Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)
Raspunsuri - Pagina 8
Anya20 spune:
andreea, am vazut pozele voastre...sunteti foarte frumosi cu totii, si voi si copiii. tie...nici nu stiu ce sa-ti mai zic, ca esti superba...ca de obicei.
te asteptam, numai sa ne vedem. eu pot sa stau pana pe la 8 si jumatate.
Simo78 spune:
Andreea sunteti toti f frumosi! Sa va fie de bine concediul
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
Timi07 spune:
Andreea multumesc! Sa va fie de bine concediul. Frumoase locuri si frumose modele, asa m-a apucat si pe mine un dor de duca.
Azi am fost la sala in pauza de masa si a fost execelent, pacat ca n-am un ain cladire si pierd jumate de ora cu drumul.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+
oaana spune:
Anya,felicitari pentru progresele Arinei.Spune-mi te rog,i-ai facut vaccinul de un an Arinei?Cum a reactionat?
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Anya20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oaana Anya,felicitari pentru progresele Arinei.Spune-mi te rog,i-ai facut vaccinul de un an Arinei?Cum a reactionat? Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron. www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi "fiecare rasarit de soare e o noua speranta" |
i-am facut acum 2 zile infanrixul, dar i-am dat cate 3 granule de thuja CH 15 inainte si dupa si a mers f bine. n-a avut nici o reactie imediata. deocamdata o las asa si renunt la antirujeolic si la ror.
monicabo spune:
sal
si eu astept detalii referitoare la intalnire, loc exact, si daca e herastrau, la fel, locul exact din parc...ca parcul e mare rau si ora.
As vrea sa vin si eu, ca data trecuta in ior nu am putut veni, ca aveam un examen la ora aceea, si cum era f departe de mine, nu as fi putut ajunge in timp util, macar pe ultima suta de m, si mi-a parut tare rau
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 28+ Ana Maria
Timi07 spune:
pasarea malai viseaza.....m-am uitat pe lista noilor colege de sarcina si am avazut o alina.n dar pt o fractiune de secunda am crezut ca-i alina.a si era sa sar in sus de bucurie....
Ce de fete tinere-s acolo, vai ce senzatie sa te simti batran (parca am prins ultimul tren)
Si acum mai la topic: ieri am avut o zi superba si-am fost in parc. Sophie a umblat prin iarba si normal a si tras cateva trante. Sa o fi vazut cum se sprijinea in podul palmelor dar asa de de-abea atingea iarba si cu degetele in sus si iute se arunca in fund sa nu aiba prea mult contact cu iarba. Am ras si noi de ea si cei ce erau prin zona. Cred ca din cauza ca era si umeda nu-i placea, dar ea oricum nu suporta sa fie murdara pe manute. Cand manaca imi intinde manutele sa o sterg.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+
fianna spune:
Salutare salutare!
Am vrut ieri sa scriu un mesaj frumos si vesel cu progresele puiului meu, cu aventurile lui marine dar nu am reusit iar azi sunt tare suparata si nu mai pot sa scriu nimic frumos. Tocmai am citit avertismentul Anyei cu cainii insa prea tarziu caci tocmai azi am patit-o si noi. Cainele l-a muscat pe Matei. Nu e grav dar putea sa fie. Oricum spaima a fost uriasa. Vina e in totalitate a noastra ca l-am lasat pe jos si am avut prea multa incredere in caine, ca deh! o avem de mica, adica de 9 ani. Matei a apucat-o de blana si intr-o fractiune de secunda l-a capsat de obraz, chiar sub ochiul stang. Am fugit la Grigore Alexandrescu unde sper sa nu mai calc vreodata. Au politica ingrozitoare. Ca sa-i curete plaga si sa-i puna un bandaj l-au dus intr-o camera unde pe mine nu m-au lasat si au inchis usa. Am crezut ca ma urc pe pereti auzind cum urla Matei. La un moment dat nu am mai rezistat si am dat cativa pumni in usa. Cand l-au scos de acolo tot ele ca de ce ma speriu atata. Pai cum adica?!? Nu-i normal sa-i faca ceva copilului meu cu usile inchise si eu sa stau linistita de partea cealalta si sa-i aud tipetele. Apoi ne-am dus la spitalul de boli infectioase unde ne-am plimbat vreo 15 minute incercand sa gasim cladirea corect, noroc ca nu mai era o urgenta. Acolo a fost mult mai ok, am dat peste un dctor de treaba, nu ne-a internat si nici nu ne-a facut anti-rabicul. Asta fiindca e cainele nostru de casa, fara contact cu alti caini si am adus si hartie de la pediatru ca e ok.
Pana una alta socul a fost mai mare petru noi decat pentru Matei. Eu cel putin ori sunt nebuna ori am sange rece in situatii critice. Zicea sor-mea ca eram in stare sa vorbesc si despre vreme dar eu nu-mi aduc aminte foarte clar. Dupa vizita la spital am sunat-o pe Anya care e o scumpa si a reusit sa ma mai linisteasca si sa-mi dea incredere si m-a sfatuit cum sa procedez
Experienta a fost nasoala, ma simt in continuare ca naiba dar zic Slava Domnului ca nu a fost mai rau. Puiul mic e ok, vesel, curios, activ. Doar ca a ignorat complet cainele cand l-a vazut.
Si pe o nota mai vesela, noi am revenit de la mare dupa tura 2. A fost super si lui Matei i-a placut foarte mult, mai ales valurile mari. Mergea de-a busilea in intampinarea lor cu limba scoasa. Eu insa m-am sauturat de cate ori am auzit ca florin salam si invitatii lui de onoare vor ave concert asa ca anul viitor ma duc in bulgaria. Macar acolo o sa aud doar blablablabla....
Timi felicitari petru bebe2! Sa fie la fel de sanatos si frumos si norocos ca Sophie! Apropos, vin in Irlanda saptamana viitoare pentru cateva zile dar nu trec prin Dublin. Voi nu aveti nici un drum prin Galway?
Mi-a fost dor sa va citesc, am pierdut cateva capitole dar sper sa recuperez cat de cat!
fianna cu printisorul Matei
http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731
Simo78 spune:
fiana...doamne fereste! bine ca nu a fost un caine strain sau ca nu s-a intamplat mai rau! sanatate lui Matei
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
mychydutza spune:
salutare.
timy felicitari! sa ai o sarcina usoara si fara greturi.
fianna am inghetat cand am citit! bine ca sunteti ok acum. si eu am lasat catelul sa se joace cu andrei cand am fost la mama. cateodata isi arata dintii cand il tragea andrei de coada dar nu mi=a trecut prin cap ca ar putea sa-l muste.doamne fereste!
in alta ordine de idei, ne-am intors de la Dorna. am venit cu masina cu o familie de prieteni! ea era gravida, cu greturi, andrei a plans mai tot timpu si a stat doar la mine in brate. scaunelul a fost doar de decor. a fost un calvar drumul. nici nu-mi mai simteam mainile cand am ajuns acasa. nu stiu ce sa fac cu andrei pt ca nu vrea deloc sa stea in scaunel. nu-mi dau seama ce e cu el, de ce nu ii place sa stea in scaunul de masina. in ritmu asta nu plec cu el in concediu decat ......peste "n"-shpe ani!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!