Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
LaLa_20 spune:
Ramona ai un pui tare frumos...
Andrei de LaLad un pupic pt ca esti un pui tare activ ta si unul pt mami obosita

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
monicaa spune:
| Citat: |
| Citat: citat din mesajul lui monicaa Ana multa sanatate si refacere rapida! Subiectul nu e placut dar acu mi-a picat fisa ca daca e ceva, habar nu am unde sa merg cu bubu mic in Rom. Pediatru mi-a recomandat Elenutza, dar daca e ceva de spital, urgentza? De mama e cel mai aproape Spitalul Municipal. Primesc si copii sau trebuie mers la Grig. Alexandrescu? Sper sa nu fie stupida rau intrebarea dar efectiv nu am prea avut treaba cu bolile cat eram in Rom (Slava Domnului!!) si pentru controale periodice mergeam la Medicover. Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi Eu daca ar fi sa iti recomand ceva ar fi urmatoarele clinici private : Medlife sau Centrul de diagnostic si tratament Victor Babes. Eu am jurat ca nu mai calc cu vreunul dintre copii la spitalele de stat . O zi excelenta ! Lala. |
Saru'mana Lala. Mi-am notat. Doamne Fereste sa nu avem nevoie de asa ceva.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
darene spune:
Facem si noi prezenta (o data pe luna) daca tot a strigat Ellenuta dupa noi.
.Va citesc deseori dar sunt si eu in clubul celor deprimate si nu am ce sa va povestesc,fiecare zi e la fel.
Sper sa nu te superi Micsunea dar m-ai amuzat cu postarile de azi.
Nici eu nu am chef de nimic,de dimineata pana seara numai copil,spalat vase,preparat/incalzit mancare copil,spalat vase iar,curatenie cand se poate,gatit pentru noi adultii in timpul sapt,etc.
Imi cade parul in prostie,chiar am inceput sa ma ingrijorez.
In schimb de cand am inceput sa iau Ca,Magneziu,zinc,b-uri parca nu mai sunt asa obosita.
Khalid se ridica doar la 45 grade de pe spate,se intoarce de pe spate pe burta si invers desi de multe ori ii ramane o mana sub el si atunci incepe sa planga de frustrare,nu se ridica singur in picioare decat daca se agata de noi sau de ceva ,se batzaie,da sa cada daca nu-l sustin dar nu vrea sa indoaie genunchii sa se aseze in fund;ba chiar face scandal daca nu-l las in picioare.
Jumatate de noapte doarme in patutul lui,jumatate la noi in pat pe margine;trag patutul lui langa al nostru si pun o perna pe vertical intre el si barele de la patut.El de fapt se trezeste sa suga iar eu de cele mai multe ori adorm cand il alaptez noaptea.Cand ma trezesc il mut inapoi la el in pat.
Cu kg sta bine,8550 g la 8 lunite,de lungime nu stiu,desi as putea sa-l masor eu.
Pe la mijl lui sept venim si noi in Ro,ma speriati cu entercolita asta!
Ramonab tu ai scris ca ai avut 110 kg ?Cum ai reusit sa slabesti asa mult si in cat timp?
Eu am reusit sa dau cam 3-4 kg in ultimile 2 luni prin eliminarea ciocolatii zilnice si a micsorarii portiilor de mancare.Laptele nu mi-a fost afectat.Faza e ca nu se cunoaste decat pe la picioare,burta e la fel.Alaltaieri am facut 4 min gimnastica pt burta si ieri m-am trezit cu febra musculara
,de maine bag iar 4 min ca febra a cam trecut.
De-ale soacrei acum...A avut si Khalid muci - o usoara raceala - din cauza ca socrii il plimbau prin bucatarie,hol (unde nu am aer conditionat),afara din apartament si-l aduceau ud tot in sufragerie unde mergea aerul conditionat.
Femeie cu experienta care a crescut 7 copii (5 ai ei si 2 nepoti).Si vina mea ca nu i-am atras atentia decat dupa ce a racit cand vroia sa faca aceleasi plimbari cu saracul copil.Plus ca-l punea in fund pe covor si el punea manutele unde mergem noi cu papucii!Il luam dupa si-l spalam cu sapun pe maini dupa,dar cred ca de multe ori nici nu stiam cand facea asta.Plus ,desi i-am spus de nenumarate ori ca nu vreau sa se uite copilul la tv,de multe ori o gaseam ca-l legana cu fata la tv,la mai putin de jum de metru distanta.
Sotul cred ca a pus pe el inca 10 kg cat a stat ea aici,a facut burta de zici ca e insarcinat cu tripleti
,prepara totul condimentat,cu o groaza de ulei,orez non-stop,desi ea nu manca,parca a facut expre sa-si ingrase fiul.De fapt asa isi exprima ea iubirea fata de el,facandu-i mancare "buna" si multa pt ca stie ca-i place sa manance.In loc sa se gandeasca la sanatatea lui...
Gata,cred ca v-am zis aproape tot ce aveam de zis despre noi!
Pupici la toate zuzicile,mai ales pe cele cu puiuti bolnaviori,multa sanatate bebeilor!
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
darene spune:
Mama,cat am scris...
Pt cine vrea sa ne vada ...http://picasaweb.google.com/ElenaKayy/August200802
Si pentru mamicile care se intreaba de ce e voie iaurt si branza si lapte nu pana la un an:
http://www.wholesomebabyfood.com/tipYogurt.htm
Eu mazare i-am dat de 4 ori pana acum si nu i-a produs nici un discomfort la burtica,asa cum scrie in cartea de diversificare pe care a trimis-o iarasi Zerilouiza.
Iaurt ii dau aproape in fiecare seara cu orez+mar de la Milupa,ii place tare mult.
Inca ceva - ii mai dau 7 cereale cu lapte de la Milupa si scrie clar ca au zahar,chiar vad cristalele de zahar,
,Asta e!
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
LaLa_20 spune:
Darene ce mare a crecut puil tau si ce bine sta in funduc,tocmai vroiam sa intreb si eu de tine![]()

