Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 21
EliaElia spune:
mitsu, Conrad nu are pofta de mancare, e apatic? E una dintre cele mai frecvente manifestari pentru E-coli(dar nu e obligatoriu). Fetita mea nu mai avea chef sa manance acum vreo luna(probabil de la caldura sau dinti), luase si cam putin in greutate luna respectiva si o suspecta pediatra ca ar avea e-coli. Dar a iesit sterila urocultura si sumarul si stansfeld-webb sau cum se cheama era bine.Desi dupa ce am vazut ce rezultate contradictorii a avut ginette la analize parca i-as repeta.Intre timp si-a revenit, mananca bine si fructe dar mai ales legume, e vesela. Am observat ca nu suporta piersicile de nici un fel si cred ca am incercat toate soiurile posibile. Nici macar in amestec.Camelia si
Laura (06.02.2008)
EliaElia spune:
angelique, acum am vazut ca ai intrebat, si eu scriu tot de vreo cateva zile ca si matcris :).pare rau de bubite, noua ne-au iesit de la pepene galben dar cand i-am dat a 2-a oara, dupa vreo 2 sapt. nu i-au mai iesit. Cine stie cu ce era tratat primul pepene, ca nici nu mai stii ce si de unde sa cumperi.Camelia si
Laura (06.02.2008)
miky_mamica spune:
Saliu, saliu
uite si eu pe aici .......... nu citesc 2-3 zile si cand ma trezesc .... am f f mult de citit in urma asa ca .... trec la treaba. Sper sa am timp sa pot citi tot ce ati scris.
Am inteles din ultimele pagini ca bebe C are febra si ii urez numai sanatate si sper sa se faca bine repede. Parca si Adelutza era bolnavioara asa ca ii trimitem si ei un pupic mic virtual
... Si nu numai ei ...... tuturor celor bolnaviori
De maine noi plecam la mare asa ca nu va mai pot citi o saptamana si va trimit in avans cate o
si cate un
tuturor sarbatoritilor din perioada asta si in plus cate o imbratisare pt toate mamicile.
Va pup duce si sa aveti o sapt buna, pt ca eu una sigur voi avea una buna...... mmmmmmmmmmm ador marea si abia astept sa fac o baie.....
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008
Mitsu-bishu spune:
miri, Lala, jelimoni, EliaElia, va multumesc si va pup! Nu stiti cat inseamna pentru mine faptul ca va pasa!
Nu stiu ce sa fac
sunt foarte dezorientata... Copilul are iar febra, desi pana acum i-am administrat antitermicele cu regularitate.... Nu mananca, face diaree, din cauza de lapte + ceai + medicamente... Nu o asociez cu febra, a inceput dupa tratament. Imi vine sa ma urc in tren si sa ma duc glontz la Bucuresti... Dar e duminica si ... in afara de Gr. Alexandrescu nu stiu ce as putea gasi deschis la ora asta?! Adica.. Na... As fi vrut sa ma vada dr. Marcu, da' sigur nu e, nu mai am nici nr. ei, nici pe al alinei023 care mi l-a dat... Nu mai am nici nr. doc de familie al lui Conrad; mi-am vandut telefonul cu juma' de agenda pe el, ca proasta!
Mama stie mai putine ca mine, e in pom, zici ca nu a crescut niciun copil, si e si mai panikarda, la fel si sora-mea... Sper sa supravietuiasca copilul... Ah, si nu, nu e blegit, e putin mai apatic ca de obicei si are mici momente de maraiala, se jeleste, cred ca se simte rau; in rest chitaie si silabiseste all day long...
Nu mai stiu, parca tot tu, Lala, ziceai de laringita?? Cum se manifesta?! Acum o iau pe toate caile, ma simt tare aiurea, nu mai am curajul sa ma duc la Spitalul de Pediatrie, ca mi-au dat o reteta si nu am luat-o, pentru ca eu consider ca nu e racit... Plus ca mi-e frica sa nu ma interneze in cloaca aia... Bine, nu o pot face cu forta, dar daca refuz internarea or sa imi dea cu flit...
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
AngeliquedeS spune:
Mitsule, nu cumva toate astea coinci su vreun dinte sin cauza asta sunt si simptomele mai accentuate?
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
miky_mamica spune:
Lavi si mie mi se par tot semne de dinti.... da-i medicamentele regulat si daca temperatura creste si ajunge la 39,5 nu mai astepta si fa ceva .... eu una sunt mai panicoasa si nu cred ca e bine sa stai mult timp cu bebe C daca are febra mare.
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008
EliaElia spune:
Ziceai ca maine iti iese urocultura, nu? Daca nu f grav mai bine astepti pana maine ca sa nu incepi un tratament gresit in caz ca iese ceva la urocultura. De obicei iti dau si antibiograma si scrie la ce e sensibil. Ai gasit-o pe alinatudor, ca intreba de nr. tau de tel.? Cred ca ea stie dr. mai buni in Ploiesti.Daca e sa te duci la urgente azi mai bine vii la Bucuresti cred ca si la Budimex au urgente pentru bbei.Bietul pui, nici nu stiu ce sa-ti mai zic.Camelia si
Laura (06.02.2008)
Lala_D spune:
Mitsu zi exact ce febra are copilul , adica za zicem de ieri dimineata si pana in prezent ce febra a facut si la ce interval .
In orele de varf ale febrei cat a avut ? Orele de varf in 24 de ore sunt asa : 11-12 la pranz, 17-18 dupa amiaza , 21 seara si 2 noaptea .
Tuseste, are mucozitati, varsa, nu mananca ?
Daca are doar febra pana in 39 si are doar momente apatice dar mananca si pare ok atunci tratamentul functioneaza dar virusul are nevoie de minim 3 zile sa isi faca de cap .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EliaElia miri_mik, mersi de primire ![]() matcris, iti dai seama usor cand face kk? Cam care e procedura de pus pe olita? Ca la mine cand era mai mica facea o fatza mai speciala, asa, acum de vreo luna abia schiteaza, trebuie sa fiu atenta sa nu scap momentul E, daca tu esti ascutita atunci eu deja am colturi. Camelia si Laura (06.02.2008) |
camelia cred ca EU AM UITAT SA-TI UREZ BINE AI VENIT!
nu pui niste pozici la semnatura sa-ti vedem si noi fetita?
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristacoman Buna ziua la Zuzici si clopotzei. Am revenit acasa din vacanta.....offf, parca as mai fi stat un pic ca tare bine si frumos a fost. Ati scris cateva capitole de cand am plecat, asa ca am de citit....Sper ca sunteti toate bine cu clopotzei cu tot si ca nu mai e nimeni bolnav. Pupici tuturor. Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze. Vedetele mele Luna a 5a-Ghidusha La Mare Luna a 4a Luna a 3a |
bine ai revenit!!ai ceva de recuperat..:)
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!