FIV in Ungaria 42
Raspunsuri - Pagina 17
crisis81 spune:
FELICITARI MICKY !!! Sa dea Dumnezeu ca in mai sa-ti ti in brate taurasii mult doriti!!! Pup mamica si burtica!!!
Valeria stai cuminte si nu te stresa! Sper ca ai terminat cu serviciul!
Tabitha te asteptam cu vestile bune!
Sima1 si de la tine asteptam vestile cele mari!!!
Luck banuiesc ca esti la pat cumintica!
Si eu am facut test si este FOARTE NEGATIV asa ca....poate data viitoare! pe toate.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
alina_37 spune:
Felicitari Micky! Fie ca tu sa deschizi toamna gravidutelor!
Te pup si iti tin pumnii la testul de maine!
tuculucu spune:
pupici fete harnice!
miky 2007: felicitari si asa sa fie, tu sa fii deschizatoarea de drumuri pt celelalte care asteapta bebe in toamana asta!
valeria 72: ai grija de tine si o sa reusesti sa treci peste probleme. bafta multa, incredere si optimism!
criss: bafta si stai cuminte pana vin cele 2 liniute!
andicu, pussi: daca mai intrati pe aici va pup si abia astept sa ma laud si eu ca si voi cu bebicii din dotare!
fetelor eu va scriu pentru ca maine ma internez si apoi cand hotaraste dr-ul facem cezariana. nu mi-e frica, ma simt foarte bine si in forma si sincera sa fiu nici acum nu realizez ce mi se intampla. sper sa fie totul ok, bebicii sanatosi si sa pot veni cu ei in vizita aici la aspirante, unde a inceput totul pt mine.
va pup pe fiecare, mai vechi sau mai noi, va urez mult noroc si sa vina bebe cat mai curand!
alina 37: abia astept sa vad rezultatul.pupici!
o sa scrie sotul la gravidute prin FIV atunci can voi naste, daca vreti mai intrati acolo sa vedeti.
papap si abia astept sa revin la calculici si sa vad plin de fete vesele si de bebici la purtator!
pa
36+
si
internet spune:
Tuculucu nastere usoara, sa iti dea DD bebici sanatosi, frumosi si papaciosi.
Te pupam
Cris nu crezi ca te cam grabesti???? tu ai facut dupa Micky ET, sau gresesc eu??? , poate totusi e bine. Te pupam
Micky felicitari
Tabita multa bafta
swift multa bafta
Valeria stai cuminte ca nu patesti nimic, eu am stat in pat aproape toata sarcina, daca asculti de Dr totul e bine, sa nu incerci sa fentezi cu gandul ca nu te vede nimeni (iti zic din experienta) nu tine, iti faci rau tie. Nu ti-a recomandat dr sa te internezi cateva zile? te pupam
Adela ce faci? inca nu ti-ai revenit? Daria ma inebuneste cu gemenii si cu bebe Rares. Va pupam
KLU1973 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dannette Buna fetelor, va rog din suflet AJUTATI-MA, AM MARE NEVOIE DE GRAVIBINOL. S-ar putea sa fie singura mea sansa de a-l ajuta pe bebelica sa cresca. VA ROG DIN SUFLET, DACA AVETI CUM, AJUTATI-MA. Am nevoie de el cat mai repede. Va multumesc dannette |
Buna,
am vazut aseara cu miha mesajul tau, te-a sunat dar nu i-ai raspuns... ea scrie la gravitze si acolo cineva spunea ca inlocuitor pentru gravibinol este proluton depot, am inteles ca-i urgentza maxima si am vrut sa ajutam .
Bafta multa!
liano, te pupic... ne vedem maine !
klu1973.
valeria72 spune:
Internet .....pai abia am iesit din spital miercuru....insa nu trisez ca mi-e teama sa ma duc si la baie
Cris stai cumintica ca e cam devreme.... mai asteapta o zi , doua.
18+
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
swift spune:
Micky , Felicitari ! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa faci un bebica sanatos . Incearca sa fii optimista si sa nu te stresezi chiar daca este greu
O intrebare..fetelor, EKG-ul l-ati facut la un cardiolog ?
internet spune:
KAIUS & DARIUS LA MULTI ANI MULTA SANATATE SI FERICIRE
Adela sa-ti traiasca feciorii. Am scris acum pt ca maine nu stiu daca pot sa intru pe net. Va pupam