Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)
Raspunsuri - Pagina 4
brazuca25 spune:
Felicitari Timi pentru burtica! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Karli welcome back! Asteptam si de la tine vestea cea mare.
arhdy multa sanatate Cristianei!
Haideti fetelor faceti intrecere cu urmatoarea care anunta testul pozitiv? Noi va facem galerie
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
Simo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anya20 karli, bine ai revenit de pe meleagurile bucovinene. in octombrie s-ar putea sa-i fac si eu lui simo bucuria sa o vizitez la iasi, caci am un congres acolo. asta daca am cum sa las fetele acasa 3-4 zile. |
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
Simo78 spune:
Timi felicitari!!!! Iar mi s-a facut gol in stomac
Diana multa sanatate Cristinei
Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
oaana spune:
LA MULTI ANI DAVID!!!
Am pus cateva poze noi.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Ieri m-a chinuit talentul sa fac un tort pentru o nunta restransa.http://community.webshots.com/album/565587458dQnwNb restransa.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
xerxe2005 spune:
Felicitari!
Pupam sufletelul binecuvantat ce va intregi familia voastra!
citat din mesajul lui Timi07 Lia da ai citit bine, eu tac si fac . Multumesc pt urari. Si noi am fost surprinsi, in mod placut evident de faptul ca bebe 2 nu s-a mai lasat asteptat ca primul. Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+ |
Razvan Gabriel
Anya20 spune:
citat din mesajul lui oaana Ieri m-a chinuit talentul sa fac un tort pentru o nunta restransa.http://community.webshots.com/album/565587458dQnwNb restransa. Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron. www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi "fiecare rasarit de soare e o noua speranta" |
wow, sunt impresionata! ti-a iesit foarte frumos...chiar ai talent.
Anya20 spune:
la multi ani david stefan! raluca, sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Simo78 spune:
David Stefan - ralucapio