LMA Piticlonti de iulie-august 2004! (261)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

adevaru`i ca, chimia si desenu` tehnic nu le-am digerat niciodata;))
felicitam tinara admisa;)) hai c-am vazut si pozele lu` olivia

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana
Carmencita nu te axa pe chimie,alege fizica ca-i mai sigur
Daria
revin sunt in zona,pupicei

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

gabi, asta`i stadiu in care s`teti sau mai ai poze facute p`acasa da` care nu le-ai pus? si cind va mutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ioana deci ati ramas la varianta gradi+bona? bravo - sa fie bine cua amandoua va uram!
Gabi, asa, saptamana viitoare deci - nu mai e mult deloc! ce bine ca s-a mai racorit - cred ca o sa fie tare placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

piticlontii recepetie;)) uni umblati, brei, cu toatili?

Mergi la inceput

neata mandrelor
mama chiar ca sufla vantul pe aici....
se cam terminara vacantele, pe unde umblati?
nici macar schimbul III nu e mai activ. hai ca Oliv e in pat la zacut dar restul? Anca, Andreea, Liliana?
Oliv sunteti mai bine?
hai sa trecem la Romania: Ema, Ina, Andreea M, Caro, Felicia, Lia?la semnat condica toata lumea ca scot stiti voi ce
Robi azi tot cu englezii esti pe cap? ce mai face poetu'? tu... te simti mai bine? asteptam poze de la munte cand ai timp.
Daria mai ploua la voi?
ma duc la muncile mele.... va astept la semnat raportul, daa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa ... moama ce de absente ...
Rox, da, la noi e toamna ... e frigut, innorat ... nu mi place deloc.
Asta asa, sa puna capac ... nu mi ajungea ca tin dieta si ma simt depresurizata, sa mai fie si nashpa afara ... iar la munca am ramas singura pt munca a 3 persoane

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,semnez repede condicutza...meiii la noi s-a intors vara,ie cald si soare..dupa vreo 3 zile de frig si vant asa ca raportam muci in program,deocamdata ii tinem sub control sper sa scapam repede de ei
Daria hai ca facem galerie sa te sustinem la dieta.haide Daria..haide Daria
Roxi cum mai stai cu durerile de spate?
Cristalina da-ne raportul din spania
n-am inspiratie la scris,sunt in zona,pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

Repede si eu la apel!

ROXI, saru' mana de intrebare, poetul tot poet ramane - "Mami, te iubesc ca pe o floare" . In week-end ne-am bucurat tare mult unul de celalalt, m-am plimbat cu Matei pe langa cabana, am stat amandoi si am aruncat cu pietre in apa pana am simtit ca mi se spala si mie creierul de toate alea...
Incerc sa il mai tin si acasa, nu mai vreau sa il duc la bunici, acolo s-a obisnuit cu libertate deplina si vine gradinita, e cam greu sa trecem din nou la program.
Despre mine- incerc sa imi revin, am fost tentata sa trec pe sedative pentru ca nu pot sa dorm si sunt la pamant, dar am renuntat la idee. Mai am sambata de trecut peste pomenirea de 40 de zile si sper sa nu cedez psihic. Cel mai rau este ca nimeni nu poate intelege prin ce trecem si eu si sora mea si ne innebunesc cu sfaturi care mai de care mai idioate, m-am saturat de neamuri pana peste cap... Scuze ca imi vars oful pe aici dar chiar am ajuns in faza in care ma simt hartuita si Petro mai are un pas pana sa imi interzica sa mai vorbesc la telefon cu rudele.

V-am pupat, mai revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata, neata!

Eu sunt ascultatoare, asa ca am intrat sa dau raportu

Mi-era teama ca nu va mai gasesc la scutece si nu stiu unde sa va caut, dar vad ca inca mai bebelim umpic....cateva zile....

Ne-am intors si noi aseara de la Praid, concluzia a fost ca ce bine ca ne-am intors sanatosi, numai ca azi noapte Tudor m-a trezit de vreo 4 ori (el de obicei doarme tun), ca il doare gatul, ca are nasul infundat, asa ca tot n-am scapat. Sper sa fie o raceala mica si sa scapam repede de ea.

Ne-a placut la Praid. Foarte frumos in salina, intr-adevar multe lucruri de facut, nu te plictisesti, dar chiar si asa, 4 ore ni s-a parut mult prea mult sa stam. Noroc ca n-a fost cazul, ca am aflat (de la medici de pe acolo), ca astia mici trebuie sa stea doar o ora jumate, si intervalul asta treceea foarte repede. Am stat la o pensiune foarte ok, vremea buna, toate frumoase...Bineinteles ca noi doi ne-am intors obositi ca niste gloabe care au tras la camp, dar asta e in firea lucrurilor . Am stat patru zile si am intrat in salina de 5 ori, acu sa vedem daca vom avea si rezultate.

Azi intentionez sa merg cu Tudor la gradi, sa vedem daca a inceput, care educatoare e in tura (ca vreau sa il duc pe tura educatoarei lui preferate, sa-i fie mai usor inceputul), sa luam lista cu rechizite si sa inteleaga si el ca e gata vacanta si se cam apropie gradinita.
El m-a pus deja in tema ca nu vrea la gradinita, dar e foarte clar ca de fapt isi doreste acolo (adesea ma intreaba cate ceva despre gradinita) si s-a cam plictisit acasa.

O singura problema am. I s-a schimbat programul foarte tare, in sensul ca seara desi se pune in pat pe la 9 si adoarme pe la zece (din cauza elementului destabilizator numit Mara), dimineata doarme pana pe la 10, chiar mai mult daca l-as lasa. Peste somnul de amiaza sare, bineinteles. Iar somnul acela de dimineata e atat de profund, incat nici un zgomot nu-l trezeste. Deci imi e efectiv groaza de diminetile cand va trebui sa-l trezesc la 7. Stiu ca vor fi zile cu nervi, ca va fi tot nbeodihnit....bleah.

Va pup, va doresc sanatate la cei bolnaviori, ca am vazut ca sunt cativa pe aici si nu plec nici eu prea departe, poate revin cu niste poze.

Mergi la inceput

asa, asa, la apel... ce bine imi pare cand vad ca functioneaza inca
Robi - felicitari pentru faptul ca nu ai apelat la sedative - nu fac decat sa mascheze o problema. poetul.... tot poet! tinem pumnii ptr sambata. stiu ca nu o sa iti fie usor, dar... nimic nu-i usor
Mitzu imi pare bine ca a fost ok la Praid. despre programul lui Tudor - eu cred ca se va regla dupa vreo saptamana ... va fi nitel obosit la inceput dar dupa aceea isi va intra in ritmul normal. asa-i cu vacantele astea mari.... dar ce bune sunt!
Ioana, mersi de intrebare, sunt ok. durerile au disparut dupa 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ROXI, mai stii ceva de Papa?

Mergi la inceput