Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 7
micsunea spune:
Monicaa,
asa e cum zici tu.
Eu m-am hotarat sa o nasesc pe Ioana (vezi la semnatura Lalei 20)
Imi zisesem ca daca imi iau jobul cel nou, nasesc si un copil sau un sat prin Villagedenfant (asta e belgian) sau prin Unicef.
Pt fetele care sunt interesate si isi permit e un euro pe zi.
Dar pana la urma o sa dau numai pentru cazurile pe care le aflu aici la desprecopii.
Daca dai printr-o asociatie ai si un avantaj fiscal, daca nu, asta este, si-asa dai ca vrei.
Aici la desprecopii sunt multe cazuri. Pe Ioana o sa o nasesc asa cum faci tu, o sa-i trimit in fiecare luna. Dar aici sunt cazuri triste, disperate care iti frang inima, asta e problema. In plus, daca nasesti printr-o oraganizatie, esti sigura ca acelui copil chiar i se va oferi o sansa, daca "nasesti" prin desprecopii, nu esti sigur ca cele mai bune decizii vor fi luate pentru copil, nu exista forta unei asociatii cu experienta in spate... E trist.
Apropos/paranteza
Fetelor, ati vazut cumva filmul About Smith? Il recomand, desi eu faceam altceva vazandu-l, si abea cand am vazut sfarsitul filmului, mi-am dat seama cat de mult mi-a placut...
Monicaa, esti draguta sa ne scrii despre finuta ta? Pe mine ma intereseaza, poate nu se supara fetele daca scrii, ai si poza ei? Ti se spune cum evolueaza?
monicaa spune:
| Citat: |
| Citat: citat din mesajul lui micsunea Totusi, boli grave fara temperatura nu prea exista, nu? Si nu-i asa Ana, ca se vede cand e puiu bolnav? Adica o fi si el mai cald, transpira, e mai moale, nu se poate asa sa fie bolnav si sa nu se vada deloc, nu?... Micsu Chiar dak nu sunt eu destinatara mesajului, doar atat iti mai spun - nu vreau sa te superi sau sa crezi cine stie ce bazaconie - fetita mea, de cand a fost internata la 6 luni (pt interlocolita si i s-a descoperit si infectia urinara) n-a mai facut deloc febra (temp este de max. 37.2 - adik normal pt bb); si este foarte activa si mananca si cand ma uit la ea cum rade si se joaca ii multumesc lui D-zeu ca poate, asa nu sufera. Si cu toate astea are infectie (adik, sper sa fie doar infectie si nu reflux vezico-uretral) si i-am descoperit balaurul dupa 5 analize la trei la boratoare. Depinde de boli si mai ales, de copil, cum "duce" boala pe picioare. Gata, promit sa nu-ti mai spun nimk ca sa nu te superi pe mine (adik, sa nu te superi si mai tare decat ai facut-o deja ). Roxana si Adela - 09.12.2007 ! |
Nu pot sa intaresc ce a spus Ginette. Depinde de copil, depinde de infectie. Si Clara a avut infectie virala si a dus-o pe picioare, adica nu febra, nu letargie sau transpiratie.
Am descoperit-o numai ptr ca i-a luat sange si i-a facut analize. Si atunci a iesit si o anemie la iveala.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
ginnette spune:
Gata, am plecat acasa (ati scapat de mine
).
Fetele cu intalneala, cred ca pe la 5:30 max. 6:00 sunt in parc.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
nemary spune:
Ramona, pupam ochiosul frumos
ce-mi place in poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2086110400102497651zIpvkx
Ana, multa sanatate puiului mic si un pupic mare sa-i treaca.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
micsunea spune:
Ginete, pai de ce sa ma supar?
Of, pai daca e asa, e greu sa-ti dai seama cand sunt bolnavi puii ![]()
Pupici pentru puiutii vostri, sa fie bine!
nemary spune:
| citat din mesajul lui raluk.m Fetelor, vreau sa va cer si eu sfatul ca am o dilema mare-mare. Sunt sigura ca voi ati mai discutat asta, dar cine stie cand si eu abia acum am mai inceput sa intru pe forum. Deci: am inceput diversificarea, papam legume si fructe si carnita si vrem si cereale. legume ii dau supa-crema (piure), fructe, adica piersica, piure, carnita in supa cate putin, piept de pui si azi incercam vita. Cu ce fel de cereale ati inceput voi? Majoritatea au banana, si eu inca nu i-am dat , am inteles ca numai de pe la 9 luni incolo, si iarasi majoritatea au morcov si orez, si nu as vrea sa il constip. Voi ce ati ales? Eu il alaptez in continuare, nici nu vrea sa auda de lapte praf, am vrut la un moment dat sa ii suplimentez, dar nu am putut. Nu mai pusese aproape deloc pe el intr-o luna jumate, si am inceput incet-incet, de la 5 luni incoace, diversificarea, cum v-am povestit, si s-a observat imediat la greutate. Acum are 6 luni jumate. Hai ca v-am zapacit de tot cu povestile mele, daca puteti sa imi dati un sfat v-as fi recunoscatoare. Ieri am fost la supermarket si ma uitat ca .... la poarta noua, ca nu stiam ce sa cumpar! |
noi am inceput cu Burtica sanatoasa si nu s-a constipat, de fapt mint, am inceput cu cereale de la Milupa, orez cu banana, pentru ca la fel ca si tine ma gandeam sa nu se constipe. si pe cutie scrie ca bananele din cereale nu sunt la fel ca cele proaspete. poti sa-i dai cu incredere.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
monicaa spune:
| Citat: citat din mesajul lui monicaa Ana multa sanatate si refacere rapida! Subiectul nu e placut dar acu mi-a picat fisa ca daca e ceva, habar nu am unde sa merg cu bubu mic in Rom. Pediatru mi-a recomandat Elenutza, dar daca e ceva de spital, urgentza? De mama e cel mai aproape Spitalul Municipal. Primesc si copii sau trebuie mers la Grig. Alexandrescu? Sper sa nu fie stupida rau intrebarea dar efectiv nu am prea avut treaba cu bolile cat eram in Rom (Slava Domnului!!) si pentru controale periodice mergeam la Medicover. Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi Monica, singurele spitale de urgenta pt copii, sunt Gr. Alexandrescu si Budimex; nu stiu sa spun dak te primeste sau nu la Municipal - banuiesc ca n-or fi asa de tampiti, dak ar fi ceva grav - Doamne fereste - sa zica "nu o primim ca e copil" (desi, l asist sanitar roamnesc nu m-ar mira) Cat despre "particulari" - eu una, nu cred ca ma mai duc prea curand pe-acolo! Roxana si Adela - 09.12.2007 ! |
Uite exact de raspunsul asta imi era frica.

