Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 22
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky_mamica Saliu, saliu uite si eu pe aici .......... nu citesc 2-3 zile si cand ma trezesc .... am f f mult de citit in urma asa ca .... trec la treaba. Sper sa am timp sa pot citi tot ce ati scris. Am inteles din ultimele pagini ca bebe C are febra si ii urez numai sanatate si sper sa se faca bine repede. Parca si Adelutza era bolnavioara asa ca ii trimitem si ei un pupic mic virtual ... Si nu numai ei ...... tuturor celor bolnavioriDe maine noi plecam la mare asa ca nu va mai pot citi o saptamana si va trimit in avans cate o si cate un tuturor sarbatoritilor din perioada asta si in plus cate o imbratisare pt toate mamicile.Va pup duce si sa aveti o sapt buna, pt ca eu una sigur voi avea una buna...... mmmmmmmmmmm ador marea si abia astept sa fac o baie..... Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007) Avem 6 luni si jumatate Poze cu Luca Gabriel Prima baita Luca la 1 luna BOTEZUL 1 Martie 2008 |
sa aveti o vacanta de vis!!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
nemary spune:
salutare si de la noi.
nu am mai citit vreo 2 capitole, doar ce am auzit ca bebe C este bolnavior, ii dorim multa sanatate 
si noi am avut vreo 2 zile o stare subfebrila, a facut Daria 37.6, i-am dat Panadol, ii trecea cateva ore si iar crestea. Pediatra ei a spus ca probabil este de la dinti, pt.ca nasul nu ii curge, kk arata bine. dar vineri noaptea a facut 38.5, a scazut iar sub Panadol si iar a credcut in timpul zilei asa ca m-am hotarat sa merg la spital. doar ca inante zic, ia sa o sun eu pe LalaD, sa o intreb de dr.Marcu. si datorita Lalei, care mi-a spus sa-i alternez panadolul cu nurofenul a scapat pitica si nu am mai mers la spital.
Vreau sa va spun ca dupa prima doza de Nurofen(2.5ml) a inceput sa transpire rau si i-a scazut febra si nici nu i-a mai crescut.
LalaD 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
Mary
. Ma bucur ca i-a priit Dariei si e mai bine. Am uitat sa iti spun ieri la telefon dar poate mai citesti. Chiar daca nu a mai facut febra mai dai si azi Panadol si Nurofen , nu la 4 ore dar la 6-8 ore .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
nemary spune:
Lala, aseara pe la ora 20 i-am dat Nurofen ultima oara. sa-i mai dau si acum? sau sa-i dau Panadol?
Mari
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
Mary dai 2,5 ml de Panadol diseara inainte de culcare.
Este si antiinflamator. daca "buba" a fost un pic de rosu in gat asta ii face bine.
Poti sa ii mai dai si maine seara la fel .
Chiar daca de vina sunt dintisorii nu ii face rau, din contra.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ceska777 spune:
Ne mai stiti? Ce dor mi-a fost de voi!!!! Si de mamici si de bebei. Mai ales de cei pe care i-am si vazut life: Mariuca, Radu si Robert.
De cand am revenit acasa nu am avut net iar acuma sunem la soacra, doar eu cu Benji pentru o saptamana ca tati nu mai are concediu. Si profit ca doarme dl carliont sau "ciufulici" cum i se spune aici sa imi var iar nasul pe forum.
Am citit de clopotei cu febra, sper ca le e mai bine azi.
Ma intorc la citit din capitolul asta.
Am vrut numai sa las un semn ca vom reveni....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Mtcris1,
zic si eu bine ai venit abia am citit mesajul de pe prima pagina si aflu ca esti nascuta in aceeasi zi in acelasi an cu sora mea. Sa ne traiti!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
nemary spune:
Lala
poate ne vedem prin IOR, voi pe la ce ore iesiti?
Mari
odiseea
POZE DARIA
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary Lala poate ne vedem prin IOR, voi pe la ce ore iesiti? Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Haotice ca sunt cu amandoi acasa . Revenim la un program stabil de iesit dimineata de la ora 9.00 la 12.00 de pe 15 septembrie cand incepe Bogdan scoala.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
danonique spune:
Vreau sa va intreb ce fel de nurofen le dati bebelusilor in caz de febra ca as vrea sa imi cumpar si eu sa am in casa preventiv.Exista sub forma de sirop?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
7+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

uite si eu pe aici .......... nu citesc 2-3 zile si cand ma trezesc .... am f f mult de citit in urma asa ca .... trec la treaba. Sper sa am timp sa pot citi tot ce ati scris.
si cate un