Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

buna!

vai, ce frumos prezentati voi intalnirea de la iasi...ma chinuie invidia ca nu le-am cunoscut si eu pe gabiarama si pe lavi, impreuna cu puii lor...dar nu e timpul pierdut. asta ma face sa-mi doresc si mai tare sa vad iasul.

si zi asa...a gatit simo si cu dl. simo...demult ii pandesc si eu, ca prea m-a imbolnavit simo cu retetele ei...pana acum doar mi-a povestit. dar nu mai scapa data viitoare cand ne vedem...o pun sa gateasca.

nu mai zic ca mi-e dor si de matei...ca pe adeluta am mai vazut-o vara asta. felicitari pentru progrese! de mic se arata smecheras ...nu vreau sa ma gandesc cum vor roi nurorile la usa, simo.

apropo, ce se mai aude despre intalnirea de joi cu cristina???

timi, deocamdata bucura-te de perioada asta minunata...ca ai timp sa-ti pui intrebari, mai incolo. ai vazut ce radiaza monica...ii sclipesc ochii.

arinuca mea a facut ieri primii pasi singurica...si a fost tare fericita cand si-a dat seama ca se poate...nu mai vroia sa stea locului. i-au mai iesit 2 maselute...acum are 10 dintisori cu care mesteca orice, ca un soricel...roade grisine, bucatele de carne (este mare carnivora...alege carnea din mancare), legume, bucati de fructe...a inceput sa manance singurica si cu lingurita (face dezastru in jur, dar persevereaza ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

paticut, uitasem...am vazut ieri pozele noi cu miron...frumusel foc. sa va traiasca!

voi, felicitari pentru progresele lui laurash-taurash...si leutz..si puiutz...si blondutz...si cum mai vreti voi . apropo, nu vreti sa-i faceti si o surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Carla ce copii frumosi am vazut. Ce cavaler e Miron, foarte dragut din partea lui sa o plimbe pe Saby, de fapt asa domnisoara asa cavaler.

Oana si eu sunt geloasa cand citesc de intalnirile mamicilor dar probabil ca si tine tot astept cu nerabdare sa povesteasca si sa puna poze. Am vazut pozele, cata rabdare ai avut sa faci tortul (am salivat de numa iti dai seama ca-s disperata dupa dulciuri) iar de baietii tai ce sa zic..sunt superbi. Aaron e si el cretzulin? mie asa mi s-a parut ca e cret la spate sau era doar ciufulit?!

Felicitari Arina pt primii pasi. Noi va trimitem pofta pt legume si fructe, ne-ar prinde bine niste pofta pt carnita la schimb.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Salutare!!!
Ce vesti!!! Gravidute, aspirante...offff ce frumos..
Felicitari Timi! Sarcina usoara!!
Oana , foarte frumos tort... simteam parca aroma de prajitura... si sunt la servici... si ... am mancat niste fructe pana la urma....
Arhdy, pupici pentru micul strumf, sa ii treaca repede si sa nu il doara!
Anya, felicitari si curaj in continuare pentru "mers singurica"!! De asemenea pentru maselute!

Pentru ca nu imi mai amintesc nimic..deocamdata va doresc o saptamana minunata! Si ne mai "auzim"...

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carlav, ce poze frumoase si ce distractie pe voi!!! Ce copilashi frumosi, ptiu, ptiu si cum se intelegeau ei!
Am pus poze noi la semnatura, in noul album: laurentiu la 1 anisor. Unele se vad cam incetosat, dar mi-e lene sa le scot.

Alina/anya, multumim frumos. Tu, care esti "fan" giumbushlucuri lingvistice infantile...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0

Mergi la inceput

Cine stie sa-mi zica cum fac sa "rename" pozele pe webshots? Ca mi-au aparut poze laur 11 luni in loc de 1 anisor si mi-e tare lene sa le redenumesc la mine ion comp si dupa aia sa le adaug; sunt sigura ca exista o varianta mai desteapta de atat...help!

http://http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Violeta aici era Lur suparat ca i-ai taiat pletele? Spune-i ca-i frumos si-i sta bine oricum sa nu se mai necajeasca.

Sefu' mare e plecat iar eu frec menta de-am parfumat tot cartierul.

Mergi la inceput

Timi, nu, acolo nu era suparat, doar poza, cu accent pe a. In plus, acolo inca nu stia ce-l paste (taierea motzuletzului precum si a sarmalutzelor din cap). Poate apar acum pozele noi la semnatura, adica alea de la 1 anisor...

http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Timi, nu, acolo nu era suparat, doar poza, cu accent pe a. In plus, acolo inca nu stia ce-l paste (taierea motzuletzului precum si a sarmalutzelor din cap). Poate apar acum pozele noi la semnatura, adica alea de la 1 anisor...

http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

hmmm dar in poza din linkul meu e tuns deja. Am scormonit in album si zic ca am gasit cele de la un an. Eu de asta ziceam poze laur 1 an3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Violeta,e nostim tare Laur,si de unde ai luat-o pe Violeta???.Iosua e mare fan Fifi si floricelele.
Timi.Si aaron e mai cretofolin ca Iosua,are numai inele ,dar in foto se observa mai greu pentru ca in fata abia acum ii creste parul..

Aaron a inceput sa faca pasi curajosi,pana acum erau doar incercari de unul,doi pasi...Oricum m-as bucura mult sa mearga singur,pentru ca vrea numai de mana peste tot,si numai cu mine,si e teribil cate o data cand am eu treaba...
In alta ordine de idei,ieri am fost iar la strand si copiii au stat numai in apa.Si sa va spun de Iosua,care nu intelegea ca slipul de baie se uda,cand iesea plangea sa-i dam altiiasa ca pana la urma l-am lasat fara.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput