LMA Piticlonti de iulie-august 2004! (261)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu buna cafeaua... ce peripetie si pe voi! bine ca nu a fost alta problema. sigur ai dreptate cu inghititul, a fost din greseala. imi aduc si eu aminte de chestii din astea de cand eram mica... si mai tineti minte ce mari erau monezile inainte de '89

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

imi aduc si eu aminte de chestii din astea de cand eram mica... si mai tineti minte ce mari erau monezile inainte de '89

Adica ai inghitit si tu una?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Mitzui, sanatate multa! Ce patanie urata!

Votez si eu pentru moneda de 5 lei..aia mare din aluminiu...Sa nu mai poata frate sa o inghita!!!
Barosana sta cu bile, bilute, chestii mici si dragalase in gura non stop...Eu le pigulesc de pe unde le lasa Maria dar tanti Ioana ca sa o tina linistita si sa poata sa-i dea sa manance ii da in mana tot felul de chestii. Eu le zic dar vad ca degeaba.

Roxana, nu stiu cum e cu tanti Ioana, mi-e frica sa intreb!

Barosana i-a luat locul Mariei la vomitat si distractie in chiloti ca sa sudam mai mult familia noastra mica si dragalasa (mai nou la mine distractia e in pielea goala, ca ma vomita Oana de tre' sa ma dezbrac de tot!)
Acum ca e John plecat am mutat programul de "striptis" noaptea...aseara la 11 intindeam rufe pe balcon si i-am zis mamei (care e la mine pen' ca unchiul meu e la spital cu bazinul fracturat...deh, suntem veseli din neam!...) sa ma cheme daca e ceva...
Am ajuns la timp ca sa o tin in brate in asa fel incat sa vomite numai pe ea, pe mine si pe covor (proaspat spalat de la vomitaturile din ziua precedenta...:)) Am ster in liniste si nu s-a trezit Maria ca mi-era groaza sa le apuce pe amandoua si sa trebuiasca sa le linistesc deodata.
Mi-a scancit toata noaptea, are o idee de febra in timpul noptii, ii dau caninii si nici variatiile astea de temperatura nu-i priesc...
Asa ca ma pregatesc sufleteste pentru plecarea in Spania. Nu am pregatit prezentarea, avionele sunt la 7 dimineata asa ca o sa am continuitate cu nedormitul ..e de bine...

Dar nu ne plangem, noi sa fim sanatosi...daca nu as avea ce povesti ar fi tare monoton...:)))

L-au externat pe unchiul si-l aduce mama cu taxiul acasa, operat de bazin imobilizat la pat...o sa fie distractiv...

O zi frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gata, raportez la moderator c-am iegzecutat rapid un linc cu poze, ie de la luatu` din mot da` cind ajung acasa pun si restu`;;) in concediu am fost plecati doo saptamini in italia, una la mare (rosolina mare, la vreo 40 km de venetia) si alta la neamuri. aventura vacantei s-a consumat in delta, ne-am nimerit in timpul festivalului de film din sf.gheorghe prin urmare cazarea si masa ne-o rupt la buget, preturi de parca a doua zi inchidea pensiunea;)) basca, era sa n-ajungem la luat din motz pe motiv de fuleala maxima. cam asta, foarte in mare...
lincu cu pricina ie aici http://family.webshots.com/album/565624034mgMkVk
mitzu, ma lua cu fiori
philip, vazut pozili, a cu numaru` 16 mi-o placut claar, ca john a lu` cristal nust multi, cel putin al meu nu ie;)) daca n-as avea cupiii m-as oferi sa vin in locul vreunei bunici da` asa nu te`ncurc;))
ce stiti de papa?
mai vroiam sa zic ceva da` nush ce

Mergi la inceput

Mitzu doar una? cre ca vreo suta de lei din aia dinainte de '89 am tot inghitit si scos. nu stiu de ce, zau. cred ca eram prea ocupata cu joaca
Carmen, ma duc sa vad poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmen, io am vazut pozele, da` sunt putine si io n-am vazut o pe Ilinca. Io mai vreau poze

Cristalina, deci fugi in Spania in relax ?

Emaaaaaaa, pe unde esti ??? ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

vazut poze, vreau sa stiu alea din Italia unde-s? si vb lu Daria, Ilinca de ce nu e in nici o poza? ha??? mama denaturata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

neatza,neatza
Andreeap nu mai fi trista,treci la treaba ca pofta vine mancandtinem pumnii sa iasa repede bb2
Vivia ce nasol,insanatosire grabnica..mei da tu tot nu te-ai imunizat dupa atatia ani de gradi?
Vazut poze cu Carmencita,admirat noile suvitze,super si pe mister originalitate in actiune..asteptam continuarea..
Mitzu ce patanie cu Tudor,brr...meii a mea nu baga deloc in gura cand era mica...acu mai testeaza,cand un tigru,cand un dop
Daria si noi tot miscare prestam in parc,cu orele...noroc ca are cu cine sa se joace ca altfel faceam conditie fizica..
Roxi,hai meii ca meriti dupa ce termini baza de date sa-ti iei o minivacanta
Cristalina,ce noroc ca nu citesc viitorii tati de bb2 postarile tale ..cand pleci in Spania roaga-l pe John sa ne relateze cum se descurca cu fetele..
sunt in zona,pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ilinca?! hu iz ilinca?;))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

ilinca?! hu iz ilinca?;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

??

Mergi la inceput