Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Andy_galro, ce bine sa te auzim! Sa-ti traiasca flacaul Andrei, sa fie voios, cumintel si papacios si sa va fericeasca din plin! Abia asteptam sa ne povestesti cum a fost in amanunt nasterea si cum a inceput noua voastra odisee, in trei .
Tu cum te simti acum? Poti alapta, Andrei s-a obisnuit la san sau inca lucrati la asta?

35+ AMR 35 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy_galro va asteptam acasa sanatosi, voiosi si papaciosi .

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eu imi fac acum tampoanele invelite in tifon pentru dupa nastere ... oare cam cate ar trebui? Oricum, l-am instruit si pe sot asupra procedurii, daca raman in pana sa execute in lipsa mea. Mi-am luat si chiloti de unica folosinta, vreo 7 perechi, cred ca mai fac curand o comanda, sa fiu sigura ca-s destui ..
Si apropos de spital .. eu o sa-mi iau cearsaf si fata de perna de acasa, o buna prietena a patit-o cu o infectie genitala luata din spital, in zilele cat a stat acolo, de a trebuit sa faca tratament cu antibiotice cateva zile si a pierdut laptele din cauza asta

35+ AMR 35 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andy, sa iti traiasca puiul si te asteptam cu povestea nasterii! Cum esti?

Fetelor, in seara asta pe HBO este "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", pentru cele care nu l-ati vazut! Eram in Franta la studii cand a castigat Palm d'Or si tin minte ca francezii m-au felicitat de parca eu eram regizorul!

Al meu sotz cica mi-a gatit ceva special care trebuie sa stea la frigider doua ore! Partea proasta e ca nu am voie sa merg sa vad ce e

Va pup si va urez o seara frumoasa!

36+ LUCA

AMR 28 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eva personal mi-a placut mai mult cel 3 in 1, dar mai sondez piata. Se pare ca a priceput si al meu sot ca nu e asa de simplu cu alegerea lucrurilor pentru bebe.
Pana acum zicea ca sa ii zic cat costa si de unde sa ia si gata.

Of, ma doare capul de azi de dimineata si nu stiu ce sa mai fac. M-as duce sa mananc ceva, dar mi-e prea lene...

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva si eu o am tuguiata. Atat de tuguiata ca pana si doctorul m-a mangaiat pe ea si a remarcat treaba asta plus ca mi-au aparut trei patru vergeturi chiar in jurul buricului. De coborat no way eu in continuare respir greu si o simt foarte foarte sus plus ca sunt momente in care parca incearca sa imi ridice coastele.
Nerantula la Elias iti fac asistentele tampoanele acelea cu vata si fasa tu doar duci pachetul de vata si fasa. Personal nu ma pot plange de curatenia asternuturilor dar daca tot iti iei ia vreo doua ca si alea se mai pateaza.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Buna fetele,

S-a decalat nasterea si va fi maine la ora 7. Tineti-mi pumnii!!!!!!!

Partea interesanta este ca de vreo 2 ore am niste contractii si dureri de mijloc...poate ca am fost gand la gand cu bucurie cu bebe si acum s-a hotarat si el sa vina.

Multa sanatate si bafta tuturor.

CAnd pot intru sa va dau detalii!

AlexaM

38+
Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Alexa nastere usoara iti tin pumnii sa mearga totul snur orice ar fi.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

AlexaM nastere usoara

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

AlexaM

34+ - Andreea

Mergi la inceput