LMA Piticlonti de iulie-august 2004! (261)
Raspunsuri - Pagina 8
mitzura spune:
Daria, inca o intrebare...voi v-ati intors ok de acolo? Ca uite imi povestea o mamica care a mai fost pe acolo, ca diferenta de temperatura intre afara si inauntru, plus vanzoleala pe gonflabile (si transpiratul) predispune copiii la raceli. Si ca ea s-a inros cu copiii bolnavi de acolo. La voi cum a fost?
szivarvany spune:
Mitzu, "efectul salinei" poate sa apara, iti zic ce ne-au spus noua acolo, daca ai vreo boala netratata la nivelul plamanilor si anexelor, adik dupa 3-4 zile de mina, apar simptome de raceala, muci, tuse urata... Giulia n-a avut nimik, insa Daniel, moamaaa, o saptamana a mucit si tusit groaznic, dupa care nimikkk, n-a mai avut nicio problema.
Cu transpiratul, imbraci copilu` stratificat si vezi la fatza locului, d`aia mergeam noi cu body, bluza trening si vesta grosuta. Si tot de asta am mers in extra sezon, ca jos e temperatura constanta de 17-18 grade si afara sa nu fie 40.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
roxanaz spune:
pupici gagici
mai tineti minte "coada de cal" si crizele de sciatica din gravidenie? daca nu foarte bine ca eu de ieri sunt iar fericita lor posesoare. de data asta nu sciaticul, ci doar toata partea sacrala. tare gigea. am inceput sa ma indop cu injectii ca de, la sarcina asta uitasem cum e
Oliv bietii de voi!! sper sa va insanatositi rapid.... si sa nu fie totusi chiar pneumonie!!
Carmen deci asa cu Ilinca... nici in italia nu a fost cu voi?
Mitzu distractie placuta la Praid!
g_ioana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenp ia, si`n plus sotie excelenta, amanta irezistibila,gospodina desavirsita:D
sa va spui, ist in doliu, aseara machi (o fi cu y si k, nush iegzact) - cinele lu` chiriac de la 2 - mi`o intrat in uscator si mi-o omorit-o pe rica - consoarta lu` coco (n-am fo prea distrusa da` m-o impresionat claia de pene din uscator plus suferinta lu` coco ca de cin o murit cinta cu jale). o impins colivia cu botu` pin` s-o deschis usa, coco mai barbat s-o ferit da` rica mai fufa n-o scapat;)) tuma` ieri cin` duduia s-o pupat cu coco toata ziua. normal ca m-am nervat, am luat fata aia de scos cuie ca omu mi-e si nesuferit si m-am dus la usa lui si i-am zis sa-si tziie cinele acasa ca`n fiecare dimineata imi imprastie gunoiu`n fata usii si`n plus mi`o omorit si`un papagal;)) la vreo 5 minunte cin` terminasem de adunat ramasitele si le pusesem in locu` vesnic (sacu` menajer;))) ma trezesc cu chiriac si criminalu` la usa cica "am vinit sa vedem iegzact cum s-o`ntimplat";)) ca si cum infractoru` trebuia sa-si recunoasca crima la locul faptei. iegzecut dezhumarea, scot ramasitele infasurate in servetelu` din sicriu si`i arat lu` chiriac care cre` c-o fo impresionat de cadavru da` si de mine ca aratam destul de naspa ca cum va spusei indepartasem resturili si ieream plina de pene albe si albastre;)) acu tre sa mac s`o inlocuiesc pe rica pina duminica cin` vin cupiii acasa. si sa ma gindesc ce despagubiri sa cer;)) a, in urma accidentului coco o ramas fara coada, seamana mai degraba c-o vraghie decit c`un papagal;)) tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
si condoleante lui Coco,ce-o fi in sufletelul lui acu'
Vivia lasa ca va refaceti rapidiar concediu pica la fix sa va incarcati bateriile!
Daria pan la urma dupa atatea povesti despre praid poate o punem de o intalneala cu piticii in salina
szivarvany spune:
Rox, imi pare rau ca te au apucat durerile de shale
Carmen, moama, saracii papagali ... spor la gasit altii pana se ntorc copiii ! Pupam Ilinca tradatoare
Ioana, da` io d`aia fac atata publisiti sa veniti tuoate
Daria & GIULIA(2004 08 16)
philip spune:
ei, sa se odihneasca in pace, rica lu' coco. carmen, fugutza sa iei alta, vezi sa cante si la fel c-o recunoaste-o copiii ca-i noua :) acu' mai glumesc si eu, da' biata pasare ce-o fi fost in sufletelu' ei mic.
avem we lung si nici un plan, asta nu seamana deloc cu noi, nu's ce-o fi...da' nascocim noi ceva.
pupici
philip&andreea
kim222 spune:
Nu cred ca mai putem pleca..in halul in care sintem... sau poate doar aminam ..nu stim inca
edit..azi am avut petrecerea (a trecut si sotul pe antibiotice
si am supravietuit)..ceva poze aici
:http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/SunshinePlayschoolLucaS4thBirthday
se vad mai bine pe slideshow dar nu am stiu cum sa fac:)
szivarvany spune:
Buna dimineataaa, e vineri
Kim, cum nu mai mergeti ? Asa de rau va simtiti ?
Am vazut pozele, tare faine, tortul a aratat bestial, Luca a fost taaaare incantat
Merg la munci, treceti la semnat condicaaa
Emaaa, Kro, Leeloo, Blue Angel, Nora, Roller ... Lia, Ina ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roxanaz spune:
buna dimineata!
Oliv ooff bietii de voi!! sper sa amanati doar putin plecarea si sa va reveniti mai repede. multi pupici! ma duc la vazut poze.
Carmeeen uff biata vietuitoare . tare urat din partea posesorului. sper ca gasiti o pereche ptr Coco. pupicei!
Anca ce mai faceti? Liliana?
mai pe mine nu ma prindeti prin saline sau alte chestii de genul asta, zau . mai bine la terase
o zi buna tuturor!!