FIV in Ungaria 42
Raspunsuri - Pagina 15
crisis81 spune:
LA MULTI ANI ALEXIA !!!
Mi-ka sa iti traiasca fetita si sa iti aduca numai bucurii!
Sima1 asteptam vestile bune!
Eu nu ma simt bine nici fizic si nici psihic, aseara am tras o sperietura groaznica si de atunci ma doare burta foarte tare.
Va pup pe toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
andicu spune:
Hello!
SIma, bafta multa! sa ai multi puisori lipiciosi si sa te vad cu burtica!
Cris, cum te simti? foame, ceva?
Tabitha, Micky, va tin pumnii in continuare!
La multi ani, ALEXIA! Mi-Ka, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
andicu spune:
Cris, acum am vazut! sorry, am scris mesajul asta intr-o ora asa ca nu am apucat sa citesc!
Of, nu te mai gandi la urmari, incearca sa stai calma! si stai si tu locului, ca sa nu ai parte de sperieturi si alte alea!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
Mi-Ka spune:
adaca, internet, andicu si crisis81, multumim mult de tot pentru urari
Azi e chef mare, facem 2 anisori...deh..inca putin si azi maine e studenta... ...
internet, sper ca frumusetea de Daria si-a revenit repede dupa deshidratarea aia urata
adaca, eu tot sper sa te urmez si sa se intample si la mine o "minune naturala"
andicule, sa-ti traiasca si tie flacaul
Va pupam dulce de tot
_
dannette spune:
Buna fetelor,
va rog din suflet AJUTATI-MA, AM MARE NEVOIE DE GRAVIBINOL. S-ar putea sa fie singura mea sansa de a-l ajuta pe bebelica sa cresca. VA ROG DIN SUFLET, DACA AVETI CUM, AJUTATI-MA. Am nevoie de el cat mai repede.
Va multumesc
internet spune:
Mi-ka La Daria ia trecut doar cand a vazut doctorita din Tm , cele din Mangalia au speriat-o rau de tot .
Distractie placuta la chef , daca se lasa cu dans venim si noi. Asteptam poze
Criss daca nu lasi plimbarile si problemele o sa vin la tine cu , chiar daca imi esti foarte draga tot te cert, pai se poate??? Trebuie sa stai cuminte. Te pupam
Am pus poze noi
jovana spune:
CRIS stai mai mult in pat eu 2saptamini nu am esit din casa am stat mai mult in pat si mia fost de folos ,si pe mine ma durut burta nu te speria stai calma si lasa plimbarile bea multe lichide . SA ne dai o veste buna DOAMNE AJUTA .
sima1 spune:
Fetelor sa stiti ca nu am avut o recolta bogata.As fi vrut eu sa am si ce congela.Dupa durerile de la ovare as fi spus ca sunt sigur macar 6 ovocite,dar nu au fost decat 3.Pana la urma ma bucur si de 3 decat nimic.Daca totul ie ok luni merg sa-mi i-au puiutii acasa la mamica lor.
Cris
Adaca,Andicu
Charmy
adaca spune:
MI-KA Sa te auda Dumnezeu ! x4
CRISIS chiar vrei bataie ? Spune-i lui Unguru sa te lege de pat si sa te incuie in casa. Ce ai mai facut?
SIMA sa de-a Bunul Dumnezeu sa fie toti buni
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
AM MAI PRIMIT O STELUTA
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE