Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Sun multumim.

Serenity90 ce faci? Cum iti este?

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Atb, eu i-am dat cu Cicalfate ( la recomandarea dermatologului) , pe bubitele de pe fata si i-au trecut.. Cu botezul chiar nu stiu sa te lamuresc..

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Cred k ma mut in munti...nu mai pot de cald, fac dush si dupa 10 min sunt iar fleashca...tot soarele intra pe frumosul meu geam din frumoasa si calduroasa mea camera
Gallyb..ce sa zic...ma inteapa acolo...nu asa de tare k aseara si azi dimineata...si simt asa..parca o "presiune" la burta si bebe se misca intr-una...k sa nu mai zic k de la "frumoasele" mele vergeturi ma manaca de parca as avea raie nu alta
Hay Toamna,Hay...!!

Denisa 41+ bb Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Dupa ce am scris 1 km de mesaj mi s-a inchis calc dintr-o data.

AMALIA bine te-ai intors si multa sanatate tie si micutului Alexandru. Are colici? E cuminte? 9 ani?? Foarte mult!! Am rabdat si eu dar nu ca tine. Bine ca acum e totul bine. Poate ne scrii si poevstea nasterii cand vei avea timp. Multa sanatate!

BUJO te pupic si eu....nu e vorba numai de mesajul de aseara...dar ar trebui sa ma obisnuiesc.....numai ca aseara nu prea aveam ttimp...si ptr mine acum orice secunda e valoroasa si eram cam nerabdatoare.

SUN iti trimit PM. M-am uitat si la Teodora si e tare frumoasa si plina de viata. Ce sa mai zic de comentariile pe care le faci la orice poza. Cool.

MONA e groaznic ce povestesti tu acolo, probabil esti molesita si de la anestezie...daca zici ca ti-a facut generala....macar a facut ce trebuie? Sa speram. Am vazut pozele cu mandretele tale de baieti. Cel mic e teroare de frumos si-ti seamana foarte mult. Sanatate multa iti doresc. Ca sa dezlipesti fara ca sa se jupeasca pielea, trebuie sa torni peste pansament cate o picatura de apa oxigenata. Asa pansamentul se dezlipeste foarte usor si nu risti sa ti se jupeasca pielea.Daca iei antibiotic sa iei si ceva ptr flora bacteriana,(tiupul enterogermina...nu stiu daca aici se gaseste) ca sa nu ti-o distrugi de la atatea antibiotice.La cat mai multe lunite ptr bb Codrin. Apropo am vazut pozele si ai o scumpete de baiat care iti seama foarte bine. De fapt, amandoi sunt superbi.

GALLY sa stii ca si Alessio manaca foarte des si putin...cate 70 - 80 ml. Rareori mannaca la 3 sau 4 ore cate 120 ml. Recordul lui e 130 ml. E posibil ca bb sa planga ptr ca in acelasi timp ce mananca sa il doara burtik. La mine e asa. Dar il mai ridic sus, incerc sa-l linistesc....sa-l bat putin pe spate...mai da o besinuta sau un ragait si o luam de la capat cu mancarea.

BOTI eu ii vorbesc foarte mult. I-am cumparat si o carte cu povesti si i-o pun in fata si ii citesc. Si sa vezi ce vorbeste pe limba lui!!

IRDA La cat mai multe lunite Antoniei! Sanatate multa!

SERENITY chiar ma gandeam la tine, intepaturile pot fi de la contractii...adica si durerile ca la ciclu sunt de la contractii. Chiestia aia gelatinoasa da, asa zic fetele ca ar fi dopul. Eu una nu am avut asa. Al tau are si firicele de sange? Cred ca de-acum se anunta nasterea! Tin pumnii si sa ai o nastere usoara!!!

CRISTINA nu ma supar deloc pe tine, cums criam si mai sus, nu e vorba numai de mesajul de aseara. Nu ma supar chiar deloc. Adica, eu nu pretind vai s ase intrebe de mine,etc..etc...ca sigur nici eu nu intreb de anume fete......dar ...uneori mai scriu si eu uneia...mai dau un sfat....si nik......poate si de asta eu nu prea intru...ca tare as fi vrut sa scriu mai des, sa ma consult cu voi...dar hai lasa sa fim noi sanatosi. eu la buric l-am dat doar cu spirt. La fundulet il dau cu bepanten.

