Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Fetelor, vreau sa va cer si eu sfatul ca am o dilema mare-mare. Sunt sigura ca voi ati mai discutat asta, dar cine stie cand si eu abia acum am mai inceput sa intru pe forum.
Deci: am inceput diversificarea, papam legume si fructe si carnita si vrem si cereale. legume ii dau supa-crema (piure), fructe, adica piersica, piure, carnita in supa cate putin, piept de pui si azi incercam vita.
Cu ce fel de cereale ati inceput voi? Majoritatea au banana, si eu inca nu i-am dat , am inteles ca numai de pe la 9 luni incolo, si iarasi majoritatea au morcov si orez, si nu as vrea sa il constip.
Voi ce ati ales?
Eu il alaptez in continuare, nici nu vrea sa auda de lapte praf, am vrut la un moment dat sa ii suplimentez, dar nu am putut. Nu mai pusese aproape deloc pe el intr-o luna jumate, si am inceput incet-incet, de la 5 luni incoace, diversificarea, cum v-am povestit, si s-a observat imediat la greutate. Acum are 6 luni jumate.
Hai ca v-am zapacit de tot cu povestile mele, daca puteti sa imi dati un sfat v-as fi recunoscatoare. Ieri am fost la supermarket si ma uitat ca .... la poarta noua, ca nu stiam ce sa cumpar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Ana Maria, mersi mult de aprecieri si sanantate multa lui Davidosu, ce vroiam sa te intrebi facea caca des sau urat mirositor?

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk.m

Fetelor, vreau sa va cer si eu sfatul ca am o dilema mare-mare. Sunt sigura ca voi ati mai discutat asta, dar cine stie cand si eu abia acum am mai inceput sa intru pe forum.
Deci: am inceput diversificarea, papam legume si fructe si carnita si vrem si cereale. legume ii dau supa-crema (piure), fructe, adica piersica, piure, carnita in supa cate putin, piept de pui si azi incercam vita.
Cu ce fel de cereale ati inceput voi? Majoritatea au banana, si eu inca nu i-am dat , am inteles ca numai de pe la 9 luni incolo, si iarasi majoritatea au morcov si orez, si nu as vrea sa il constip.
Voi ce ati ales?
Eu il alaptez in continuare, nici nu vrea sa auda de lapte praf, am vrut la un moment dat sa ii suplimentez, dar nu am putut. Nu mai pusese aproape deloc pe el intr-o luna jumate, si am inceput incet-incet, de la 5 luni incoace, diversificarea, cum v-am povestit, si s-a observat imediat la greutate. Acum are 6 luni jumate.
Hai ca v-am zapacit de tot cu povestile mele, daca puteti sa imi dati un sfat v-as fi recunoscatoare. Ieri am fost la supermarket si ma uitat ca .... la poarta noua, ca nu stiam ce sa cumpar!

Eu i-am dat "orez cu trei fructe" - sunt putine ca n-au gluten si eu n-o sai dau pana la 1 an - si "orez cu roshcove'. De constipat nu se constipa ca-i dau in piureul de fructe fie para, fie pruna.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Ana Maria, mersi mult de aprecieri si sanantate multa lui Davidosu, ce vroiam sa te intrebi facea caca des sau urat mirositor?

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Scuze ca ma bag, dar sunt "patzita": dak e urat mirositor si prea moale, sigur e ceva nasol; si dak mai are si peste 38 ...
A mea mi-a facut de 2 ori, arata cam ca piureul de fructe si mirosea de-ti faceai tratament cosmetic (adik iti cadea paru' din nas). Plus ca mi-a facut 38.3 si noaptea 39.

Scuze, inc-odat aca m-am bagat.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

A avut branula ca a avut o perfuzie, a fost groaznic cand i-a pus-o (cred ca stii cum e, din pacate), e un ghinionist ca mine si nu-i curge sange asa ca l-au chinuit bine ca sa-i ia sange pt analiza. Am facut si analiza pt urina. inca nu am luat rezultatele.
Venim dupa amiaza,da, de-abia astept sa va vedem!

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui Anandrei

buna! Am revenit si noi. Davidul a facut enterocolita, am fost si internati o noapte in spital, vai steaua noastra! Sfat: dc vi se pare ca kk miroase mai urat decat de obicei, duceti-va la dr!!! Trebuia sa-mi ascult eu instinctul de mama si sa nu ma iau dupa altii, ca-i iese un dinte, etc. Acuma suntem pe tratament.

Adelutza de Ginette, mult succes si sa speram ca n-o sa fie prea traumatizant. Mult curaj si pt mami!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Off, stiu si aia cum e - ca a avut si Adela la 6 luni;
Nu vreau sa te sperii dar de la dr citire, kklirea este un semn al unei posibile infectii urinare - noi asa am descoperit infectia si tragem si acum 'ponoasele'.

Banuiesc ca i-ai facut sumar + urocultura ?!

