Azoospermie - cap 22 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcinea spune:

buna dimineata ,

am vrut sa fac programare pt.biopssie la giulesti,am vb cu dr.pana ;un dr cu f multa rabdare,\.nu mi-a recomandat biopsia a spus ca sotul sa continue tratamnetul inca 72 de zile cu brocriptin,si este posibil ca rezultatele sa vina de la sine .
este al treilea dr.care imi da acelasi raspuns ,si vroiam sa va intreb in situatia voastra tot asa optimisti au fost la inceput doctorii??

a mai avut cineva situatia cand sotul a urmat tratament cu brocriptin???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

BUBULINA FELICITARIIII!!!!!!!!!
Ce surpriza! Sarcina usoara si la termen iti doresc!
Ma bucur f mult cand aud de astfel de minuni, sper ca fiecareia dintre noi sa i se intample o asa minune!

IUCA chiar ma gandeam cand o sa te treci pe lista de Numai bine iti doresc in continuare! burtik

TOATE FETELE!!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Bubulina felicitari, sa fie bine pana la capat!
Ma bucur cu atat mai mult cu cat sotul meu are o spermograma similara cu a sotului tau.
Apropo...pentru ca voiam sa stiu parerea unui doctor gineco bun dar nu specializat pe vitro am abordat-o pe dr. Sgarbura de la Filantropia. Ea mi-a dat sa-mi urmaresc ovulatia prin temperatura bazala etc iar eu ii spuneam ca stiti sotul meu are oats severa si sansele sunt destul de mici bla bla.
La care ea mi-a zis ceva ce m-a lasat paf: daca tu esti ok sunt sanse sa faci copil natural si cu spermograma asta, la urma urmei ai nevoie de unul bun , nu de milioane...am crezut ca e nebuna sau prea optimista. Dar mi-a zis ca are tati cu spermograme mai proaste decat a sotului meu.
E o loterie, e clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

bubulina FELICITARI iti doresc o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Pentru cele care nu stiu istoria mea: la noi nu s-a descoperita niciodata cauza unei spermograme atat de dezastruase. Partea interesanta e ca sotul meu spune ca meritul e al lui ca nu mai era stresat in perioada de conceptie. Acum daca e asa sau nu, habar nu am. Cert e ca eu reusisem sa ma las de fumat cu 1 luna jumate inainte de ziua norocoasa si ma bucur ca in curand fac 3 luni de cand nu mai fumez.
Ioana, merci frumos pentru urare, sper sa ne calci pe urme curand!
Ella28, e perfect adevarat, unul si bun. La mine e a 3-a oara cand raman cu sotul meu, si crede-ma ca nici eu nu sunt prea sanatoasa, dar eu cred ca e dupa cum vrea Dumnezeu.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Felicitari si aici Bubule , sarcina la termen, bb sanatos mancacios si frumos. Sa ne anunti ce este, dc are putzica sau nu

Fetelor, Bubulina e fata misterioasa care mi-a facut cadou de ziua mea un test pozitiv, ce-a de-a 2-a stiti ca este Iuca

Iyoana BINE AI REVENIT! Eu stau, nu fac nimic deocamdata.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Bubulina, Felicitari pentru samburel!!!! Iti doresc sarcina usoara si la termen!!!

Doamne Ajuta, sa va urmam cat mai curand!!!

toate fetele!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne1 spune:

Am reusit sa vorbim cu d dr S; acum asteptam rezultatele analizelor.
Fetelor, ce puteti sa-mi spuneti de d dr Costache?Ati fost multumite de ceea ce v-a spus?Am emotii in legatura cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Bubulina: inca o data,mii de felicitari! Sa va traiasca bobita si sa va faca fericiti toata viata!Sarcina usoara!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Bubulina FELICITARI
sa ai o sarcian usoara si la termen fara probleme. Inca o demonstratie ca minuni se intimpla.

Fetelor va pup pe toate eu am sa iau o mica vacanta de o saptamana, sa aveti grija de voi si pe cind revin sa avem mai multe vesti bune.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput