Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Vreau sa va intreb ce fel de nurofen le dati bebelusilor in caz de febra ca as vrea sa imi cumpar si eu sa am in casa preventiv.Exista sub forma de sirop?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 7+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

da , este sirop .
Asta e :
http://www.chemistdirect.co.uk/images/productimages/large/nurofen_for_children_sf_susp_100mg5ml_sberry_9571.jpg

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LALA D multumesc pt raspuns.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 7+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimonicamelia cred ca EU AM UITAT SA-TI UREZ BINE AI VENIT!nu pui niste pozici la semnatura sa-ti vedem si noi fetita?MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)POZE BEBE ROBERTBOTEZ SI FILME ROBERTwww.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robertce mare am crescut!!
O sa-mi fac si eu un cont pe undeva sa-mi pun poze, asa sunt eu mai lenesa cand e vorba de chestii migaloase. Si dezordonata, ca n-am avut rabdare sa sortez poze, sunt un talmes-balmes.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Ne mai stiti? Ce dor mi-a fost de voi!!!! Si de mamici si de bebei. Mai ales de cei pe care i-am si vazut life: Mariuca, Radu si Robert.
De cand am revenit acasa nu am avut net iar acuma sunem la soacra, doar eu cu Benji pentru o saptamana ca tati nu mai are concediu. Si profit ca doarme dl carliont sau "ciufulici" cum i se spune aici sa imi var iar nasul pe forum.
Am citit de clopotei cu febra, sper ca le e mai bine azi.
Ma intorc la citit din capitolul asta.
Am vrut numai sa las un semn ca vom reveni....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

welcome cescka!!!si noua ne e dor de domnu carliont!!!e tare simpatic, l-am vazut si=n pozele cretei!!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Vreau sa va intreb ce fel de nurofen le dati bebelusilor in caz de febra ca as vrea sa imi cumpar si eu sa am in casa preventiv.Exista sub forma de sirop?

poze albert

eu am nurofen ca si panadolul ca un sirop..

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni
camelia cred ca EU AM UITAT SA-TI UREZ BINE AI VENIT!
nu pui niste pozici la semnatura sa-ti vedem si noi fetita?

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

O sa-mi fac si eu un cont pe undeva sa-mi pun poze, asa sunt eu mai lenesa cand e vorba de chestii migaloase. Si dezordonata, ca n-am avut rabdare sa sortez poze, sunt un talmes-balmes.

Camelia si Laura (06.02.2008)

te iertam da numai pt cateva zile ca suntem curioase!!! :)
hai ca nu-ti ia mult sa-ti faci un cont pe webshots sau flicr...o pozita 2 acolo...sa va cunoastem...

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

lala20,elle???unde umblati??doar nu ne lasati fara cap nou??
noi plecam pana la mall,ultima iesire cu sorela ca pleaca la noapte...o sa-mi lipseasca ca tare mi=-o fost de ajutor cu bebele,o trecut testu de dadaca
pusici

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mitsule vezi ca bantuie o enteroviroza care se lasa cu febra, varsaturi (nu neaparat si diaree), dureri musculare, rosu in gat. Eu am avut fara rosu in gat iar Ozi tot tacamul. Dudu a scapat. Poti sa-i dai Biotics pt burtik, supozitor dak nu are diaree (alternezi la 4 ore eferalgan cu novocalmin). Neaparat regim o saptamana (fara cartof, dovlecel, rosie). Va pup si sanatate multa!

Fetelor ce biscuite sa-i dau lui Dudu? Cred ca e satul de piersici, mere si pere. In plus eu inca il alaptez la greu...pot face branzica de casa cu...laptele meu?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Elia wellcome......cu intarziere...iertare.
Pune pozeee!!!

Grati ca vad ca esti on, sau Mary am auzit ca avetzi Brevi Grillo Maine imi vine si mie iupyyyy. Fetelor cum e?
Are si inconveniente?

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Grati Ellenutza mi'a recomandat cereale cu biscuiti in ele care se pun in fructe. Poti incerca si tu.
Ce face domnisoara Ozanica? S'a refacut?

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput