Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

ALEXAM
Asteptam vestile.

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

alexa
alexa
alexa

fetele,cu cat timp inainte de nastere se manifesta sindromul cuibului?
nu de alta, dar eu nu am astampar deloc, acum schimb pamantul la niste flori, mai devreme am trezit cainele sa-l spal sotul a plecat la culcare cand m-a vazut ca am spalat rogojinele de bambus de pe mese, sper doar sa am energie si sa nu fie vreun semn, ca-i devreme ptr mine.

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

[b]ALEXA NASTERE USOARA !DOAMNE AJUTA!/b]

S-a trezit bb meu azi saracutul ca ieri a fost tare puturos.
Acum ii monteaza tati patutul ,dulapiorul la dus acum 1 saptamana ,urmeaza sa mergem la cumparaturi in septembrie pt hainute,cosmetice,etc.Patutul are o salteluta din burete dar as vrea sa-i i-au o alta salteluta mai buna .
Andy.p nu sti unde gasesc hainute de pat si saltele pt patut?

30+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Musette, acum te-am gasit....esti o mamica sexy

Anca, sa stii ca toti bebelusii pierd din greutate inainte de a pleca din spital....e regula, indiferent de ce papa ei.....felicitari ca te simti o mamica implinita

Laureta, sa stii ca ne gandim la tine pana ce revii, sa fie totul bine .

Nausica, deci hainele sint pt. fetita totusi, toate tare dragute ....am observat ca aveai ceva dubii la un moment dat in privinta sexului...

Bitza, chiar tu ziceai ca nasti cu ceva timp in urma...ce se anunta in prezent?

Noi luni mergem la doctor....sint curioasa daca si-o fi schimbat bebeul pozitia

Cristina

le bébé 33w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Clau odihna placuta si somn usor. Ma bucur ai fost la medic si e OK. O sa fie totul bine oricum. Tinem pumnii sa apucati 1 sept.Irina e mare, aveti deja 36 sapt.

Bitza sa inteleg ca maine poimaine gata? Uau ce emotie!

Anca ma bucur ca draga de Carla recupereaza asa frumos si tu esti atat de fericita!

Iepurila alcool alb de 70 imi aduc si eu aminte ca nu gaseai peste tot dar incearca la o farmacie cu laborator propriu sau uita-te pe net la lanturile farmaceutice si suna ca sa nu mai bati drumul degeaba pana acolo.

Nausica ft frumoase lucrusoarele, sa le stapaneasca mandra sanatoasa! Si camasile cu halat chiar mi-au cazut cu tronc. Magazinul de sosete din Carrefour Colentina e o minunatie si pentru mamici, mi-am innebunit colegele cu sosetele luate de acolo

Laureta oricum ar fi sa fie bine pentru bebe si pentru mami! Tinem pumnii

Andy, Tzitziri eu va inteleg perfect cu bagajul. Din sapt 35 ziceam zilnic "maine il fac" dar am terminat de cumparat tot acum 1 sapt si de facut bagajul acum 3 zile .

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 5 ZILE!!!

Multumim mult Simo, si iti tinem pumnii ca mai ai atat de putin 4 zile. Sa dea Domnu sa iti fie bine si sa ai o nastere usoara si un bb sanatos

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

NASTERE USOARA, ALEXA !!!

35+ AMR 35 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Nerantula la Elias iti fac asistentele tampoanele acelea cu vata si fasa tu doar duci pachetul de vata si fasa. Personal nu ma pot plange de curatenia asternuturilor dar daca tot iti iei ia vreo doua ca si alea se mai pateaza.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Miruna
, am doua prietene care au nascut acolo de 4 ori (una dintre ele cu infectia de care spuneam ), ele m-au sfatuit sa-mi pregatesc de acasa aceste tampoane cu care ma schimb intre momentele in care ma ajuta asistentele. Oricum, presupun ca-mi vor mai rebui si acasa, ca daca tot m-am apucam, mi-am facut vreo cateva (60 ).
De curatenie nu s-au plans, insa chestiile cele mai periculoase (virusi, bacterii, microbi, ciuperci, etc.) nu-s la vedere, asa ca mai bine ma pregatesc linistita cu lenjeria mea + voi folosi si eu alezele acelea mai mari, pentru mine, daca e cazul. Nici la baie am inteles ca nu e vreo fericire ... (dar acolo se refereau si la chestiile vizibile )

35+ AMR 35 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Neata burtici,

eu sunt destul de buimaca ca nu am dormit prea bine, cred ca din cauza caldurii, dar macar nu am mai avut contractii.
cand m-am trezit l-am luat pe sot la rost sa se trezeasca sa plece la munca, ca e deja tarziu cand mi-a zis ca e duminica am ramas bulversata fiidca eram sigura ca e luni.

ALEXA NASTERE USOARA SI BB SANATOS!!!!!!!!!!!!

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Burtici, care stiti la cat timp dupa ce cade dopul gelatinos, se poate declansa nasterea?

AMR 8 zile

Mergi la inceput

v-am intrebat fiindca am citit pe site la nou-nascuti.ro ca in 24 de ore de la aparitia dopului gelatinos se declanseaza nasterea. Iar mie ieri la dr mi-a zis ca dopul sta sa cada si acum cam intru in panica.

AMR 8 zile

Mergi la inceput