Azoospermie - cap 22 -
Raspunsuri - Pagina 5
danyalo spune:
bubulinaaaa
Ahaaa..deci tu erai!!Am facut eu o mica inspectie la lista..si te cam banuiam eu asaaaa...din 3 fete...Bravoooos!!!
Felicitari din toata inima! sarcina usoara si lipsita de griji! Sicer cand citesc ...prind aripi..insa la fel de repede ma dezumflu...caci zic...ca e posibil ca la toata lumea sa se intample ...numai la noi nu!!
Inca o data sincere felicitari!
Noi continuam tratamentul( sotul din dotare caci eu nu iau nimic momentan)si deocamdata multumim lui DD e bine... sper sa-l mai regleze un pic...el e din fire mai stresat...Un lucru bun: nu-l mai doare capul!!! Mai mereu se plagea ca-l doare capul!!Asta ce o mai fi???
Pisik06 spune:
Bubulina, felicitari! UIte ca se intampla minuni! Fetelor, acum aveti toate motivele sacredeti in ele si sa nu va descurajati!
Pupici si pumni stransi la toate azoo girls!
bubulina1 spune:
Va multumesc tuturor pentru urari, deocamdata insa imi este putin teama sa ma bucur avand 2 sarcini pierdute, dar in sufletul meu ma incapatanez sa sper si sa cred cu tarie ca de data asta va fi bine si voi putea sa duc sarcina la bun sfarsit.
Bubulina
Speranta moare ultima!
fireyes spune:
Bubulina, fii optimista, nu te gandi la prostii si o sa fie f.bine!!! eu cred ca e o perioada buna acum, asa ca putem sa ne "lipim" si noi de cate o minune...Doamne ajuta!
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
anes spune:
Intru si eu sa ii urez Bubulinei sarcina usoara si fara emotii si griji in exces (ceea ce este foarte greu) ). Si noi tot cu cateva miloane de gigei am reusit, desi, eu cred ca datorita tratmentelor naruriste i s-a imbunatatit sotului spermograma.
iuca, BHCG-ul tau creste, deci esti in grafic. Bine ai venit pe lista reusitelor!
Va pup pe toate , dar un pupic special pt. colegele de "suferinta"
30+
bubulina1 spune:
iuca si Pisik06 vom fi colege la odisee!
anes, nu pot sa cred ca ai deja 30 de saptamani! Parca ieri citeam despre reusita ta. Ce repede trece timpul! Sarcina usoara in continuare!
Bubulina
Speranta moare ultima!
iuca spune:
anes iti multumesc mult Sa dea Domnul sa fie totul bine.
Tu mai ai putin pana la marea intalnire, ce a mai trecut timpul...
bubulina si pisik ma bucur mult ca vom fi colege in continuare. Ce bine ar fi sa marim odiseea cu toate fetele de aici.
Va pe toate cu drag
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
ioana_p76 spune:
Fetelor care dati sotilor pliculete de carnitina de la Redis, vreau sa va intreb in ce moment al zilei iau pliculetul si daca este inainte/dupa masa. Pe ele scrie ca se iau ori inainte cu jumatate de ora de efortul sportiv, ori seara inainte de culcare si mi se pare ca nu prea se potriveste una cu alta..
Oricum, l-am convins ca nu sunt pt slabit, asa cum scrie pe ele, ca ele contribuie printre altele la metabolizarea grasimilor (pt el nu-i problema ca oricum nu are grasimi) dar ca s-a descoperit de curand ca l-carnitina contribuie la mobilitate spermat. si a inceput sa le ia.
As lua si eu - pt faza cu metabolizarea grasimilor, voi ati incercat, sper ca e ok si pt noi, nu? (adica nu afecteaza vreo eventuala sarcina)
pe toate!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
antosit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_p76 Fetelor care dati sotilor pliculete de carnitina de la Redis, vreau sa va intreb in ce moment al zilei iau pliculetul si daca este inainte/dupa masa. Pe ele scrie ca se iau ori inainte cu jumatate de ora de efortul sportiv, ori seara inainte de culcare si mi se pare ca nu prea se potriveste una cu alta.. Oricum, l-am convins ca nu sunt pt slabit, asa cum scrie pe ele, ca ele contribuie printre altele la metabolizarea grasimilor (pt el nu-i problema ca oricum nu are grasimi) dar ca s-a descoperit de curand ca l-carnitina contribuie la mobilitate spermat. si a inceput sa le ia. As lua si eu - pt faza cu metabolizarea grasimilor, voi ati incercat, sper ca e ok si pt noi, nu? (adica nu afecteaza vreo eventuala sarcina) pe toate! Ioana animalutele mele iubite CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor! |
Ioana , sotul meu le ia dimineata inainte de masa.Am citit si eu ce scrie pe plic si mi sa parut aiurea sa le ia seara...parerea mea!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!