Sper ca nu are branula?!!!

baiat frumos - vii, da?!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Facea si mai des decat de obicei, mult mai apos si avea un miros tare urat!

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Ana! fetelor!
cum se vede o enterocolita ca nu inteleg nimic!?
Pai a mea nu face caca de doua ori la fel!
Pfuu, ma mut la doctor cu ea!

Se face si febra la treaba asta sau ce se face?

Si ce tratament ti-a dat?
Si ce e boala asta, DE UNDE a luat-o?

Va pup pe amandoi, Ana si David, tu ca esti mamica dulce si draga si pe el sa nu sufere si sa se faca bine.

Micsu

Mergi la inceput

Citat:

A avut branula ca a avut o perfuzie, a fost groaznic cand i-a pus-o (cred ca stii cum e, din pacate), e un ghinionist ca mine si nu-i curge sange asa ca l-au chinuit bine ca sa-i ia sange pt analiza. Am facut si analiza pt urina. inca nu am luat rezultatele.
Venim dupa amiaza,da, de-abia astept sa va vedem!

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:

buna! Am revenit si noi. Davidul a facut enterocolita, am fost si internati o noapte in spital, vai steaua noastra! Sfat: dc vi se pare ca kk miroase mai urat decat de obicei, duceti-va la dr!!! Trebuia sa-mi ascult eu instinctul de mama si sa nu ma iau dupa altii, ca-i iese un dinte, etc. Acuma suntem pe tratament.

Adelutza de Ginette, mult succes si sa speram ca n-o sa fie prea traumatizant. Mult curaj si pt mami!

Off, stiu si aia cum e - ca a avut si Adela la 6 luni;
Nu vreau sa te sperii dar de la dr citire, kklirea este un semn al unei posibile infectii urinare - noi asa am descoperit infectia si tragem si acum 'ponoasele'.

Banuiesc ca i-ai facut sumar + urocultura ?!

Sper ca nu are branula?!!!

baiat frumos - vii, da?!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Off, bine ca n-a avut-o decat o noapte (stiu ca tie ti s-a parut 100 de ani)!

Tin pumnii sa nu iasa vre-un balaur in pipi!
Cu kklirea o s-o dregeti si "bebeste".

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micsunea

Ana! fetelor!
cum se vede o enterocolita ca nu inteleg nimic!?
Pai a mea nu face caca de doua ori la fel!
Pfuu, ma mut la doctor cu ea!

Se face si febra la treaba asta sau ce se face?

Si ce tratament ti-a dat?
Si ce e boala asta, DE UNDE a luat-o?

Va pup pe amandoi, Ana si David, tu ca esti mamica dulce si draga si pe el sa nu sufere si sa se faca bine.

Micsu

kk poate sa fie diferit; trebuie sa ai grija la consitenta si mai ales la miros; kk "defect" inseamna ca e ca piureul de fructe si de mirosit miroase a ceva putred. Si vezi ca de regula, febra este peste 38 si nu-i scade cu antitermic.

Tratamentul este cu antibiotic.
De luat, mie mi-a spus dr c-a luat-o din aer.

Tot ce ti-am spus mai sus este din experienta; poate mai sunt fete cu bebelusi care au patit asa ceva si au avut alte simptome.

Dar 2 kk nu trebuie sa fie identici - asta ca sa nu te panichezi mai mult!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

As vad ca pana am scris eu, ati mai dat detalii!
Extraordinar! Mai bine exista scoala de mamici, parca as ateriza din luna, nu alta?

Pai daca Amadine n-are febra sau bube pe ea, eu cred ca pe dinauntru e sanatoasa!

Macar la boala asta enterocolita, caca e moale tot timpul si pute tot timpul, sau din cand in cand se face si caca normal?

Amandine face multe parturi, asta e grav?

Raluka, nu ca n-as vedea mesajul tau, dar nu stiu ce sa-ti raspund, eu m-am dus la farmacie cu beletu de la doctora, si farmacista mi-a dat una cutie carton cu un ursulet desenat pe ea, scrie ca se mananca de la 4 luni in sus dar in afara de asta nu stiu ce mai e in cutia aia... Ba da, stiu ca are zahar si ca m-am dus la magazin sa caut cereale fara zahar, n-am gasit si de atunci nici alte intrebari nu mi-am mai pus.

(Momentan sunt ocupata cu alte intrebari, existentiale, vreau sa stiu de ce exista copii bolnavi, sa-l prind pe dusmanu responsabil si sa negociem sau sa-i rup picioarele. Cred ca am luat-o razna.
Stiti ca la suflatul lumanarilor la tort trebuie sa-ti pui o dorinta ca si la craciun si la alte din astea si in ultima vreme eu mi-am tot pus ba sa nu mai fie copii bolnavi, ba sa nu mai moara copii de foame, si stiti ce? Nu functioneaza!)

Mergi la inceput