Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Felicitari Timi!!!!!!!!!!! ma bucur sincer pentru tine si sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos! chiar ma bucur sa aud asemenea vesti.... vreau si eu inca o data! poate daca spun de multe ori se prinde si de mine

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

si noua ne este dor de adeluta...hai ca ne vedem in parc, joi, cand vine si cristina.
cat despre bebe2...nu pot decat sa va doresc mult succes! te-ai gandit foarte bine...si mie diferenta asta de varsta mi se pare ideala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Timi, felicitari!! Sai ai o sarcina usora si un bebelus sanatos!!!Ardhy, brr, bine ca ati trecut cu bine peste incident si nu ramane micuta cu urme. Sanatate multa!!Karliguto, bine ai revenit si spor la treaba! Mai mai ca m-as muta si eu la odisee pt a3a oara da' barbate-miu nu mai doreste (adica nu mai vrea un copil, ca n-are el treaba cu mutarile mele de pe forum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Trebuie sa felicit si eu pe Timi pt fericitul bebe2 Sarcina cat mai usoara!

Anya si eu sunt posesoare de catel, dar sunt intru totul de acord cu tine. Nu o spun pt ca te simpatizez f mult, ci pt ca ai dreptate. Animelele, oricat de caline ar fi ele, sunt imprevizibile. Si eu ma enervez cand vad stapani care isi lasa cainii fara lesa sau fara botnita, am vazut chiar si pitbull asa pe strada si mi-era mie frica sa trec pe langa ei. Inca o scena din toamna trecuta: doi tineri venisera sa-si plimbe rotweilerii (nu stiu exact cum se scrie) in parc dezlegati si fara botnite... printre copii. Le-a facut cineva observatie si ei au motivat ca sunt doar niste pui, sunt mai jucausi asa... Pe Lori nu o las sa se apropie afara de caini, de oricare ar fi ei si de orice marime ar fi, pt ca, asa cum spuneai, sunt imprevizibili. Bine, ea se supara si tipa ca vrea sa mangaie catelul, obisnuita ca acasa, dar e mai bine pt ea sa invete ca nu e bine sa faca asta. Si cu cainii astia comunitari la noi e jale. Este o batrana pe langa blocul nostru care nu are alta grija decat sa hraneasca toti cainii comunitati pe care ii stie ea. Se aduna toti in haita si incearca sa trecu cu un caine in lesa pe acolo. Si primaria nu face nimic Adica ba da, face promisiuni

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Din viteza am scris "bbe" in loc de bb2, mea culpa!

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

La multi ani strumfilor care s-au mai sarbatorit , adica
Alma Ana - aylin_tarcan
Cristina - dsteluta91
Dimitrie - Otylyka
Medeea - Gabrielabv
Christopher - catralu
Alexandru - witchy_witch
Cristian Nicolae - afibebe
Diana Ioana - valicutza

Si acum sa raspund din urma...
Caferutoooo mi-au placut tare pozele de la munte, dar tare putine ai mai pus. Stii, ma gandeam ca Alexia are un aer boem (in sensul bun, de artist) si cea mica are ceva de viitoare doamna frumoasa si serioasa, super combinatie. Sa raspund la intrebarea ta: nu ma gandeam la socrela cand am cazut pe scari, aveam doar niste slapi cu talpa mai fina si niste scari cu margini rotunjite in dotarea blocului...

Oaana mersi fain de compliment Cred ca o sa mai pun intrebari de astea retorice de genul "nu-i asa ca am o fetita minunata?" pt ca e placut sa primesti si un raspuns Glumeam, glumeam, nu sunt atat de egocentrista

Monica nu ti-am spus la ultima mea postare ca arati ca o super-mamica. Ce tanara si frumoasa esti, si fericita cu burtica Din pacate febra Lorinei a avut alta explicatie: ne-am procopsit amandoua cu o viroza nesuferita, numai ca ea a suferit mai putin, mai are putin nasucul infundat. Eu, in schimb...

Nonna cum te mai simti dupa intarcare, tzatzele sunt mai bine?

Violeta mersic, esti o dulce Ce mai face Laurash?

Timi frumoasa surpriza de ziua sotului.

Xerxe ce simpatic e Razvanel ca se gandeste mai intai la telefon cand "face ochi"

Deni cum e la Gura Humorului?

AndreeaC sa va fie de bine vacanta in Corfu. Dar nu vrei sa ne faci inima amara cu niste pozici?

Dana a stiu ea Dariuca de ce era asa de cuminte dis-de-dimineata Felicitari pt maselute!

Nikole din cate stiu eu nu e bine sa-i dai de la conserva pt ca avem de-a face cu niste conservanti si apoi daca e cutie de metal cica exista pericolul de botulism, parca asa... Poate iti mai spun fetele.

Diana imi pare tare rau pt ce i s-a intamplat Cristianei. Slava DD ca nu e mai rau

Karli deci asteptam doua liniute? Tin pumnii!

Ehei, pai se vede ca Lori doarme bine si e si sotul acasa, curatenia e gata si papica asijderea, ca m-am intiiiiins cate pt inca vreo sapt.

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Timi, felicitari, ma bucur mult pt voi!
Sa fie intr-un ceas bun! Sa ne mai tii la curent!
Lori, merci... imi pare rau pt viroza, sanatate multa pt amandoua!
Carla concediu placut! Vreau sa ne mai vedem intr-o zi pana plecati... mai iesiti in titan? Poate vine si samandi...
Karligutza, bine ai revenit!
AndreeaC, Claucia, bine ati revenit si voi din concediu!!
Mai astept si eu detalii vis a vis de intalnire...locatia exacta din Herastrau, si data si ora exacta a intalnirii..Herastrau mi-ar fi f comod...

pupici pt toata lumea

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 28+ Ana Maria

Mergi la inceput

monicabo multumesc;
anya, ne revedem cu siguranta, sper joi si cu cristina26 daca nu gasim noi o alta zi...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Valen multumesc frumos! ce mai fac fetele tale? si de ele mi-e dor... nici poze cu ele n-am mai vazut de mult, nici intamplari cu ele n-am mai citit de mult, astept ori aici ori acasa in posta "o scrisorica" cu de toate! sa le pupi din partea noastra!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

felicitari Timi!!!
mult succes Karli, sigur o sa se prinda si de tine, daca asta iti doresti!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput