LMA Piticlonti de iulie-august 2004! (261)
Raspunsuri - Pagina 10
roberta04 spune:
Noi suntem iar pe picior de plecare in week-end la munte, asa ca urez si eu LA MULTI ANI , LUCA!!OLIVIA, sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el!
Eu nu prea am mai scris ca nu-s in cea mai buna stare... sper sa reusesc sa imi revin fara ajutor specializat.
va pup si sper sa va gasesc usor! ...si mie tare imi placea chestia cu "piticlontzii"...
kim222 spune:
Multumesc mult Robi! Ai mare grija de tine..
Am concluzionat..nu putem pleca..ieri seara aveam 38!...
mai vin..
edit..l-am dus si pe Luca la dr..evident nu are absolut nimic..nu are nevoie de medicatie, nu i-au dat absolut nimic! A spus si dr ca anul acesta au fost multe infectii de tract respirator inferior..si nu ca alta data de tract superior..
szivarvany spune:
LUCA
Kim, sa-ti traiasca feciorul, sa aveti parte de tot binele din lume !
Si multa sanatate
Imi pare tare rau ca nu plecati acum, bine macar ca Luca e ok.
Roberta, , daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, suntem mereu aici, nu uita !
WE frumos tuturor
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
LA MULTI,MULTI ANI UKA,SA CRESTI MARE SI SANATOS!!Vivia sa-ti traiasca cavalerul si sa te bucuri de el!Va tin pumnii sa va refaceti rapid si sa aveti un concediu minunat!
La multi ani si pentru cei care poarta numele de Alexandru!
La noi ploua ii frig si bate vantulii spun mandrei de dimineatza,ca uite ce vreme este afara,a venit toamna..ea sare din pat si incepe"pregateste-mi ghiozdanelul si incalta-ma ca daca a venit toamna trebuie sa merg la gradi"...btw ca tot intreba Daria,inca nu avem acceptul final la gradi....da's optimista ca incet incet rezolvam noi toate problemele
hai sa avem un week-end minunat,pupicei
edit ca uitai io nu-s de acord cu obraznicaturi si mie imi placea titulatura cu piticlonti!
kim222 spune:
Multumim de urari..inclusiv cele trimise pe YM.
Eu am avut 3 sfinti..Luca, Sorin si socrul meu..plin de Alexandru.In schimb aniversarea a fost cu ceai ..servit la pat!.Asta e! La anul o sa fie altfel...
Doar cadourile au existat..va las citeva poze:
<embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf" width="800" height="533" flashvars="host=picasaweb.google.com&RGB=0x000000&feed=http%3A%2F%2Fpicasaweb.google.com%2Fdata%2Ffeed%2Fapi%2Fuser%2Falex.badoiu%2Falbumid%2F5240512295414063457%3Fkind%3Dphoto%26alt%3Drss" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>
carmenp spune:
la multi ani, uka! sa fii sanatos, sa ai parte numai de bucurii! olivia, felicitari, sa va traiasca! nu mere lincu`
roxanaz spune:
buna dimineata
la multi ani Luca, sa fii sanatos, iubit, sa ai maaare grija de parintii tai
Oliv, Sorin, cum va simtiti? refacere rapida!
Ioana succes cu gradinita, sa primiti acceptul final. si sa fie Maria tot asa entuziasta si dupa 2 saptamani
de azi a inceput toamna.... la noi s-au racorit serile dar ziua e tot cald. dar se vede clar ca s-a dus si vara asta
o saptamana frumoasa!!