LMA Piticlonti de iulie-august 2004! (261)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

ilinca?! hu iz ilinca?;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

..ie cea mai mica pasarica..sau tzucurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gagici, multam de incurajari, suntem inca in tatative, basca philip e bolnavior asa ca nu ne-a ars de nimic, mai mult n-am dormit, ca s-a culcat pe la 10 apoi cand canta cocosu' era treaza ca nu putea respira, apoi crize cand sa mearga la gradi (stiu, ar fi trebuit sa nu-l duc, dar tre sa-mi iau si vineri liber ca-i inchisa gradi, nu-mi permiteam si azi, l-am dus mama denaturata dar nu avea febra).
carmen, maaaare zapacita mai esti, abia astept sa ma uit la poze si le astept cu nerabdare pe cele din italia, plus detalii (daca vrei, poti sa-mi raspunzi la sub ala).
pupici
ps anca, zau, tare misto ideea cu patinajul, noi n-avem de-asta pe aici...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, mey da' ce gagica esti si bronzata, f fain. fetita aia e verisoara lui ionutz ca tare bine mai seamana?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noi ne-am incolonat si am plecat la dr...ceva nu era in regula..Sorin a scapat cu sirop de tuse..eu cica am pneumonie!..nu pot sa cred..Am primit amindoi scutire medicala...sa stam acasa miine si poimiine..

mai vin pina plecam,ma bag in pat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, sanatate multa, sa va puneti pe picioare pin` pe 30
philip, a mica e fina... imi fac timp si scriu dincolo
mey, ilinca e la marasesti de o luna, nu vrea sa vina acasa nici in ruptu` capului, abia de vorbeste cu mine citeva minute la telefon;)) nu tinjeste, n-o intereseaza de ma-sa imi zice ca sta acolo, ca tre` sa aiba grija de pui si de tatai`su;;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Olivia sanatate multa! Parsiva e pneumonia asta....

Dariaaaaaaaaaaaaa, esti pe aici? Am inteles ca tu ai mai fost la Praid. Parca am da si noi o tura, dar avem cateva nelamuriri. Uite lista:
1. Tu ai fost la medic? Trebuie neaparat recomandare de la medic?
2. In ce consta tratamentul din salina? Si de ce e vizitarea separat de tratament? Adica daca intri in salina nu faci tratament automat, ca respiri aerul respectiv?
3. Au voie si copii asa mici, ca Mara, deci sub 2 ani?
4. O pensiune mai rasarita pe acolo stii? Ca hotelul lor are o stea si am inteles ca la pensiuni toaleta este la 2-3 camere...

Si orice altceva mai poti sa-mi spui. M-am uitat pe site-ul lor dar nu m-am lamurit cu chestiile astea.

Mersi mult. Revin ca-s pe graba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa
Kim, multa, multa sanatate la tine
Carmen, hahaha, ma pot bucura ca mai iegzista o fiica denaturata ?
Mitzu: haideti din 12 septembrie
Pt salita e bine sa aveti toata trupa trimitere de la med de fam ca ai reducere la abonamentul in salina
tratamentul e ... cele 4 ore petrecute acolo jos
pensiuni sunt, si asa mergeti cu masina, io iti dau id ul de mess de la tipa care are agentia acolo cazare_praid si vb direct cu ea daca vrei
in salina am vazut bebelusi in carucior, marsupii, deci micuti de tot
noua pediatra ne a zis ca pana la 5 ani nu se merge mai mult de 7 zile
Veniti, ha, veniti ?!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Uau, daria ce prompta esti, mersi!

Ce sa zic, noi vroiam sa mergem we asta, dar nu suntem inca hotarati. Voi cat stati din 12 septembrie? Doar we?

Ok, m-am mai lamurit, inteleg ca cazare_praid e chiar id-ul...

Mai spune-mi ceva. Nu te plictisesti de moarte alea patru ore acolo? Copiii mai ales. Au ce face? Eu parca ii vad pe ai mei cantand "vrem afara, vrem afara"

Ei zic pe site de bilet de minim 5 zile de tratament. Ori noi nu putem prinde decat maxim 3, in cel mai bun caz... Luni ar trebui sa ne intoarcem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, nuuu, jos e plin de leagane, tobogane, loc de joaca cu de toate gonflabile, 4 ore trec f repede. Peste tot sunt banci si mese unde poti sta sa iei micul dejun (de la pachet) ca jos gasesti doar de rontait, cafenea
Noi mergem din 12 pana in 18.

Revin: sa pregatesti copiii din timp cu povesti fantastice, cum cobori cu autobuzul in mina, cum e plin de praf de stele pe jos si ce sarati sunt peretii Asta sigur ajuta.
Dimineata la 8 se ia autobuzul, se coboara, apoi ai 280 de scari in jos si la 12 se pleaca ... e sport curat
Neaparat incaltari de interior pt partea cu gonflabilele.
Si n rucsac cam ce credeti voi ca va tre` de papa si baut.
Jos sunt 17-18 grade, Giulia era in trening si body cand alerga, in rest statea cu o vesta mai grosuta de fash.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ia, si`n plus sotie excelenta, amanta irezistibila,gospodina desavirsita:D

Citat:
citat din mesajul lui philip

carmen, mey da' ce gagica esti si bronzata, f fain.
philip&andreea

sa va spui, ist in doliu, aseara machi (o fi cu y si k, nush iegzact) - cinele lu` chiriac de la 2 - mi`o intrat in uscator si mi-o omorit-o pe rica - consoarta lu` coco (n-am fo prea distrusa da` m-o impresionat claia de pene din uscator plus suferinta lu` coco ca de cin o murit cinta cu jale). o impins colivia cu botu` pin` s-o deschis usa, coco mai barbat s-o ferit da` rica mai fufa n-o scapat;)) tuma` ieri cin` duduia s-o pupat cu coco toata ziua. normal ca m-am nervat, am luat fata aia de scos cuie ca omu mi-e si nesuferit si m-am dus la usa lui si i-am zis sa-si tziie cinele acasa ca`n fiecare dimineata imi imprastie gunoiu`n fata usii si`n plus mi`o omorit si`un papagal;)) la vreo 5 minunte cin` terminasem de adunat ramasitele si le pusesem in locu` vesnic (sacu` menajer;))) ma trezesc cu chiriac si criminalu` la usa cica "am vinit sa vedem iegzact cum s-o`ntimplat";)) ca si cum infractoru` trebuia sa-si recunoasca crima la locul faptei. iegzecut dezhumarea, scot ramasitele infasurate in servetelu` din sicriu si`i arat lu` chiriac care cre` c-o fo impresionat de cadavru da` si de mine ca aratam destul de naspa ca cum va spusei indepartasem resturili si ieream plina de pene albe si albastre;)) acu tre sa mac s`o inlocuiesc pe rica pina duminica cin` vin cupiii acasa. si sa ma gindesc ce despagubiri sa cer;)) a, in urma accidentului coco o ramas fara coada, seamana mai degraba c-o vraghie decit c`un papagal;))

Mergi la inceput