Mamici norocoase de sept-oct 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 14
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Neatza si de la noi, ![]() Eu tot cu obsesia ea legata de carucior! M-am mai documentat si se pare ca Chicco CT 02 are scoica cu sistem de prindere LATCH, adica cu baza ISOFIX si centura in trei puncte. Plus ca cica se fixeaza cu fata in directia de mers! Cum e posibil? Cum sa fixezi scoica cu un nou nascurt in directia de mers, nu se poate, ii rupi gatul la o frana! La TRIO ENJOY EVOLUTION nu am gasit asa multe detalii despre scoica, cum se fixeaza? Fetelor, ce stiti? Cele care aveti Trio Enjoy (acum asta ma tenteaza, cu landou, ca m-a bagat scoica aia la idei)? Imi puteti raspunde, va rog, ca azi mergem dupa fotoliul de alaptare si daca ma hotarasc la Trio Enjoy ne oprim sa il luam! Cum se fixeaza scoica la CT 02 si la Trio Enjoy Evolution? Ms! ![]() 36+ LUCA AMR 27 ZILE!!! ![]() POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
eu am primit exact aceiasi scoica impumut de la nasii mei si am inteles ca este pt masina nu ca se si poate amplasa pe carut. Dar e posibil sa gresesc.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 8 zile
EvaF spune:
| citat din mesajul lui babytza Neata burtici ![]() ![]() Alexa!!!!!! ![]() ![]() Eu de aseara o tin in contractii....Am avut si la 5 min. Acum de cand m-am trezit au mai fost cateva. Si ma cam ia si spatele...Mai stau putin si daca nu cedeaza la no spa o iau spre spital... Valentina 33 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
Babytza, cumva ieri te-ai plimbat mai mult decat de obicei? Ca eu am patit dupa o zi mai ...plimbareatza! Tin pumnii sa fie bine! Ne dai emotzii!

Alexa, ne gandim la tine!

ALEXA 

36+
LUCA
AMR 27 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui babytza Neata burtici ![]() ![]() Alexa!!!!!! ![]() ![]() Eu de aseara o tin in contractii....Am avut si la 5 min. Acum de cand m-am trezit au mai fost cateva. Si ma cam ia si spatele...Mai stau putin si daca nu cedeaza la no spa o iau spre spital... Valentina 33 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
oauuu nasol rau, eu zic sa nu mai stai sa vezi daca no spa isi face efectul fiindca deja dureaza de muklt timp. Mai bine mergi la spital.
tin pumnii stransi sa fie bine

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 8 zile
andy.p spune:
Babytza ia no-spa si stai intinsa pe partea stanga,daca nu trec fugutza la dr.
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clau_geo
eu am primit exact aceiasi scoica impumut de la nasii mei si am inteles ca este pt masina nu ca se si poate amplasa pe carut. Dar e posibil sa gresesc. 36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita AMR 8 zile |
Clau, eu vb de fixarea scoicii cu baza ISOFIX pe bancheta din spate a masinii, nu pe carutz, si scrie ca se fixeaza in directia de mers a masinii! nu se poate, pt ca un nou nascut se pune in scoica invers, in directia opusa mersului, ca altfel la o frana brusca risti sa ii rupi gatul! Eu vb de scoica de masina CT 02 si TRIO ENJOY, fara legatura cu caruciorul!
Cine stie exact sist de prindere al celor doua scoici in masina? Au sau nu sist LATCH, imi trebuie baza ISOFIX separat?
36+
LUCA
AMR 27 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
alexa si mami spune:
am uitat, de citeva zile mi-am lasat si eu nr de tel pe mailul nostru![]()
alexa si
mami
musettepink spune:
Neata!!!!!!!!!Harnicutelor ati scris muult!!!!!!
Eva ma intrebasei de compresele bioclin,eu am cumparat acele comprese de-a gata,mi s-au parut mai practice si m-am gandit ca si la spital daca am nevoie e mai usor sa pun o compresa decat sa ma apuc sa ma ung cu un gel,plus aceste comprese sunt plastefiate si nu pateaza suteniul ceea ce iar mi s-a parut ok.Unde mergi ca cauti fotoliu de alaptat?si noi vrem sa mergem azi dar nu stiu de unde sa incepem?
Clau am vazut ca intre timp ai fost la dr,f bine dar acel dr nu ti-a putut zice daca chestia aia e secretie sau lichid?la mine este incolora,ca o apa asa ,fara miros dar cand pun mana un pic lipicioasa(scuze de detalii dar ca sa fiu exacta),eu cand am fost la dr,nu era dr meu ca era 3 noaptea era unul de garda mi-a zis ca e doar e secretie mai abundenta,acum eu stiu.....tie ti-a mai curs?
Nusha merci
Iepurila acoolul alb e ceva diferit de cel medicinal,si apropo la noi in Buc ati gasit undeva,eu am intebat la 5 farmacii si nu aveau?
Joy merci,carutul este la fel mai putin culoarea,si noi am vrut sa-l luam pe cel bleumarin care la o adica merge f bine si la fetite si la baietei dar obsesia mea pt bleu a invins si de data asta si l-am luat pe cel mai bleu.Oricum e super,eu sunt f incantata de el,mai ca-mi vine sa ma bag si eu in el sa ies la plimbare![]()

Andree and merci
ma bucur ca esti acasa si esti ok!!!
Alexa m 
nastere usoara!!!!!!!!!
Kristin merci si uite niste agitate pt controlul de maine
[majoret]
Va pup pe toate si fug la cumparaturi!
Ah,azi noapte am visat ca aveam fetita si nu-i gaseam nume
incep sa o iau razna!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s
!
37+

LUCA

AMR 18 ZILE 

clau_geo spune:
sory Eva
am crezut ca te referi la prinderea pe carut. Daca e vorba de masina, stiu ca se prinde in sens invers directiei de mers si prinderea se face cu centura de siguranta pe sub scoica (vezi ca exista un spatiu prin care treci centura)
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 8 zile
musettepink spune:
babytza cum contractii la 5 minute??????tin pumnii sa fie alarma falsa!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s
!
37+

LUCA

AMR 18 ZILE 

EvaF spune:
| citat din mesajul lui clau_geo sory Eva am crezut ca te referi la prinderea pe carut. Daca e vorba de masina, stiu ca se prinde in sens invers directiei de mers si prinderea se face cu centura de siguranta pe sub scoica (vezi ca exista un spatiu prin care treci centura) 36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita AMR 8 zile |
Clau, nu am inteles f bine, tu ai primit scoica CT 02 sau TRIO ENJOY?
36+
LUCA
AMR 27 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!