am citit pe site la nou-nascuti.ro ca in 24 de ore de la aparitia dopului gelatinos se declanseaza nasterea. Iar mie ieri la dr mi-a zis ca dopul sta sa cada si acum cam intru in panica.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 8 zile

Dopul gelatinos se poate reface si nasterea mai poate intarzia chiar mai multe zile dupa pierderea lui.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Citat:

v-am intrebat fiindca am citit pe site la nou-nascuti.ro ca in 24 de ore de la aparitia dopului gelatinos se declanseaza nasterea. Iar mie ieri la dr mi-a zis ca dopul sta sa cada si acum cam intru in panica.

AMR 8 zile

Dopul gelatinos se poate reface si nasterea mai poate intarzia chiar mai multe zile dupa pierderea lui.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

mersi mut Miruna
nu cred insa ca la mine mai apuca sa se refaca avand in vedere ca ma tot apuca contractii. Oricum e bine de stiut ca poate sa mai dureze de la eliminarea lui pana la declansarea nasterii.

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

'Neata burtici!La noi a louat azi-noapte si s-a racorit,de dormit asa si asa ..m-am dus ff des la shushu.
Lucutta saltea eu am luat de la mykids..lenjerie de pat ,in afara de cearsaf,care gasesti peste tot eu am luat din Real,nu iti trebuie nimic in primul an.
clau asa stiu si eu ca Mirunama bucur ca nu mai ai contractii.

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

'Neata burtici!La noi a louat azi-noapte si s-a racorit,de dormit asa si asa ..m-am dus ff des la shushu.
Lucutta saltea eu am luat de la mykids..lenjerie de pat ,in afara de cearsaf,care gasesti peste tot eu am luat din Real,nu iti trebuie nimic in primul an.
clau asa stiu si eu ca Mirunama bucur ca nu mai ai contractii.

36+bbelina
AMR 4 saptamani

saru mana Andy
si eu sunt incantata ca s-au oprit

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:

AMR 8 zile

clau o prietena a nascut dupa o sapt dupa ce a pierdut dopul gelatinos,,,acum depinde si de organism, asa stiam si eu ca si fetele ca se poate si reface
iti doresc numai bine
Fetelor eu am o stare de voma de nu mai pot
pup toate burticile

36+andrei sebastian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

Citat:

AMR 8 zile

clau o prietena a nascut dupa o sapt dupa ce a pierdut dopul gelatinos,,,acum depinde si de organism, asa stiam si eu ca si fetele ca se poate si reface
iti doresc numai bine
Fetelor eu am o stare de voma de nu mai pot
pup toate burticile

36+andrei sebastian

multumesc Iriss, si pt starea de voma incearca sa bei o cana cu lapte. Pe mine ma ajuta.

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

'neatza!
clau-geo: m-am gandit la tine aseara si te-am visat! Ma bucur ca esti tot 2 in 1!
muuh: cum esti? tot burta sus? nu de alta, dar imi amintesc ca spuneai ca pe Alexei tot la 37+ l-ai nascut, nu?
andy.p: bine ca ai dormit mai bine1 si la Buc mi se pare mai racoare, am iesit cu Fox afara si parca nu trantit caldura asa tare!Parca am inteles ca azi este ultima zi de canicula si ma gandeam ca daca nasc la mijlocul lui octombrie, voi avea nevoie de alte haine de In afara de jeansii de gravida de la HM care ies la spalat, nu am nimic
iris04: o fi si asta simptom de nashtere? eu bag la cap tot

Eu ma confrunt cu o foame uriasa, as manca si pietre, aseara nu puteam adormi de foame, m-am sculat din pat si m-am linistit dupa ce am mancat 5 sandwichuri cu paine prajita, era 12,30 noaptea, ia dimineatza primul lucru pe care l-am facut a fost sa deschid frigiderul

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata, inca am ramas un pic in urma, desi am stat sa citesc ieri capitolele restante. Le-am citit pe indelete ca si cum as fi vizionat un film :), oricum a fost atat de cald ca mare lucru n-am facut, decat un amarat de piure de cartofi spre seara. Asta in timp ce sotul facea curatenie , dar eu simteam nevoia sa ma asez la fiecare minut si simteam ca ma sufoc de cald.

