FIV in Ungaria 42

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_37 spune:

irinap, am uitat sa iti mentionez si pretul la ovitrelle 9in cazul in care il vei primi inainte de punctie); este aproximativ 10.000 forinti fiola.
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Cornelia ce te costa daca il cari dupa tine?
Mie nu mi-a dat puregon si nici nu am auzit pe cineva ca ar fi primit. Dar poate fetele stiu altceva.
Multa bafta.
alina_37 sa dea DD sa iasa asa cum zici tu. Bafta.
Sa ne dai de veste.
Va pup pe toate.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

BUNA FETELOR CRIS 81 Nu mai fi suparata pt masina capul sus concentreazate acuma pe fiv 3 ca este mai important ,cite o data DMNEZEU cu omina ne ea cu alta ne da gindeste ca acum vei reusi nu dispera capu sus fi ambitioasa ca reusesti .Pentru toate fetele este valabil caci nimic nu se face fara voia lui DUMNEZEU .DOAMNE AJUTA JOVANA 14 SP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

multumesc
nici eu nu vazusem prin ce am citit
o sa cumpar o lada frigorifica
daca nu am nevoie o sa-l donez

cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Helloooooooo lume!!!

Scuze ca nu am dat nici un semn pana acum, dar am fost foarte ocupata (stand cuminte bineinteles). Mi-am propus sa nu stau sa ma plictisesc asteptand rezultatul asa ca mereu ori plec pe undeva ori vin prietenii la mine. Am grija sa nu ridic, sa nu alerg dar in rest.... comportament normal. Ieri am fost la targul de haine si am stat de la 14 la 19 dar nu am carat si am mers incet dar mult.
Sima1, Tabitha va tin pumnii!!!
Cornelia parerea mea este ca nu ai de ce sa il iei cu tine pentru ca sigur nu iti va da asa ceva. Nu a dat pana acum si sigur nu se va schimba acum.
Jovana mi-a trecut cu masina. Astept sa-mi iau alta, deocamdata mi-a dat o prietena care si-a luat inainte de permis masina ei.
Pussi ce domnisoare mare aida niste poze nu ne mai pui si noua?
Adela, Tia va tin minte asa ca sa veniti repede daca o sa am nevoie de ajutor! Distractie placuta sambata, sa beti si pentru mine!
Va pup pe toate si nu va enumar ca sigur uit pe cineva!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Buna seara fetelor

Eu toata perioada de stimulare am avut dureri la ovare.Sper ca maine am vesti bune si o recolta bogata

Daniela cum stai ? in ce faza esti?

Cris sigur va fi testul pozitiv.

MULTA BAFYA TUTUROR FETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leslie spune:

buna ,fetelor!

Am o intrebare: merge careva dintre voi la szeged in 15 septembrie?(dr.zadori ) Poate nu sunt singura si mai vorbesc cu cineva...Eu sunt programata la consultatie dupa pranz..

pup you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

SIMA si incepem galeria
CRISIS vazi ca umbli cam mult ! Lasa targul !

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

S-ar putea ca maine sa nu intru pe DC si de aceea vreau sa-i spunem un sincer si calduros

LA MULTI ANI ALEXIA !

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

ALEXIA LA MULTI ANI! multa sanatate si fericire.
Mi-ka sa-ti traiasca printesa

Mergi la inceput