khalid

Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
gabrittza spune:
noi ne pregatim sa plecam la tara.va pup.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere 
poze Daria 6 luni 
monicaa spune:
Darene foarte dragutze pozele. Si ce nume frumos: Khalid. Inseamna ceva in limba araba?
Super interesant articolul despre iaurt vs. lapte de vaca. Mazare papa si Clara si nu are probleme.
Apropo cartea de la Louiza..imi trimite si mie cineva parola de la contul comun?
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
LaLa_20 spune:
Monica ti-am trimis parola de la contul comun pe PM!
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
micsunea spune:
Vai Monicaa,
ce impresionata sunt de povestea voastra si a Adnanei!
Eu abia am inceput deja sa dau ceva pe desprecopii (inainte sa am puiut nu mi-ar fi trecut prin cap). Dar poate ca asa e, la inceput trec printr-o stare de tristeze si apoi poate ca voi fi mai bine. Ma simt la fel de inutila ca atunci cand nu dadeam. Ma atasez de fiecare copil si nu-mi pot spune, dau pentru zece si daca cinci scapa inseamna ca am facut o fapta buna.
Eu de obicei sunt foarte sitematica. Imediat dupa nastere mi-am facut un dosar cu informatii despre asociatii la care as putea dona banuti.
Intr-adevar pt Romania, n-am gasit mare lucru.
In plus, cand vezi ca nu e organizat si banii se duc aiurea si poftim, dupa cum vezi, la noi nici macar banii nu-ti permit sa ai acces la vindecare sau la scoala sau la ce ai nevoie, am senzatia ca in Romania, depinzi de Dumnezeu si de bunavointa celorlalti.
As vrea sa fac ceva util, nu sa arunc cu banii.
Nici nu stiu care sunt regulile la noi. In Belgia de exemplu, exista brutari si magazinase mici (Carrefour ma indoiesc ca face asa ceva) care isi duc mancarea nevanduta la azilele de batrani. Asta mi se pare extraordinar. Sunt o gramada de gesturi, care se strang si care duc la un impact considerabil, se vede o diferenta.
In Romania nu sunt deloc convinsa ca exista aceste gesturi care sa se adune pentru a se ajunge la ceva semnificativ si ma apuca disperarea cand ma gandesc.
Ma simt mica si inutila, mai ales fata de cate mi-as dori sa fac, cred ca de la asta mi se trage tristetea. Imbatranesc si ma intreb daca am facut suficiente. Si imi dau seama ca uneori soarta iti da in cap si ca tu nu esti de acord cu asta si degeaba nu esti de acord. Cine a invetat Domle soarta? Imi e tare greu sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba...
Va dati voi seama ca eu am implinit deja 30 de ani si in drum spre birou inca ma aplec sa mut melcii de pe trotuar pe iarba?
Micsunea