DIANA petrecere frumoasa de botez. Exact cand sotul meu implineeste anii si Alessio lunitele. Bine ca acum esti bine in privinta depresiei. Cred ca fiecare am trecut putin prin asa ceva.Cat despre pierderea laptelui si eu sunt de acord cu tine. La mine, stresul si oboseala si-au spus cuvantul.

Revin..

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Boti 150 lei o doza nu? Ca io am dat 500 lei pe toate vaccinurile pana la un an. Am 4 doze de Pentaxim plus bonusu. M-am cam zapacit cu vaccinurile astea.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Sun,sarn'a de intrebare. Am aparut si eu, cu laptopul reparat "da si nu". Adica nu mai are suc in el dar tot nu mere tastatura, astept sa-mi vina una noua. Pana atunci am facut rost de o tastatura prin usb.
Ideea e ca am avut un we de balamuc ("alalantu'" nu asta). Sambata dimineata ne-am trezit la 6 cu covoarele plutind ... duminica seara pana de curent = stat pe intuneric cu ciu-ciu aer conditionat / ventilator / ciu-ciu bauturi la rece, stat la lumanare cu un bebe agitat si care transpira si plangea in brate la mami. Din fericire doar 2 ore. Luni a avut barbata-meu inundatie la servici . Iar marti am turnat suc in laptop.
Ca sa nu mai zic ca eram la a doua saptamana in care bebe nu a dormit deloc in timpul zilei ... circuri la fiecare masa ... mancat cu aer, tipete, o ora de fiecare masa si mancat aproape din ora in ora ... io singura ca de obicei. Mai ca ajunsesem la limita si am zis ca imi iau femeie ca nu mai rezist singura 24 din 24. Daca am ajuns sa zic asta, io care sunt super scarboasa sa am oameni straini in casa (fie si sa ma ajute ... ca deh, mi-s sociopata si padureatza rau) ...
In fine, acum e mai bine si sper sa dureze.

DianaMirela eu una nu ma supar si chiar te rog sa-mi faci un dus rece daca ajuta. Pentru ca eu una consider ca am pierdut laptele. Mi-a povestit o colega ca a facut depresie din cauza asta si eram sigura ca eu sunt mai pragmatica dar ... am bocit si eu ceva. Acuma il mai pun la san asa mai mult de nostalgie. Mi se face rau cand realizez ca nu voi mai putea avea experienta alaptarii decat daca mai fac un copil.
Din ce ai mentionat tu, poate as putea bifa ca si cauza oboseala - pentru ca sunt singura 24 din 24 cu bebe si asta e. Inca nu m-am decis sa iau pe cineva sa ma ajute.
In fine, povestea e ca oricum aveam impresia ca imi scade productia si sanii sunt fleasca dar lovitura finala a fost zic eu - perioada de 46 de ore cat nu am putut alapta. Intr-o noapte am avut o durere atat de puternica de cap incat puteam deschide ochii doar daca stateam in picioare. Am cedat si am luat 2 fiole de algocalmin = a nu se alapta 48 de ore. In primele 24 pur si simplu nu am reusit sa ma mulg iar in urmatoarele am scos 210 ml la primul muls si dupa aia ... nada!!!!! Acum il mai pun pe bebe asa ... de nostalgie, dar mai mult de 1 min / san nu are ce sta.
Daca cineva are vreo solutie ...
a.cicel parca tu ziceai ceva. Era vorba de perioada imediata dupa nastere sau de sincope aparute mai tarziu?

Gini asa e ... jale cu Infarix Hexa. Si eu caut si am gasit doar Penta.

