Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna,

am adormit maraita ca ma dispera cu somnul. nu doarme frate ziua .. adunat, sa zic asa maxim 2 h .. e de groaza.

fetelor .. eu nu inteleg. inainte de a plasa un copil la asistentul maternal, nu ii fac controale psihologice, evaluari pishiatrice etc .. pe bune, incredibil ce s-a petrecut la bistrita cu bebele de 4 ani .. Doamne, as omora-o cu mana mea pe idioata aia!

cristina te asteptam cu drag in randurile noastre. nu inteleg de ce nu vrei sa ne scrii. hai .. asteptam sa ne arati si nou puiul si sa ne povestesti despre el, despre tine!!

micsunea vrem si noi pozute cu amandine!!

stancutza s-a zbarlit parul pe mine la povestea lui alisher .. ce emotionant.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Fetelor, eu am avut azi o zi in care am fost non stop cu fundul in sus...
Urasc sa-mi fac bagajele....
Vreau sa se inventeze odata teleportarea aia ca nu ar mai trebui sa caram atatea valize dupa noi cand plecam...
So, in fine s-au linistit apele pe aici pe la mine.
M-am facut tare frumoasa ( si sunt foarte modesta - evident !!!) la coafor. Astazi cand ieseam de acolo chiar aveam de gand sa-mi fac fotografii si sa va arat ce frumos m-a tuns, ce culoare super mi-a iesit etc...
Intre timp, am iesit de nu stiu cate ori afara din casa, cu masina in trafic, am facut - printre picaturi valizele ( inca nu sunt gata ... le definitivez maine dimineata) si am mai avut si o petrecere la m'c donalds....
Mooor de cald !!!
Mi se pare infernal...
si acum regret ca nu sta soacra-mea in austrioa - in locurile acelea super descrise de ana andrei..
Deci, dupa ce ca mor de cald ... plec la o si mai mare caldura...

Stiu ca roxana este tare feiricta ca s-a eliminat suspiciunea aceea urata despre starea lui adelutza!!! M-am bucurat tare-tare mult cand am auzit!!!

Nu mai stiu ce mai vroiam sa spun...
A, LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE LORENA !!!!

Nu cred ca mai pot scrie ceva...

muuuulti tuturor !!!
Maine dimineata la 8 plec si ma intorc in septembrie.
Cred ca totusi voi mai intra de pe calculatorul cumnata-mii din cand in cand ...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Lala 20 !!

Ellenuta, i-ai trimis tu silviei, pe mail, fotografiile alea cu acoperisul dorit de ea?
Eu nu am avut timp astazi sa-mi descarc pozele si acum sunt franta !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

laurici!!!!!

CONCEDIU PLACUT!! SA VENITI ODIHNITI SI RELAXATI!!

piticii si pe mami

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lauraaaaaaaaaaaaaaaaaD! pleci? ne lasi? pfuaiaiaiaia! nu-i bai! sa te bucuri de vacanta ca o meriti! o sa-ti placa. demarajul e mai dificil dar odata acolo n-o sa mai vrei inapoi:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Seara buna!

Laura, vacanta placuta! Te asteptam sa te intorci cu muuulte poze! Cu ce plecati? Cu avionul sau cu masina?

Shose . Saratzica e bine, nu are buba:).

In seara asta i-a dat tati 100ml formula si apoi am alaptat-o. Trebuie s-o pregatim sa manance si altceva decat lapte de la mami. Poate multe dintre voi veti spune ca sunt o mama rea ca vreau s-o intarc, dar eu chiar nu mai vreau sa alaptez, simt ca vreau sa fiu libera, nu stiu daca ma intelegeti. Plus ca in timpul zilei practic o fortez s-o alaptez. Adica o pun pe spate si-i bag tzitzi in gura. Toata chestia e sa se obisnuiasca cu biberonul. Asta e..asa simt eu. Nu o voi face brusc, va mai tine cel putin o luna.

Cristina, welcome to the club! Scrie mai repede cele 10 mesaje ca sa ne scrii in timp real.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor sunt asa happy!
Am comandat ieri pe net un carutz usor de 5,9kg. Brevi Grillo se numeste si e roz cu crem. Nu stiu daca are cineva sa'mi spuna cat e de practic.
Azi m\au sunat si mi'au zis ca luni vine. Yupiiiiiii!

VAzut poze de la intalnire.....doamne ce minunatzii de domnisoare. Mariuca zici ca e papusica de portzelan... si mai e si cea mai cuminte pe deasupra, Eleni e frumoasa si parca e pusa numai pe shotii ca si Eva pe care as rontzai'o non stop.
Adelutza e domnisoara eleganta si frumoasa, cu palariutza asortata. Zici ca e vedeta... pupa Shose pe ea de bb mik si dragalash.
Matei e ...wow baiat mare. E frumos si are o mama de toata isprava... felicitari!
Voi fetelor sunteti minunate. Sa va intalnitzi mai des ca sa ne incantati cu asa pozici.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Lala 20 !!

Ellenuta, i-ai trimis tu silviei, pe mail, fotografiile alea cu acoperisul dorit de ea?
Eu nu am avut timp astazi sa-mi descarc pozele si acum sunt franta !!!!

si Eleni - 05.02.2008

i-am trimis acum pe gmail. sper sa mai fie de actualitate.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Fetelor sunt asa happy!
Am comandat ieri pe net un carutz usor de 5,9kg. Brevi Grillo se numeste si e roz cu crem. Nu stiu daca are cineva sa'mi spuna cat e de practic.
Azi m\au sunat si mi'au zis ca luni vine. Yupiiiiiii!

VAzut poze de la intalnire.....doamne ce minunatzii de domnisoare. Mariuca zici ca e papusica de portzelan... si mai e si cea mai cuminte pe deasupra, Eleni e frumoasa si parca e pusa numai pe shotii ca si Eva pe care as rontzai'o non stop.
Adelutza e domnisoara eleganta si frumoasa, cu palariutza asortata. Zici ca e vedeta... pupa Shose pe ea de bb mik si dragalash.
Matei e ...wow baiat mare. E frumos si are o mama de toata isprava... felicitari!
Voi fetelor sunteti minunate. Sa va intalnitzi mai des ca sa ne incantati cu asa pozici.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

nemary, mitsu si gratiela au. ele sunt foarte multumite de carucior.

sunt sigura ca e super!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

lala, lala, lala ce tradatoare esti!!!!!!!

acum strig dupa lalad .. ce faci? il pazesti pe andrei .. hi hi hi .. si nu mai ai timp de noi?? pletoselul mic si plimbaret

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput