Azoospermie - cap 22 -
Raspunsuri - Pagina 4
dulcinea spune:
buna dimineata ,
am vrut sa fac programare pt.biopssie la giulesti,am vb cu dr.pana ;un dr cu f multa rabdare,\.nu mi-a recomandat biopsia a spus ca sotul sa continue tratamnetul inca 72 de zile cu brocriptin,si este posibil ca rezultatele sa vina de la sine .
este al treilea dr.care imi da acelasi raspuns ,si vroiam sa va intreb in situatia voastra tot asa optimisti au fost la inceput doctorii??
a mai avut cineva situatia cand sotul a urmat tratament cu brocriptin???
ioana_p76 spune:
BUBULINA FELICITARIIII!!!!!!!!!
Ce surpriza! Sarcina usoara si la termen iti doresc!
Ma bucur f mult cand aud de astfel de minuni, sper ca fiecareia dintre noi sa i se intample o asa minune!
IUCA chiar ma gandeam cand o sa te treci pe lista de Numai bine iti doresc in continuare! burtik
TOATE FETELE!!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
ella28 spune:
Bubulina felicitari, sa fie bine pana la capat!
Ma bucur cu atat mai mult cu cat sotul meu are o spermograma similara cu a sotului tau.
Apropo...pentru ca voiam sa stiu parerea unui doctor gineco bun dar nu specializat pe vitro am abordat-o pe dr. Sgarbura de la Filantropia. Ea mi-a dat sa-mi urmaresc ovulatia prin temperatura bazala etc iar eu ii spuneam ca stiti sotul meu are oats severa si sansele sunt destul de mici bla bla.
La care ea mi-a zis ceva ce m-a lasat paf: daca tu esti ok sunt sanse sa faci copil natural si cu spermograma asta, la urma urmei ai nevoie de unul bun , nu de milioane...am crezut ca e nebuna sau prea optimista. Dar mi-a zis ca are tati cu spermograme mai proaste decat a sotului meu.
E o loterie, e clar!
iuca spune:
bubulina FELICITARI iti doresc o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
bubulina1 spune:
Pentru cele care nu stiu istoria mea: la noi nu s-a descoperita niciodata cauza unei spermograme atat de dezastruase. Partea interesanta e ca sotul meu spune ca meritul e al lui ca nu mai era stresat in perioada de conceptie. Acum daca e asa sau nu, habar nu am. Cert e ca eu reusisem sa ma las de fumat cu 1 luna jumate inainte de ziua norocoasa si ma bucur ca in curand fac 3 luni de cand nu mai fumez.
Ioana, merci frumos pentru urare, sper sa ne calci pe urme curand!
Ella28, e perfect adevarat, unul si bun. La mine e a 3-a oara cand raman cu sotul meu, si crede-ma ca nici eu nu sunt prea sanatoasa, dar eu cred ca e dupa cum vrea Dumnezeu.
Bubulina
Speranta moare ultima!
miki-miki spune:
Felicitari si aici Bubule , sarcina la termen, bb sanatos mancacios si frumos. Sa ne anunti ce este, dc are putzica sau nu
Fetelor, Bubulina e fata misterioasa care mi-a facut cadou de ziua mea un test pozitiv, ce-a de-a 2-a stiti ca este Iuca
Iyoana BINE AI REVENIT! Eu stau, nu fac nimic deocamdata.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
dear_bambie spune:
Bubulina, Felicitari pentru samburel!!!! Iti doresc sarcina usoara si la termen!!!
Doamne Ajuta, sa va urmam cat mai curand!!!
toate fetele!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
anne1 spune:
Am reusit sa vorbim cu d dr S; acum asteptam rezultatele analizelor.
Fetelor, ce puteti sa-mi spuneti de d dr Costache?Ati fost multumite de ceea ce v-a spus?Am emotii in legatura cu el.
nusy spune:
Bubulina: inca o data,mii de felicitari! Sa va traiasca bobita si sa va faca fericiti toata viata!Sarcina usoara!!!
Nusy
sunshine4ever spune:
Bubulina FELICITARI
sa ai o sarcian usoara si la termen fara probleme. Inca o demonstratie ca minuni se intimpla.
Fetelor va pup pe toate eu am sa iau o mica vacanta de o saptamana, sa aveti grija de voi si pe cind revin sa avem mai multe vesti bune.
in asteptarea unui ingeras