Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Si pentru ca am implinit 36 saptamani si a mai ramas atat de putin, m-am gandit sa imortalizez momentul ! Sper sa mai am timp sa mai fac poznici cu fi-miu la purtator!

Acum ca Boo a nascut, mi-am gasit alta "tiza": Miruna!
Miruna, seamana burticile noastre sau rasar? burtica la 36 saptamani

Edit: cica as avea burta tipica de !

36+ LUCA

AMR 28 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva si seamana si rasar. Am si eu o rochie tot asa rosie ca a ta dar e mai spre camasa de noapte. Oricum arati foarte bine.

Din ciclul vorbeste gura fara ei: am fost astazi la un botez si o doamna (chiar finuta si medic pe deasupra) imi zice: nu apuci 1 septembrie orice ai face. cam asa m-am simtit. Luni dau fuga sa imi epidurala si dupa aia astept.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Am venit si eu de la cumparaturi... deja de 8 ore ma plimb...
Am fost si pana la Arad ca acolo e Carrfour. Dar nu am gasit decat stickere pentru camera lui bb, carucior nu am gasit.

Pentru mine nu am gasit nimic pentru bagaj, erau niste camasi de alaptat de am iesit ingrozita din magazin. Dupa ce ca erau moartea pasiunii, deh, acum am si pretentii, aveau niste gauri pe unde chipurile sa scoti sanii. Pai prin gaurile alea, la ce am eu iese numai un sfarc... si ala cine stie cum.

Fetelor, unde era TRIO de la Chicco 1000RON?

Dya patut am gasit in Euro unul super. Cu tot cu salteluta si tot inclus era 940. Am mai vazut si in Kappa unul care se si leagana la 880, dar ma mai gandesc. Saltelute aveau in Euro si cica primesc si pe Porumbescu. Din alea de cocos.

Eva am fost si am pipait si caruciorul ala de care ziceai tu. Au in Metro, 950RON, nu imi mai place de el ca nu se pliaza asa de frumos ca ala trio. Eu stau la etajul 4 si nu am lift, nu l-as putea duce. Si scoica e destul de grea. Si caruciorul nu cred ca incape in masina.
Si mi se pare micut, nu cred ca un bebe solid de un an mai incape bine acolo.

Naushica foarte frumoase lucrusoarele si tu esti buna de reclama.

Ma duc sa ma prabusesc cu laptop-ul in brate, nu de alta dar m-a cam obosit "plimbarea" pana in Arad.
Saptamana viitoare daca nu sunt alte evenimente poate ma duc la Szaged

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Muuh si la mine la fel...plus intrebarile de rigoare: mai poti, cat mai ai??? Ma vede ca oricum sunt terminata de caldura, abia merg sau respir foarte greu...

Am de aseara niste arsuri groaznice si a inceput sa ma doara si capul

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Muuh, Eva va invidiez pentru burtici frumoase si impunatoare.

mie imi zice lumea ca m-am ingrasat, cred ca o sa ies cu copilul la plimbare si ma mai intreaba unul-altul al cui e copilul si cand am fost gravida.

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Eva si seamana si rasar. Am si eu o rochie tot asa rosie ca a ta dar e mai spre camasa de noapte. Oricum arati foarte bine.

Din ciclul vorbeste gura fara ei: am fost astazi la un botez si o doamna (chiar finuta si medic pe deasupra) imi zice: nu apuci 1 septembrie orice ai face. cam asa m-am simtit. Luni dau fuga sa imi epidurala si dupa aia astept.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Asa mi-au zis si mie toate femeile care imi ies in cale, ca nasc cat de curand! Hm, mai am o luna! Ti se pare lasata burta mea? Mie nu! Nici a ta nu mi se pare lasata! Acum, poate eu nu pricep, imi imaginez altceva. Doar cand stau jos vad ca burta se aseaza frumos pe coapse, ceea ce nu se intampla inainte!

Merci de compliment!

Irina
, e mai greu CT02, intr-adevar, si caruciorul si scoica, dar de pliat se pliaza fff bine si cu un singur buton, nu stiu ce sa zic...
Si ca vorbeai de ingrasat, eu am luat 20 kg, dar burta tot gogonata si mandra este! Oricum m-as imbraca, burta sare in ochi! Insa, eu nu o ascund deloc, dar deloc, ma falesc cu ea de zici ca am diamante acolo! Si chiar am...

36+ LUCA

AMR 28 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutai fetelor!!!Noi suntem inca in spital(dar mi-am rugat sotul sa imi aduca laptop-ul ca deja nu mai puteam...bebe Andrei are de recuperat un pic in greutate. Nu stiu cand ne da drumul acasa dar suntem bine.
Vreau sa va multumesc din suflet tutror pentru urari!!!!! Imi prind tar bine acum dupa atatea zile de spital...imi mai ridica moralul. Abia astept sa ajung acasa!
felicitari noilor mamici!!! Sa fiti sanatosi si sa petreceti clipe frumoase alaturi de copilasii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Andy_g refacere rapida si tinem pumnii sa recupereze repede in greutate bebe Andrei

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Andy_galro te pupam si te asteptam cu bine acasa !!!

33

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Andy_g va asteptam acasa cat de curand

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput