Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

saru`mana Lala_D lasa ca si tu ai doi copii frumosi foc
Eu acum ma retrag fiindca il asteptam pe taty sa vina de la slujba si sa iesim putin afara in parc dar voi incerca sa revin pe forum mai spre seara , va pup

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ven ai doua frumuseti de copii si ei au o frumusete de mama!!!
Dany ma bucur ca ai inceput sa mai intri pe forum!Plimbare placuta!
Wow o zi de sambata destul de activa pe forum!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

ven ai niste baieti minunati!!!!
noi fugim in parc cu tati repede pana nu se razgandeste.....auoleo..e sarbatoare!!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ven eu eram cu vaccinul. thx... si sa nu uita....ai niste copii mi-nu-natzi! Iar tu esti . Am mai zis'o.

MatCris am vazut pozele voastre. Sunteti o familie frumoasa, si Nic parca e un ingerash pufos. Am vazut parte din poze, si mi'a placut tare si la botez.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcris1 spune:

Shose, multumim de aprecieri. Toti copilasii sunt frumosi! Eu acum ii vad pe toti cu alti ochi decat inainte de bebe.
Ven m-au impresionat tare de tot pozele cu bebe cu branula. De cate ori vad un copil suferind, imi dau lacrimile instantaneu. Inainte nu eram chiar asa! Acum cateva zile m-am trezit plangand pe strada in drum spre serviciu cand am vazut un copilas de varsta alor nostri in bratele mamei lui, care umbla la prima ora de dimineatza printre masini la intersectie. Ea avea o privire de drogata, iar el statea agatat de ea intr-un fel disperat. Ce vina are el????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cristina, am vazut filmuletul cu bb tau in scaunul de masa, e un scump, parca l-am vazut pe al meu, numai al meu nu are stare si misca din toate alea si rade cu gura pana la urechi. si tu ce slaba esti!!!

Danybv, am vazut cum doarme gogoshica, e o scumpa!!! Si are niste ochi albastri!!! Tare rar treci pe la noi.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Tii ce vrednice ati fost!!! Ieri n-am mai apucat sa intru, am facut curat, mancare, am fost si la cumparaturi iar astazi prin oras sa mai luam un nimic doua.

Ramona, Monica_Doc saru'mana pentru lamuriri. Neuronul meu beat si singular s-a prins cam greu ca e vorba de contul de pe yahoo si nu cel de pe DC.

Shose si noi avem un Brevi Grillo tot roz cu crem pentru vacantze. E super usor si manevrabil, il strangi una doua. Ce nu mi-a placut in mod special e materialul (trage la scame si la murdarire rapida) dar asta e..spalam mai des.

Mai fetelor, urata rau discutia despre mame/copii/cresa/serviciu. Chestia asta e super personala, fiecare face cum simte ca e mai bine si de multe ori si cum e neaparat nevoie. Vrem nu vrem, nevoile financiare exista si eforturile depuse de fiecare dintre noi tot pentru copii sunt. Eu una n-as putea sa stau prea mult acasa. Am nevoie si de ceva pentru mine. Iar pana una alta o mamica fericita face si copilul sa fie multumit. Parerea mea.Si tot parerea mea e ca Emilia nu ar face rau sa reapara si sa isi ceara scuze ca a reactionat asa in afect.

So..si cum era de asteptat am uitat ce mai vroiam sa spun. Bag un pahar de cola ptr reculegere si revin.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Deci..sper ca nu am uitat pe nimeni:

LauraD vacantza faina iti doresc si macar seri racoroase.

Elenutza..daca sunt prea curioasa baga un slap..deschideti un restaurant? Ca daca da, sa stim si noi unde/ce sa facem o vizita.

Honey multa sanatate pentru AJ. Ce curajos e el dragutzul si ce bine dispus e la cresa. Matza mea e mai salbatica, sper sa se acomodeze si ea repede.

Angi multa sanatate si lui Pupi. Sa treaca repede febra si sa iasa dintzisorii fara alte probleme.

Gatta cred ca nu am apucat sa iti spun ce ma bucur ca Sara e bine si ca ati scapat fara operatie. Curiozitatea nr 2 in seara asta: Campulung-ul de care vorbesti e cel de Muscel? Ca poate o sa venim si noi in septembrie pe langa, in Poienari. De acolo vine mami mea.Daca esti prin zona poate punem de-o intalneala.

Alina ..off..imi pare atat de rau. Nu am trecut prin asa ceva, dar imi imaginez ce e in sufletul tau. Hai incearca sa te linistesti! Te imbratisam cu drag.

Cati pupici ca parca nu ne-am mai conversat de mult.

Oh je Mitsule …multa sanatate pentru bebe C. Mai nu ignora infectiile urinare..uff..sunt tare periculoase si parsive ca urca spre rinichi daca nu sunt tratate. Hai sa se faca bine repede!

Cristina bine ai venit. Sper sa ne auzim mai des.

Darene . Ce frumos…etern…se potriveste cu imaginea desertului. Cel putin asa mi se pare mie….am ramas fascinata de cand am fost in Egipt. Multumim de complimente, sper sa ramana creata si sa citeasca cu la fel de mult interes si cand va creste mare.

Lala_D cred ca faci o gimnastica de toata frumusetea toata ziulica. Na..ce e aia mers la sala..un bebe de 8 luni si te-ai aranjat cu silueta. Abia astept sa inceapa si a mea..mai dau si eu jos.

Danybv multa sanatate si voua., bine ca va merge mai bine.

Anca pup sa nu mai fii trista. Draga de tine..cred ca nu e usor sa va vedeti doar duminica.

No..vad ca sunt singura cuc pe aici. Ma pregatesc usor de nani desi nu mi-e somn de nici o culoare.

Pupici si week-end fain in continuare

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

monica,eu sunt pe aici...cautamm cablul sa mai descarc niste poze,da neuronu meu s-a ars si nu stiu unde l-am pus.
Elle m-ai tradat in seara asta?sau ai fugit la tara?

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Cristina,un pupic pt puiul tau scump...e asa de dulce.Deja sta in tricicleta?

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput