LMA Piticlonti de iulie-august 2004! (261)
Raspunsuri - Pagina 11
cristalina spune:
la multi ani Uka!
Sanatate multa Olivia!
Hola de la Espana!
Noi am aflat, ca in fiecare an, de sf. Alexandru pe 30 dimineata, ca ne da bunicul telefon sa ii zica la multi ani...SI ea nu e Alexandra decat daca are codite asa ca mi-a spus sa-i zic si eu la multi ani lu'alexandra ca ea are treaba sa stea pe olita!...hahaha
Mariuca dupa cum va ziceam s-a plans de dureri de burtica asa ca vineri si sambata am tinuta in jale si urlete, vomitaturi si diaree...febra...
Noaptea de la 2 numai s-a zvarcolit, Oana nu a mai avut loc sa caraie de ea, s-a trezit si cea mica de cateva ori, ce sa zic, dar nu am luat-o in brate decat la 6 dimineata ca sa-i dau laptele si s-a lasat cu circ! "cine mai are grija de mineeee, pe mine cine ma mai adoarmeee!"...durere
Dimineata la 7.45 ma impungea in spate si jelea "de ce nu stai cu fata la mine, pe mine cine ma mai iubeste" ...rasu-plansu...
Tragedie maxima, am trecut la regim...s-a lasat cu urlete maxime la ceai...ea urla, eu urlam la ea...nebunie...am vrut sa-i dau sa guste branza, puteai sa juri ca vreau sa o otravesc...
N-am reusit sa-i dau nurofenul si smecta din prima dar pe urma le-a lua't. Acum ca a venit John se pare ca i-a cam trecut, bafta mea...:))) Sper sa ii fi trecut ca lumea si sa nu uite tanti astea ca e la regim, ca le iau la bataie cand ma intorc...:)))
Nu-mi merge roamingul, sper sa rezolve azi John, ca stau ca pe ace! Nu stau pe telefon ca m-ar seca nota de la hotel...
Cand am plecat de acasa erau sa ma manance cainii, intepenisem in coltul blocului, nu puteam nici sa ma intoc, cum miscam cum maraiau...cand ma intorc ma duc in audienta la primar si dau si telefon la hingheri, ca m-am capsat rau!
In schimb am mers la bussiness cu avionul, stau intr-un hotel de 4 stele care's chiar 4 si oraselul Oviedo e dragut, curatel si linistit...atat de linistit incat n-am gasit o bacanie, un magazin de unde sa-mi iau o sticla de apa...
Acum ca e inorat si racoare afara cred ca e chiar mai linistit ca de obicei...:)))
Are un parc frumos langa care stau, fatada hotelului e spre parc, eu am camera spre o curte interioara si e o liniste mormantala!
Si in fiecare weekend au niste jocuri regionale, vin in toate pietele din oras cu jocuri, intr-una cu jocuri de lemn, intr-una cu jocuri din cutie gen Piticot, intr-una sunt corturi cu jucarii pentru pitici pna in 4 ani si tot asa...ma rodea ieri o invidie de nu va puteti inchipui, ca n-au si copiii mei parte de asa ceva...Super initiativa...
Au umflat un balon in piata mare langa catedrala ca sa se urce copiii in el...
Am cascat si eu gura si mi-as fi dorit sa fie si fetele mele pe aici...
Ma duc sa ma pregatesc de conferinta (ca eu intrai sa vaz programul dar nu ma poci abtine...:)))
O saptamana minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
carmenp spune:
hola, cristal, clar, in alta viata am sa ma dau si io pa fizica si chimie daca numa` asa ma poci plimba;))
roxanaz spune:
Cristal haide mah iar e bolnava Maria? ufff :(. ce dumnezeu zice dr ala, ca e cam repede sa o ia iar cu voma, diaree, etc....
pup, spor la confe, sper sa se rezolve rapid cu roaming-ul!
leeloo2004 spune:
Buna ziua la toata lumea!
Cristal - Spania zici? Ce bine suna...!! Succes la conferinta!
Kim - LA MULTI ANI, sa-ti traiasca feciorul!!! Deci sper ca aminati concediul, nu il anulati, nu? Insanatosire grabnica!
Daca mi s-au cerut poze cu ariciul m-am executat asa ca - va poftesc sa-l mai vedeti: aici
si pe frate-sau: aici
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Gabitz suuper poza cu fratii la poza!!! pfuu iti vine sa ii mananci! saptamana viitoare aveti botezul parca, nu?
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, BOGDAN ALEXANDRU! Monica, sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos!
Eu am fost iar in week-end la munte si am ajuns aseara cam tarziu, asa ca-s cam varza azi, mai am si un englez pe aici si-s cuminte foc!
Va pup, o zi buna!
szivarvany spune:
BOGDAN
Monica, sa-ti traiasca feciorul, sa aveti parte de tot binele din lume !
Leeloo, sunt frumosi foc
Roberta, ne luam de mana, si io`st cu sefi si singura in tot biroul cu munca
Cristal, spor la munci si sanatate fetelor !
Io`st cu dosu`n sus, vreme rece, kef de munca ioc si ma asteapta 2 saptamani criminale ... acasa ploada e cu crize maxime de mi vine sa fug in lume
Daria & GIULIA(2004 08 16)
carmenp spune:
la multi ani, bogdan! sa cresti mare, sanatos si norocos! felicitam fericita posesoare
gabi, vazut baietii , vazut si casa
g_ioana spune:
Neatza,neatza..hai ca azi dau de beut la toata lumeas-au afisat listele la gradi iar mandra este admisa ..de luni am si o noua bona,sper sa se acomodeze repede una cu alta..hai ca m-am mai linistit si io cu nerfii....
LA MULTI ANI BOGDAN!!!!
Vivia super cadourile..la multi ani cu sanatate pentru toti sarbatoritii vostrii..cand plecati in concediu?..meii poftiti linkul cu cadourile lu'Uka
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/LucaS4thBirthday/photo#s5240512362235391458
Leeloo superb ariciul si mie imi place tare mult poza cu fratiorii...io zic ca mai ai vreo 7 luni de liniste dupa care incepe spectacolul,la ce ochisori de smecher are Tudorica
Cristal odihna placutalasa mama ce-ti trebuie roaming...vrei sa afli daca tanti Ioana s-a cumintit?
Carmencita nu te axa pe chimie,alege fizica ca-i mai sigur
Daria
revin sunt in zona,pupicei
leeloo2004 spune:
Multumesc fetelor de aprecieri - taica-su le-a cumparat hainutze la fel - bluza si pantalon si ieri i-am imbracat asa prin urmare nu am rezistat sa nu le fac o poza! Deci 7 luni de liniste zici tu, Ioana?? Si felicitari pentru "admiterea" mindrei - ce iti e acum, se afiseaza si admiterile la gradinita...
Roxana - botezul nu e simbata asta ci viitoarea, pe 13...abia astept sa scap si de asta!
LA MULTI ANI Bobo de Monica - sa cresti mare si voios!!!
Mersi Carmen - deci mi-ai vazut si cel mai mare stres, adica respectiv casa?
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.