Serenity ... trist. Prietenul tau cati ani are? Adevarul e ca sunteti niste copii. Eu sunt "babette" si inca imi mai face barbate-meu faze de 15spe ani. Sper sa se termine cu bine.

boticelina uelcom to the club. Si eu trec prin aceleasi stari. Si la mine bebe sta numa' cu mine in timpul saptamanii iar eu chiar nu sunt o vorbareata. Ba chiar cand ajunsesem la disperare ca-mi iau femeie ma gandeam mai mult ca sunt asa de obosita incat am ajuns numa' sa pandesc copilu' sa adoarma ca sa spal un bibe, o farfurie, sa mananc, sa ma spal, sa dorm. Si ca asta nu e normal, nu de aia l-am facut ca sa-l pandesc sa nu ma deranjeze. Mai ales acuma ca are 7 saptamani si trebe sa inceapa sa gangureasca iar eu sa stau sa-l incurajez imitandu-l si etc. Asa ca ma hranesc si eu cu vorbele lui Sun. Si sper ca a trecut perioada de cosmar si pot sa-mi recapat puterile sa ma ingrijesc de el si psihic nu numai fizic.
Dar eu vreau sa te ascult cantand Joan Baez . Si daca asta s-ar mai intampla si pe o plaja gen Vama Veche / 2 Mai ... sub un apus dulce de soare ... ufff

Va pup si ne mai vedem

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Danangie nu avea firicele de nimic...doar o chestie k gelatina si galbuie...chestie pe care nu am mai vazuto pana acum...k sa zic k ar fii vro secretie sau altceva..era o chestie noua...si deasta m-am gandit k ar fii dopul ala fermecat de care se tot aminteste pe aici
Deah...si mi-am mai facut al nustiu catelea dush pe ziua de azi...si ma uitam in oglinda...doamneeee!!!!cata tatele am...k sa nu mai zic de sfarc si ce il inconjoara...e urias... urat nu-mi place Lu Fat Frumos al meu ii place asa...da no sa mai abe ocazia sa le vada si apropo de printu meu...vine mai pe seara sa "discutam" ... pfff!! S-ar putea sa iasa cu bataie

Denisa 41+ bb Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

La multi ani pentru bb-ii care implinesc azi niste lunitze...cum trece vremea...

Boti, te- facut fiica-ta...hehehe...si noi mai avem apasari ca nu-i vorbesc prea mult, prea des...dar ne revenim repede. n general incerc sa-i explic tot ce fac, ce citesc pe forum...eu cred ca ii vorbesti destul si nu cred ca e vreo problema...

Dienutza, ce s-a grasunit Andreiutzuuuuuu...Imi place ce ai scris despre alaptat...Nu stiu, poate ca in unele maternitati nici nu se insista prea mult referitor la alaptatul la san...aici e aproape nivel de lege, pana la 6 luni, nu suzeta, nu biberoane doar tzitzi...dar de la teorie la practica e cale luuuuungaaaaa...si cred ca e important sa ai langa tine pe cineva care sa te sustina in privinta alaptatului la san, sa te incurajeze, nu sa-ti puna imediat formula in brate

ATB-ule, multumim, sarumana...Paka e umpic gelos, are nevoie de afectiune si nu prea am timp...in ultima vreme am azut ca a colectat niste purici si capuse de prin nisip...

de lcazangiu mai stim ceva...alinam...mickycris...

noi am stat la tztzi aproape toata ziua ieri...si azi noapte a dormit cu mine in pat, cu gura pe tzitzi...ne-am uitat la finala de volei si acum mancam din nou...sau o fii stand cu tzitzi in gura...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Danangie, multumim de complimente...voi sunteti inca in ro sau v-ati intors in it...daca nu il ia altcineva pe fiu-to, eu mi-l fac ginere.noi in brazil, voi in it si pe ei ii mutam la miami...hehehe

Ileanna, ai incercat cu glactogil...poate poate revine...s bine faci ca mai pui bb la san...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Serenity asa era si dopu meu, fara pic de sange. Da tot degeaba, ca nu s-a declansat nasterea. Poate tu esti mai norocoasa.
Care e faza cu fiola de algocalmin=nu alaptat 48 ore? Ca io cand eram in prag de mastita am luat fiola de algocalmin ca sa scada febra si dr mi-a zis ca e ok.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput