Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 6
zeririlouiza spune:
Cred ca ma reped u la un doctor, ca a mea face caca ca o pastmiros mi se pare ca si pana acum dar ma-s repezi cu ea, temperatur anu a facut mananca normal
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
ginnette spune:
Micsunea, Luiza
kk e moale tot timpul (adik 3-4 la rand, si din ce in ce mai moale) - nu pasta, zici ca se imprastie - miroase, si are febra!
Dak n-are febra (>38) si nu miroase nu e pb; poate sa faca kk si mai pasta, nu numai plastilina.
Partzuri, nu e grav, numai e e un discomfort pt ea: inseamna gaze in burtica.
fetele.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
monicaa spune:
| Citat: |
| (Momentan sunt ocupata cu alte intrebari, existentiale, vreau sa stiu de ce exista copii bolnavi, sa-l prind pe dusmanu responsabil si sa negociem sau sa-i rup picioarele. Cred ca am luat-o razna. Stiti ca la suflatul lumanarilor la tort trebuie sa-ti pui o dorinta ca si la craciun si la alte din astea si in ultima vreme eu mi-am tot pus ba sa nu mai fie copii bolnavi, ba sa nu mai moara copii de foame, si stiti ce? Nu functioneaza!) |
Micsunea uite ce sfat iti dau eu in privintza asta. Incearca sa gandesti si sa actionezi la scara mai mica. Adica..din pacate lumea nu o poti schimba, dar poti schimba lumea unora. Alege o societate de ajutor umanitar de incredere sau o persoana fizica de incredere, fa-te nasica la un copil amarat, implicate in projecte umanitare.
Macar asa ajuti efectiv caci raspuns multumitor la intrebarile tale globale nu ai sa gasesti si ai sansa sa o iei si razna.
Daca vrei iti pot recomanda o soc. umanitara. Noi avem o fetita tare dragutza in Siera Leone pe care o nasim. A fost cadoul meu la DD si la restul lumii cand am ramas gravida.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
micsunea spune:
Totusi,
boli grave fara temperatura nu prea exista, nu?
Si nu-i asa Ana, ca se vede cand e puiu bolnav? Adica o fi si el mai cald, transpira, e mai moale, nu se poate asa sa fie bolnav si sa nu se vada deloc, nu?...
Ana, imi pare rau pentru branula. Si a mea a avut si mi-au zis ca cica sa o tin eu ca sa-i bage acul si la fel pt luatul sangelui (care a durat 20 de minute ca nu i-au gasit vena si cand i-au gasit-o era fantana acolo in cabinet, a umplut-o pe asistenta de sange pe bluza). L-am pus pe sot sa o tina ca sa nu mi sa faca rau, dar tot m-am dus si eu cu ei si tot m-a paucat plansul de mila ei.
Dar stii ce? Cum au terminat aia cu killeritul, cum s-a oprit din plans. Ba la un moment dat o tot intepa asistenta cu acul si Amandina nu zicea nimic, pesemne ca nu simtea.
Si mai stii ce? Cand i-am facut ecografie, a urlat la fel de tare, pesemne o deranja gelul ca era rece! O deranja tot atat cat a deranjat-o sa i se infiga ace in vene timp de o juma de ora !!!
Si inca ceva, Amandina mea nu suporta sa stea pe masa de schimbat la schimbat (nu stiu de ce
) dar urla de zici ca e ceva graaav, urla din toate fortele cu lacrimi, se zbate, devine rosie, o oroare. Cum o ridic in fund, trece instantaneu!
Deci ce vroiam eu de fapt sa zic e ca uneori noua ni se pare ca micutii sufera rau de tot, dar de fapt ei plang ca asa se exprima, poate ca sunt doar un pic deranjati, dar ei oricum urla de mama focului si noua ni se frange inima.
Cat a stat la spital, Amandine a fost si cuminte, parca i-ar fi placut nene acolo! In orice caz, nu cred ca o deranja prea tare!
Curaj, sa treaca repede,
Micsu
nemary spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris Mai fetelor, stie cineva ceva de ereena???Ce se inatampla cu ea? Este in concediu?????? |
este in concediu, se intoarce luni.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
bis] au intrat banii pe card

Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
monicaa spune:
Ana multa sanatate si refacere rapida!
Subiectul nu e placut dar acu mi-a picat fisa ca daca e ceva, habar nu am unde sa merg cu bubu mic in Rom. Pediatru mi-a recomandat Elenutza, dar daca e ceva de spital, urgentza?
De mama e cel mai aproape Spitalul Municipal. Primesc si copii sau trebuie mers la Grig. Alexandrescu?
Sper sa nu fie stupida rau intrebarea dar efectiv nu am prea avut treaba cu bolile cat eram in Rom (Slava Domnului!!) si pentru controale periodice mergeam la Medicover.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
ginnette spune:
| citat din mesajul lui micsunea Totusi, boli grave fara temperatura nu prea exista, nu? Si nu-i asa Ana, ca se vede cand e puiu bolnav? Adica o fi si el mai cald, transpira, e mai moale, nu se poate asa sa fie bolnav si sa nu se vada deloc, nu?... Micsu |
Chiar dak nu sunt eu destinatara mesajului, doar atat iti mai spun - nu vreau sa te superi sau sa crezi cine stie ce bazaconie - fetita mea, de cand a fost internata la 6 luni (pt interlocolita si i s-a descoperit si infectia urinara) n-a mai facut deloc febra (temp este de max. 37.2 - adik normal pt bb); si este foarte activa si mananca si cand ma uit la ea cum rade si se joaca ii multumesc lui D-zeu ca poate, asa nu sufera.
Si cu toate astea are infectie (adik, sper sa fie doar infectie si nu reflux vezico-uretral) si i-am descoperit balaurul dupa 5 analize la trei la boratoare.
Depinde de boli si mai ales, de copil, cum "duce" boala pe picioare.
Gata, promit sa nu-ti mai spun nimk ca sa nu te superi pe mine (adik, sa nu te superi si mai tare decat ai facut-o deja
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
| citat din mesajul lui monicaa Ana multa sanatate si refacere rapida! Subiectul nu e placut dar acu mi-a picat fisa ca daca e ceva, habar nu am unde sa merg cu bubu mic in Rom. Pediatru mi-a recomandat Elenutza, dar daca e ceva de spital, urgentza? De mama e cel mai aproape Spitalul Municipal. Primesc si copii sau trebuie mers la Grig. Alexandrescu? Sper sa nu fie stupida rau intrebarea dar efectiv nu am prea avut treaba cu bolile cat eram in Rom (Slava Domnului!!) si pentru controale periodice mergeam la Medicover. Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Monica, singurele spitale de urgenta pt copii, sunt Gr. Alexandrescu si Budimex; nu stiu sa spun dak te primeste sau nu la Municipal - banuiesc ca n-or fi asa de tampiti, dak ar fi ceva grav - Doamne fereste - sa zica "nu o primim ca e copil" (desi, l asist sanitar roamnesc nu m-ar mira)
Cat despre "particulari" - eu una, nu cred ca ma mai duc prea curand pe-acolo!
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI