Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

gata a trecut starea voma,am papat 3 sandw la toast si am dat comanda si de o zacusca ca a fost mama la piata si am papat cu o pofta,,,,
apropo de pepene aveam aseara o pofta si mi s-a stricat in frigider
am luat altul dar pana seara nu s-a racit,,,asa ca azi am masa de pepene neaparat

pup la burtici

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

azi la masa, avem rabdari prajite. gasesc eu ceva sa hranesc termintele, dar nu mai fac nik complicat, ca miine vrem sa decolam vreo 3 zile la munte.
sutienele de alaptat jolidon, le gasesc in magazinele lor, da? sa incerc la noi in mall.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alina eu din magazinul lor am luat,dar cred ca gasesti si prin hipermarketuri.Evadezi haaa??Super!

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

300: ai avut ghinion ca ai nimerit si contextul asta tampit de creditare si ai in vedere ca de acum bancile au la dispozitie 45 zile sa se adapteze la noile cerinte BNR, cred ca de fapt au cautat si gasit un motiv sa te amane putin. bafta multa in continuare, rabdare pana se aseaza lucrurile si nu tiutiun!
(mi-ai facut pofta de carnati proaspeti, de unde iau eu acum ca nici nu cunosc zona bine...hmmmmmm cu piure si muraturi....)
clau_geo:: erai tot 2 in 1, imbracata cu rochita aia albastra pe care ai purtat-o la Prevention si aratai ca o ........luna plina!
mami de alexa: a trecut harnicia de aseara, chiar ma gandeam sa ma mai bag o tura in pat langa sot fete cucuiete!
Ce pui pe masa?

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

ce dragut

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

azi la masa, avem rabdari prajite. gasesc eu ceva sa hranesc termintele, dar nu mai fac nik complicat, ca miine vrem sa decolam vreo 3 zile la munte.
sutienele de alaptat jolidon, le gasesc in magazinele lor, da? sa incerc la noi in mall.

alexa simami

in carrefour unirii unde aveau produse jolidon nu aveau nik de alaptat, camasi de noapte etc. In magazinul lor am gasit sutiene, 100% bumbac si aveau toate marimile, in jur de 40 ron/buc. Tot de acolo mi-am achizitionat si camasi de noapte si halat, ok toate. Moartea pasiunii nu aveau decat un singur model, ok si aia.
Bine ca plecati la relax cateva zile!

31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

laura, m-am uitat prin carrefour, dar n-am gasit. m-am uitat la raionul de bb sau nu acolo sunt? plecam da, ca nu cred ca mai avem cind anul asta:)
feli.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

alina nu la bb ci la lenjerie de femei.mai sigur la ei la magazin.
felicic eu nu mi-am gasit nici camasi ,nici halat...mai incerc azi.

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza si de la noi,

Eu tot cu obsesia ea legata de carucior! M-am mai documentat si se pare ca Chicco CT 02 are scoica cu sistem de prindere LATCH, adica cu baza ISOFIX si centura in trei puncte. Plus ca cica se fixeaza cu fata in directia de mers! Cum e posibil? Cum sa fixezi scoica cu un nou nascurt in directia de mers, nu se poate, ii rupi gatul la o frana!
La TRIO ENJOY EVOLUTION nu am gasit asa multe detalii despre scoica, cum se fixeaza? Fetelor, ce stiti? Cele care aveti Trio Enjoy (acum asta ma tenteaza, cu landou, ca m-a bagat scoica aia la idei)?
Imi puteti raspunde, va rog, ca azi mergem dupa fotoliul de alaptare si daca ma hotarasc la Trio Enjoy ne oprim sa il luam! Cum se fixeaza scoica la CT 02 si la Trio Enjoy Evolution?

Ms!

36+ LUCA

AMR 27 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burtici

Alexa!!!!!!

Eu de aseara o tin in contractii....Am avut si la 5 min. Acum de cand m-am trezit au mai fost cateva. Si ma cam ia si spatele...Mai stau putin si daca nu cedeaza la no spa o iau spre spital...

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

laura, mercic de lamuriri.
babytza, contractii la 5 min?!!!

alexa simami

Mergi la inceput