Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 15
anca.b spune:

m-a sunat sotul...e in drum spre baia-mare

.
tocmai azi, cind ne promisese ca lucreaza numai pina la ora 4...offff...iar stam impreuna numai duminica, pe care jumate o petrecem la cumparaturi, jumate in vizita la bunici (ca trebuie luati la rind, altfel se supara...).
abia astept sa ma intorc la serviciu...in felul asta va fi si el mai putin stresat si o sa-l pot convinge sa-si ia si simbata liber.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
AngeliquedeS spune:
Ven, incearca stelaker de la mustela, efect garantat sau ulei de masline fiert
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ellenuta spune:
dany imi pare rau ca ati fost bolnaviori. ne-ai spus si acum cateva zile ca andreiu a lesinat pe strada. uff .. bine ca sunteti ok acum. va doresc sa fiti santosi ca asta e cel mai important lucru.
cat despre mariuca .. este foarte bine la 8200 g si 75 cm. nici a mea nu se omoara cu mancatul. fructele le papa bine, dar la legume face nazuri. asta e .. n-am ce face.
piticii frumosi
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinaatudor fetelor....va rog mult sa ma ajutati cu numarul de tefon al lui Mitsu...ca mi-au fuart telefonul si nu mai am nici un numar...aveam o super agenda..pe care am pierdut-o..offf......va rog mult..am vazut ca e bebe C. bolnavior..cred ca a incercat sa ma sune..dar nu avea cum caci pana aspt viitoer nu am telefon... Alina si Stefania ![]() Poze cu ingerasul Fetze de ingeras POZE DE LA BOTEZ Ingerasul creste |
iti dau acus pm cu nr ei
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Ven spune:
Na, ca am vreme de pierdut, asa ca am pus niste poze cu puiutii recente, inclusiv primele cu Mathias in pozitie bipeda :) (in albumul Mathias > 8 luni).
EliaElia spune:
matcris, voiam sa-ti scriu PM cine sunt dar nu-l ai activat :)Camelia(de aici Elia), am fost colege de facultate, am stat amandoua in Occidentului la un moment dat. Iti mai dau detalii daca nu ma stii pe PM.Am observat zilele trecute(cand m-am uitat la poze adica) ca si pe Eliza
o stiu, dar pe ea mai mult din vedere.Gata, am zburat in parc, sper sa scapi repede de moderare.
Lala_D spune:
Venera ce dulci sunt aici :
http://good-times.webshots.com/photo/2023656930101386639LxMDhW
Si Bogdan ar vrea sa se urce in patul lui Andrei dar nu il tine .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
danybv spune:
frumoase poze Ven
Ellenuta 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei 
danybv spune:
Ia priviti cum doarme gogoasa mea :) aici
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei 
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danybv Ia priviti cum doarme gogoasa mea :) aici danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)Album poze De Ziua Marinei ![]() |
Ce dulcica e !

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze