Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)
Raspunsuri - Pagina 7
Timi07 spune:
Azi e prima saptamana can nu o mai alaptez pe Soph la pranz, mi-e asa de dor de ea. Azi merg la sala ca sa-mi mai treaca dorul dar de maine probabil tot voi merge sa o vad cateva minutele, desi ar trebui sa o las sa-si vada de activitatile ei.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+
Simo78 spune:
Felicitari Arina si Aaron pt mers! Va trimitem chef de mers si vorbit in schimbul chefului de mancat. Matei se serveste si el cu tot ce prinde, dar asa...2-3 guri...carnea o scuipa de zici ca-i otrava! Ii place foarte mult pepenele rosu (sper sa-l tina, nu ca la banana cand radea una in 5 minute si acum fuge cand o vede).
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
violetan spune:
Oana, pe violeta am cumparat-o din magazinul titan. Daca vrei si tu, iti cumpar si-ti trimit prin posta. Cand mai ajung pe acolo ma uit daca mai au. Aveau foarte multe: si pe violeta si pe primula si erau disponibile in 3 dimensiuni: mica, mijlocie, cu petale care miros a violeta (cica) (pe care o are laur) si mare, care si vorbeste. Aia era cea mai scumpa (in jur de 80 si ceva de ron). Logic ca am luat-o mai mult pentru mine. Singurul fel in care laur se joaca cu ea (desi la tv pe minimax ii place tare mult) e sa ii puna carpitza lui de dormit pe ochi ca sa "faca nani si violeta"
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt
CarlaV spune:
Multumesc celor care ne-au admirat copiii in poze. Ne-am simtit excelent si copiii au comunicat foarte bine, Miron e un cavaler desavarsit.
Violeta, Laur e superb si fara sarmalute, am gasit pozele.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
monicabo spune:
pt sarbatoritii zilei, David - Ralucapio si Catarina - Stefania97
Felicitari pt primii pasi, Arina si Aaron.
Gata, acum treaba descoperita, vor explora copilasii la greu
Bravo!
Carla, ti-am vazut nole poze din album, f frumoase, frumosi si Saby si Miron!
Ioana75 si tie iti urez pt Miruna (mai intru la piticodrom, ca stiu ca multe fete de aici, sunteti si in grupul de acolo), sa va traiasca, wow, 3 ani! Fetita mare!
Vio, frumoase pozele cu Laur.
Simo, felicitari pt toate progresele lui Matei, si in general felicitari tuturor copilasilor, fata de acum 1 an pe vremea asta, parca sunt altii
Noi avem o carticica cartonata luata din Carrefour, ca un fel de jurnal, cu diverse rubrici pe care trebuie sa le completam, noi acolo scriem diverse lucruri, plus mai am eu un caiet, pe care notez tot felul de cand s-a nascut...la inceput cand era mica mica, notam doar informatii medicale gen greutate, ce medicamente trebuie sa ia, gen vigantil etcetc, insa in timp am inceput sa scriu de toate despre ea.... de la greutate, inaltime, ce poate sa manance etc pana la ce a mai facut deosebit...ce a mai zis/facut, cand a facut primii pasi etc etc
Pupici
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 28+ Ana Maria
Carmena spune:
Buna,
In treacat si eu pe aici, am citit ceva de o planificare de intalnire. Se face pana la urma, sau nu, ca as vrea sa venim si noi daca ne primiti, una mamica cu 2 nazdravani. Si apropo, mamicile cu 2 copii ii iau pe amandoi, nu de alta, dar sa nu fiu singura care striga"Fii cuminte!". In fine, e posibil sa fiu singura, dar ma risc...
Astept informatii cu interes.
Pupici.
Anya20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena Buna, In treacat si eu pe aici, am citit ceva de o planificare de intalnire. Se face pana la urma, sau nu, ca as vrea sa venim si noi daca ne primiti, una mamica cu 2 nazdravani. Si apropo, mamicile cu 2 copii ii iau pe amandoi, nu de alta, dar sa nu fiu singura care striga"Fii cuminte!". In fine, e posibil sa fiu singura, dar ma risc... Astept informatii cu interes. Pupici. Carmen cu Stefan si Bogdan |
a, ar fi super sa va vad...si eu astept noi date...desi ma gandesc ca nu prea avem cum sa luam legatura cu cristina, daca ea nu intra pe DC, pentru ca nu avem telefonul ei. il are cineva? luna?
Anya20 spune:
multumim timi, simo, vio
felicitari si lui aaron pentru primii pasi singurel!!!
vio, frumos laur...si ochios ...si acum mai putin buclat, tot bine-i sta. am o singura "obiectie"...schimbati dom'ne aparatu'...ca io vaz baiatu' neclar...si e mai mare pacatu', parol!
...si eu am o agenda in care am notat progresele fetelor si datele despre ele...asa ca mi-e imposibil sa nu fac comparatii, ceea ce nu-mi doresc deloc...
Simo78 spune:
da da...subscriu si eu! frumos copilul, nasol aparat...ma cam chinui sa-l deslusesc....noroc ca e frumos si "straluceste" in poze
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
andreea c spune:
Buna!
Timi, felicitari! m-am emotionat foarte tare cand am citit despre sarcina ta. Multa sanatate! Pupici lui Soph .
Karli si Carla va tin pumnii pentru bb2.
Paticut si Carla am vazut pozele cu strumfii vostri. Foarte frumosi si activi. Veniti la intalnire sa se joace si Radu cu ei?
Milly te-ai intors din Turcia? Te stept si pe tine cu burtica.
Simo felicitari pentru progresele lui Matei. Imi pare rau ca nu am fost si eu cand v-ati intalnit in Bucuresti. Mi-ar fi placut sa va cunosc.
E ok pentru mine sa ne intalnim in Herastrau. Astept sa se hotarasca si locul exact. Nu o sa ajung inainte de 19.30 asa ca va rog sa-mi spuneti daca mai are rost sa vin. Ne asteptati si pe noi, lucratoarele?
Pupici Cristianei! Sa se recupereze cat mai repede!
Am pus poze din concediu la semnatura.
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005