LMA Piticlonti de iulie-august 2004! (261)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
olivia, vazut petrecaretii, sanatate multa la toata familia
ie vineri si la mine si`n plus ie ziua lu` sefu` mac sa`i fac urarile
pies, am descoperit un icon care`mi place, adeca asta
edit, care`i combinatia de taste pe mess ca sa`mi iasa iconu` cu ala de`si baga deshtele`n ureki?;))poate stie cineva ca ma dor creerii de la atitea incercari
leeloo2004 spune:
Nu da-ti cu bita ca uite, am venit sa semnez condica inainte de weekend...
Azi Stefan are zi scurta la gradi ca deh, se pregatesc de noul an scolar care incepe de luni, asa ca ne dau copiii, plocon acasa, mai devreme - prin urmare azi la prinz voi fi cu amindoi, sa vezi circ incercind sa-l culc ba pe unul, ba pe celalalt...da o sa-l pun pe unul in si pe celalalt o sa-l culc cu mine - iar ma asteapta "Pungutza cu doi bani" - si o zic oricum in fiecare seara...asa de bine o stiu ca deja de pe la fraza a doua ma ia cu cascat...In fine, sa vedem cum va fi ca de luni incepe la sediul nou cu educatoarea care ii place lui...
In rest ce sa va mai spun - ne pregatim de botez - care va fi pe 13 septembrie, dar si mai important, de plecat la mare - abia astept...!!!!!
Cam asta ar fi - salut doamnele intoarse din concediu - Carmen - naspa faza cu Rica...., pe cele care pleaca in concediu - Kim, pe cele suferinde - Roxana, stiu cum e ca si pe mine m-a chinuit nervul sciatic la ambele sarcini...dar evstea buna este ca trece!, precum si pe toate celelalte doamne - Daria, Mitzu (o sa va placa la salina, sunt sigura!), Philip, Ioana, Cristalina (cum mai e Barosana?) and the rest of the Company!
Va pup si va urez un weekend fantastic!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Neatza,neatza
Vivia super ca v-ati adunat fortele si i-ati facut petrecerea la gradi lui Uka..foarte frumos tortul,va tinem pumnii sa va refaceti rapid si sa plecati totusi in concediu!!
Roxi ai scapat de greturi si ai inceput cu altele..of,of,mai,mai lasa ca mai ie putin pana in ianuarie..io nu am avut dureri de spate in timpul sarcinii,le am insa acum
Leeloo cum esti tu cu punguta cu doi bani,am fost io cu scufita rosie,in fiecare seara timp de vreo 2 ani...succes la actiunea de adormit smecherasi..cand mai pui poze cu freza lui Tudorica?
Andreeap daca-i week-end lung stati acasa si munciti pentru bb2
Carmen dar ce zi grea ai azi la munci..pupam tzucureii si vezi ca asteptam pozili din italica..
hai pupicei,sunt in zona
cristalina spune:
Buna ziua!
Am scris un mesaj cat o zi de post si s-a pierdut...ih
Olivia, sanatate multa si insanatosire rapida! Pneumonie?! Ofof...
Carmen, ne pare rau de pierderea suferita de coco! (John voia sa ii cumpere Mariei de ziua ei niste pasarele din astea dar m-am impotrivit din rasputeri. Cred insa ca la anu' nu mai scap...:))
Roxi, sa treaca repede (sau nu mai trece pana la termen!?...)
Gabi, multumim de intrebare, Barosana nu mai e nici cacacioasa nici vomitacioasa! Iuhu! Az' noapte s-a trezit numai de 2 ori...eveniment ...Si nici Maria nu s-a mai luptat asa de tare prin pat....:)
In schimb de azi dimineata Mariuca mea se cam plange ca o doare burtica, copchii astia ai mei vor sa ma vada complet alba de la tinerete!
Succes la culcat simultan voiniceii. La mine nu merge decat pe rand, o culc intai pe Barosana in patut si apoi si pe Maria in patul cel mare. O plantez pe Mariuca la desene pe olita ...de cele mai multe ori merge, dar cateodata mai vine si-si iteste capul pe usa "Mami, a adormit asta mica!?" exact cand o ia pe Barosana somnul, de-mi vine sa imi dau palme...
Daca le culc simultan iese circ, ele se distreaza si eu mor incet...
Eu am venit azi tarziu la servici si cu Mariuca de mana pen' ca atunci cand am vrut sa plec de dimineata de acasa s-a lasat cu circ..plansete, jelete, tavaleli...Pe Oana au luat-o femeile noastre si au dus-o in camera cu jucarii dar de Maria n-am scapat, ca daca o iau in brate fac bietele hernie...:)
Am rusit insa sa termin prezentarea, am fost si la banca...sunt in grafic...:)))
Daca reusesc sa termin si cu bagajul asta seara sunt deja premianta
Partea nasoala e ca am avioanele de dimineata, ala de la venire e la 7 dimineata si aeroportul de acolo e mai departe ca Otopeniul. Asa ca tot somnul recuperat in zilele in care stau pe acolo o sa fie compensat...Bafta mea...
Si pentru ca nu mai stiu cand apuc sa intru ii urez de pe acum lui Uka la multi ani, sanatosi si voiosi!
La multi ani Luca!
Olivia, sa va traiasca voinicul si sa va umple viata de bucurii!
Un weekend frumos sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
Gabitza sper ca sunteti ok toti 3 azi.
Cristal, a trecut deja. a reactionat uterul si s-a ridicat.. deci nu ma mai doare. imi mai ciurui dosul totusi pana duminica just in case.
ce parere aveti daca ne mutam la 4-12 ani de la capitolul urmator?
szivarvany spune:
Da, sa ne mutam dar cum ne vom numi daca tot am crescut ?
Cristal, bine ca sunteti bine
Leeloo, o zi frumoasa sa aveti in formatiune completa
Ioanooo, tot vroiam sa te intreb, mergeti la gradi ???
Daria & GIULIA(2004 08 16)
szivarvany spune:
Daaa claaar
obraznicaturile, orgoliosii, caposii de iul/aug 2004
Daria & GIULIA(2004 08 16)