Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 2
LaLa_20 spune:
Elle!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
matcris1 spune:
Mai scriu... cu riscul de a va plictisi! Nici nu stiti voi cat imi sunteti de dragi. Mi se intampla sa vad un bebe de varsta lui bb Nic si ma uit apoi atent la el si la mamica intrebandu-ma de sunt zuza si clopotel! Pana acum nu am gasit nici o asemanare intre pozele voastre si mamicile cu bebici de pe strada, dar lumea e mica...
AngeliquedeS spune:
Lala, tu ai fost la mare??
Eu asteptam sa ma suni, ca nr meu e pe mailul comun.... :( Am crezut ca nu ai venit...
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
miri_mik spune:
lala... unde doarme bibi? e singura la ea in pat? sa vin sa verific?
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
matcris1 spune:
Am pierdut numarul mesajelor... Sigur nu am trecut inca de 10, dar nu prea mai pot. Bebe a adormit si ma duc si eu repede pt ca sunt in picioare de la 5:55. Sa aveti o noapte frumoasa si racoroasa!
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 Elle!!! Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii Printesa mea NOU!!! Bibi se face mare! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta |
rabdarica .. acu' vin! ma duc sa-mi iau bere din frigider !
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
LaLa_20 spune:
Angi,sorry da oricum a fost ceva ca oricum nu am fi putut sa ne vedem.
Da Miri,sa traiti Bibi este in pat la ea si urmeaza in curand in pat la ea,in camera la ea!!!
Elle eu fug la o baitza cu "spume",k tre sa ma relaxez dupa numai 2 ore de somn si revin sa nu ma parasesti!!!
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
Shose spune:
citesc, citesc si iar citesc din urma. Saru'mana pt sfaturi fetelor.
Am luat cereale de care a zis Ginette cu orez si 3 fructe. Azi am pus o cupa la un bibe de 180ml si am avut succesc. Asta dimineata dupa suc. de pont.
Ellnutza cumpar si varianta ta cu biscuitzi.
Am vazut poze cu khaled frumos foc. Imi place poza unde e rasturnt pe saltelutza langa minge si broscutza roz.
LauriciI ce frumoasa excursie tre sa fi facut voi!!!!
Anandrei sanatate la puiutz.
Miky ufff ce tzi'e si cu bblusii cand se ridica in picioruse. Sper sa treaca buba si sa nu faca cucui Saratzica ta.
Si acum sa multumesc fetelor care au vbit de alocatzie Mary, Lala, Ellenutza sunt datoare, tre' sa dau neaparat de baut. Daca nu eratzi voi uitasem sa verific cardul. In aprilie am depus si noi dosarelu si ghici.... ieri cand am verificat: 3.500ron
au venit banii pe lunile din urma. Cred ca au venit de mult...dar neuronul meu ocupat a uitat cu desavarsire ca si statul ne mai ajuta, inafara de tati
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
laura_dimitris spune:
Citat:
citat din mesajul lui matcris1
Buna,
Sunt, ca si voi, o mamica de ianuarie-februarie 2008, ma numesc Cristina Moldovan, iar bebe se numeste Nicolae-Ioan. Va citesc de mult tare, din a 3-4 luna de sarcina, dar nu am scris niciodata… Nu stiu de ce… Motivul pentru care scriu acum, este pentru a-i da Lalei 20 numarul de telefon al doctoritei Laura Topor: 0722.984.237. Eu ti-o recomand cu caldura. Am fost la ea pt decalotare (eu nu eram in stare sa trag de bebe pt ca imi era mila) si m-a impresionat calmul, profesionalismul si daruirea ei! La noi a fost floare la ureche, dar acolo erau copii cu tot felul de probleme. O gasesti in policlinica spitalului (sectia de chirurgie) joia si vinerea de la 17 la 20. Succes mult!
Va pup pe toate, va iubesc (chiar daca nu o stiti), va apreciez mult pentru prietenia pe care vi-o aratati , va multumesc pentru toate lucrurile pe care le-am invatat de la voi de-a lungul timpului si mai ales sa ne creasca copilasii mari si sanatosi!
Cristina
Cristina, pai mai avem locuri libere la primit zuzulici pe aici...
Fii binevenita si scrie-ne mai des !!!
Am vazut ca esti din bucuresti... poate ne vedem si in parc...
Acum, cum ne citesti de atata vreme stii ca primele 10 mesaje cunt moderate si apar "in fata " noastra mai tarziu de cat iti apare tie...
Astfel incat s-ar putea sa primesti raspuns cu inatrziere.
Crie si tu repede alte 9 mesaje si intra in "familia" noastra!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
LaLa_20 spune:
Laura tocmai vroiam sa te strig!!!
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!