A naibi treaba..chestia asta cu sist.de sanatate e singura care ma face sa ma abtin sa ma intorc in Rom. Aici avem asigurare privata ptr Clara, valabila in toata Europa si o luna in afara ei. Daca vreau sa o tratez la Paris n-au ce comenta si trebuie sa plateasca. Dar la ce ajuta daca ajungi prin Romania si daca ai ghinion ti se inchide usa in nas. Ufff..sper sa se ajunga totusi la mai bine.
Lala_D spune:
citat din mesajul lui nemary bis] au intrat banii pe card ![]() Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Ai verificat acum dupa pranz ? Ca la mine la ora 10 nu erau

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui monicaa Ana multa sanatate si refacere rapida! Subiectul nu e placut dar acu mi-a picat fisa ca daca e ceva, habar nu am unde sa merg cu bubu mic in Rom. Pediatru mi-a recomandat Elenutza, dar daca e ceva de spital, urgentza? De mama e cel mai aproape Spitalul Municipal. Primesc si copii sau trebuie mers la Grig. Alexandrescu? Sper sa nu fie stupida rau intrebarea dar efectiv nu am prea avut treaba cu bolile cat eram in Rom (Slava Domnului!!) si pentru controale periodice mergeam la Medicover. Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Eu daca ar fi sa iti recomand ceva ar fi urmatoarele clinici private :
Medlife sau Centrul de diagnostic si tratament Victor Babes.
Eu am jurat ca nu mai calc cu vreunul dintre copii la spitalele de stat .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
monicaa spune:
Micsunea finuta nostra se numeste Adnana si are 10 anisori. Noi ne-am luat angajamentul sa o finantzam macar pana termina scoala (deci 18 ani). Clar, nu e nimic ogligatoriu, dar daca nu mai vrei sau nu mai poti e bine sa incerci totusi sa "predai" angajamentul financiar altcuiva.
Am poze dar nu scanate. Si da, primim scrisori de la tatal ei si raspundem la randul nostru. Acum a inceput sa invete si ea engleza si speram ca la anul pe vremea asta ne poate scrie singura cateva randuri.
Noi intentionam sa o si vizitam dar sa mai creasca Clara sa poata face toate vaccinurile necesare.
Ce mai vroiam sa povestesc ..apropo de Rom..cand am discutat cu oamenii de la asociatie am intrebat clar de un copil din Romania. Raspunsul : "nu au contracte cu Rom. din nefericire au incercat altii inaintea lor si au fost trasi pe sfoara. Nu exista incredere si atunci se feresc".
M-a apucat efectiv plansul.

bis] au intrat banii pe card