Am vazut ca andreea, eva si laureta au avut probleme, va si va sugerez prieteneste sa stati cuminti, desi eu insami nu ma tin de sfatul asta .

Clau cum mai esti? Acum ma bag la citit...

Uitam... Alexa_M mai are putin si naste!!! Dea DD bebe frumos destep t si mancacios, si ei lapte mult, energie cat se poate si refacere usoara[/b]

33+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Felicic eu asa tare ma bucur ca nasc cat de curand ca deja daca ies undeva am aceeasi tinuta..un pantalon de trening si o bluzica mai larga ca ma apuca nervii,da io alte haine nu cumpar pana nu vad la ce dimensiuni raman.Legat de mancare ma mai apuca si pe mine foamea si as manca intr-una orice numa sa mestec ceva.
Iriss sper sa te simti mai bine.Poate fi simptom de nastere.

36+bbelina
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Cateva chestii si despre moi, desi va iesi mesajul cam lung… Ma scuzati, am visat ca scriam aici si m-am apucat si am scris, si am scris…!

Chestia cu lasatul burtii e destul de ciudata, am apucat sa scriu pe forum acum cateva zile ca am plecat cu dureri la serviciu, ei bine aveam asa o burta joasa ca m-am introdus in cei mai mari pantaloon 3 sferturi pe care ii aveam si m-am incheiat la ultima gaura a curelei (necesara, sunt cu talie joasa…) A dous zi –a mai urcat, am castigat doua gauri. Dar atunci chiar simteam presiune jos, eram convinsa ca intr-o saptamana nasc. Cu serviciul nu ma consum prea tare, dar seful meu si-a luat in sfarsit dupa 1,5 ani concediu o saptamana i-am zis ca vin in continuare ca sa ma ocup de recrutari si sa ii usurez un pic munca cand se intoarce dar greu imi e sa ma tin de cuvant. Suntem amici, amandoi suntem aici de cand s-a infiintat departamentul si ne leaga multe. Si el ma sprijina cat de mult, iar optiunea de a veni la munci e a mea, as vrea sa opresc toate zilele libere pe care le pot avea pentru “dupa” si sa evit CIC.

Uf, desi chiria aici e destul de mare, stam intr-un ap. nerenovat in care nnu vreau sa-mi aduc copilul sip e care nu am breo speranta sa il vad cat e cat la zi. Indiferent cat ai freca, si va asigur ca am facut-o, ramane gri, galbui… etc. Altfel e un ap. aspatios, umbros, nu are probleme cu incalzirea, sic and n-am mutat era chiar ieftinut. Drept urmare, eu fie-mi mare lucru nu i-am cumparat, insitinctele mele de nesting s-au indreptat spre achizionarea unei case – lucru care inca ramane un vis frumos pentru ca nu inteleg e c ear de o saptamana banca mea incearca sa imi aprobe/ dezaprobe creditul. Stiti in ce s-au impidicat? Sotul si eu lucram la fimre “sora”, personalul admininstrativ e practic acelasi. Pe adev. Noastre de salariu au scriu un numar de la receptie, si chipuril nu le-a raspuns nimeni! Si nu vor sa auda de un alt numar, gen HR… e oc clladire mare unde lucram noi si sunt ceva nr. de tel.

In sfarsit, asta era lunea trecuta iar de atunci chiar nu mai stiu nimic, in afara de faptul ca daca o situatie absurda se poate lipi de cineva, spre mine se indreapta… AM devenit deja senina, nu ma mai oripilez, nu ma mai enervez, sunt mai fatalista ca un iezuit din evul mediu sau o baba de la tara.

33+ Anda Teodora

Mergi la inceput