FIV in Ungaria 42

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna seara, dragele mele.

Din pacate mi-a picat netul si nu am avut cum sa va mai tin la curent cu noutatile. Acum am acces numai azi, ca de maine iar plec in locul ala uitat de lume, unde nu este net.

Asadar, intai de toate va FOARTE MULTUMESC tuturor pentru sustinere: Liana, Micky, Alina, Crisis, Andicu, Georgiana si tuturor celorlalte fara discriminare.

Celor in focuri, le fac galerie, asa cum pot eu.

Cornelia: mie nu mi-a dat puregon.

Leslie: eu ma duc luni la ET la ora 12.30, nu stiu daca o sa ne putem vedea. Bafta multa.

Sima: nu fi suparata pt. cele 3 ovocite, sa dea DD sa fie toate bune.

Si acum raportez:
Joi am facut punctia. Pana la urma cica au fost 4 foliculi, din care 2 goi. Din ceilalti 2 cica s-au obtinut 2 ovocite bune, care au trecut cu bine prima faza (asta mi-a zis dr. pe la ora 13.00, punctia fusese la ora 9). Vineri l-am sunat pe Zadori care era tare bucuros ca ambele ovocite au fertilizat ca lumea si mi-a spus sa merg luni, la ora 12.30 pt. ET. Ma rog acum la DD sa se divida ca lumea cele 2 ovocite fecundate ca sa mi le puna pe amandoua in burtica. Nu stiu daca e de bine sau de rau ca ET se va face la 4 zile. In general stiu ca il face la 3 zile, dar cum duminica nu lucreaza, asta e. A, sa nu uit: luni, deci cu 3 zile inainte de punctie aveam endometru de 8,7, 2 foliculi pe dreapta de 17,5 mm si unul pe stanga de 15 mm. De acuma numai DD ne mai poate ajuta, asa cum a facut-o si pana acum. Zadori mi-a dat desigur tratament cu de toate (antibiotic, utrogestan, vitamine etc) plus cel putin 2,5 litri de lichide pe zi.

Va pup dulce pe toate, pana pe 20 sept. nu stiu daca o sa mai pot intra pe net. Oricum, cand mai intru vreau sa vad marita lista de gravidute, da fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Tabitha sigur va fi bine luni si peste 8 luni si ceva vei avea 2 bebei frumosi.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns swift spune:

Buna seara fetelor si felicitari CHIAREI

De astazi am inceput si eu tratamentul pentru ovulatie si vreau sa va intreb daca voi ati avut dureri de ovare in timpul tratamentului sau alte reactii mai deosebite , ca sa stiu la ce sa ma astept
Cand sunt la dr Zadori uit sa intreb , ma trezesc in masina ca nu stiu nimic... .Probabil emotiile isi spun cuvantul...
Injectiile vi le-ati facut voi singure ? Eu astazi am fost la maternitatea din oras si am rugat o asistenta sa imi faca , una dintre injectii nu a durut dar cealalta a lasat de dorit si dupa aceea s-a incalzit burtica in locul unde mi-a dat-o ...
Va pup si va doresc succes tuturor . Multa sanatate si multi bebici

Mergi la inceput

swift eu nu am simtit nici o durere (dar fiecare organism reactioneaza diferit), doar mici intepaturi si ceva "bolboroseli", atat, nici ingrasat, nici stari de rau, absolut nimic. Tratamentul mi l-am facut singura, dar la al 3-lea FIV, ca la primele doua muream de frica. Acum m-am obisnuit. Si nu dor deloc.
Multa bafta si sa iti dea DD bebele mult asteptat.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns swift spune:

Micky , multumesc frumos . Inseamna ca fiecare reactionam diferit
Am o rugaminte... are cineva contractul de la Szeged tradus ? Eu nu stiu nici engleza , nici maghiara . Am cautat discutii din urma dar nu am gasit informatii despre el .
Multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Dragele mele.... din pacate vestile despre mine nu sunt tocmai bune.
Vineri acum 2 saptamani am descoperit ca a inceput sa mi se deschida colul si nu putin ci deschidere de 1.8 cm, dar mai era inchis pe 3.5 cm, asa ca dr mi-a zis sa stau in pat si saptamana trecuta luni m-a internat pt cerclaj pt ca se deschisese si mai tare. Asa ca luni toata ziua perfuzii, marti cerclaj, miercuri acasa in pat.

Vineri am mers la echo.... i-a masurat pe bebei si a trecut la col... si surprizic... se mai deschisese un picut , asa ca am fost trimisa urgent acasa in pat cu fundul mai sus decat capul.

Ieri mi-a pus sotul cate 4 caramizi la un capat al patului si-mi facu un topogan de toata frumusetea. Si se pare ca asa o sa stau vre-o 4 luni.

Danette din pacate eu nu am asa ceva, dar poate te ajuta fetele

18+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Valeria trebuie sa ai rabdare si sa fii cuminte, cuminte. Timpul va trece repede si important e sa fie bine bebeii. Noi va pupam si ne gandim la voi!

Mergi la inceput

Pentru ca nu pot sa ma abtin, va spun ca azi am facut un test de sarcina si este pozitiv, acum daca va vrea DD sa imi lase bebelusul 9 luni vom vedea.
Inca nu ma bucur, decat in momentul in care imi voi tine copilul in brate.
Criss, luck, tabitha
Va doresc un week-end placut, atat cat a mai ramas din el.
Valeria ma rog pentru tine sa fie bine .
sandica te pup. Cand urmezi? Doua de alea doua de alea.....

Micky

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Micky felicitari!!!!
Sa stea bebe in butica 9 luni si sa fie sanatos

Sandica mulumim si asteptam vesti si de la voi

18+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput